Ondanks dat er door de drukte in de webwinkel iets fout was gegaan, heeft deze webshop een goede indruk achtergelaten. Goed bereikbaar, vriendelijke medewerkers en perfecte service. Op goed vertrouwen zonden ze voor een tweede keer een (dure) bestelling, omdat de eerste bestelling niet goed was gehandled in het magazijn. Wat een service! Klasse!
Product gekocht, maar wilde die annuleren. Mail gestuurd. Heel erg snel een vriendelijke persoonlijke reactie gehad. En correct afgehandeld.
Snel geleverd.
Vooral de verpakking van het artikel was erg degelijk.
Na een vergeefse rondgang bij bouwmarkten en tuincentra in Almere kwam ik op internet het bankje tegen die ik graag wilde hebben waarbij de prijs ook nog eens aantrekkelijker was dan bij andere Bestellen ging snel waarna het bankje snel werd bezorgd Ben hier erg blij mee
In weekend besteld, zou dinsdag geleverd worden en dit gebeurde keurig. Kreeg ook nog een berichtje dat de chauffeur met een half uur aan zou komen. Keurige chauffeur, correcte levering!
Goede en correcte levering en uitstekend verpakt!
Kreeg mijn tuinset eerder dan was verteld Dus heerlijk genieten nu
Ik heb de bestelling nog niet ontvangen, dus verder kan ik helaas nog geen oordeel geven.
Goede en correcte levering met een vriendelijke chauffeur
Prima geleverd
Ondanks de coronatijd waarbij veel online webshop moeilijk afspraken kunnen nakomen geef ik deze winkel een 10! Vriendelijk personeel aan de telefoon. Voorraadbeheer was up to date, want niet altijd het geval bij andere websites is. Daarna makkelijk via de site de bestelling gedaan. Ik kon de afleverdatum kiezen. Mijn aankoop is op afgesproken dag en tijd netjes afgeleverd. Erg tevreden!
Zeer snelle levering! Precies zoals verwacht, zeer mooi
Niks mis mee.
Duidelijke communicatie, ik werd bij iedere nieuwe stap in het proces netjes op de hoogte gebracht!
Alles netjes optijd geregeld
Alles gaat zoals afgesproken,en goede kwaliteit helemaal top
Ik had een klikoombouw besteld maar deze moest ik herroepen vanwege een door mijzelf verkeerd opgegeven maat. E.e.a. gaf wat problemen vanwege de grote drukte bij DHL. De communicatie met OSO (in de persoon van Natascha) verliep vlekkeloos. Pluim !!!
Dik tevreden
voldoet aan alle verwachtingen
Site is overzichtelijk, stoelen snel in huis en zitten heerlijk. Duidelijke communicatie rondom bezorging ed.
Zeer goede site die duidelijk is met veel mogelijkheden, waardoor wij een mooie lounge hebben kunnen uitzoeken. Complimenten voor jullie
Vrijdag besteld en dinsdag door een hele vriendelijke chauffeur van Hoekstra: de kinderen kregen nog een mooie kleurplaat!
Snelle levering, mooi outdoor kleed staat heel leuk in onze tuin.