Nieuwe tuinstoelen besteld. Duidelijke webshop, snelle levering. Door Corona was de levering 1 dag vertraagd, maar daar kreeg ik netjes op tijd een mailtje van. Meubels zien er mooi uit en zitten lekker! Hopelijk gaan deze ook weer 12 jaar moeiteloos mee, net als onze vorige set!
Makkelijk te bestellen, afspraak voor levering was zo gemaakt en alles keurig optijd geleverd. Mooi meubels. Heel erg tevreden!
Heb twee keer contact opgenomen met de klantenservice via whatsapp. Nooit reactie op gekregen. Over de producten en het bestelproces ben ik wel tevreden.
Alles prima verlopen van bestellen tot afleveren.
Erg mooi loungedining set
op tijd, volgens afspraak bezorgd Mooie kwaliteit
Mooie en kwalitatief goede loungeset. Zit lekker. Levering op afgesproken moment en werd gebracht tot waar ik het wilde hebben.
Als alles zo is wat in de beschrijving staat dan ben ik zeker tevreden.
Had wat vragen over een gasbbq. Werd snel en vriendelijk geholpen door de klantenservice. Heb de bbq besteld. Helaas kon deze niet op tijd geleverd worden maar kreeg hiervan netjes bericht.
Zeer goede en correcte service alles zeer netjes verpakt en toegekomen Zeer tevreden ivm service en kwaliteit
Heel goed afspraak en goed kwaliteit
Niets te klagen . Alles gladjes verlopen en volgens afspraak!
Makkelijk te bestellen via de site, met een duidelijke informatie over betaling en garantie. Ook het leveren gaat via een duidelijke sms en mail. Transporteur levert zelfs op de cm nauwkeurig af, dus deze dan maar koffie aangeboden wat voor hem een tijd geleden was dat een klant dat deed.
Had online een lounge set besteld en was er heel snel, sneller dan wat er op de site stond.
Snelle levering en goede prijs
Netjes en snel ontvangen. Ook niet lang op hoeven wachten. Vragen worden netjes beantwoord
Veel empathie en correct geholpen !
Wij hebben nieuwe lounge set hoezen besteld, en die zijn volgens planning geleverd, op een losse hoes voor een hocker na. Communicatie met Tuinmeubelland daarover is adequaat verlopen. Wij zijn heel tevreden over de service.
Netjes op tijd geleverd
Snel geleverd. Helaas geen SMS voor levering maar alles goed verlopen.
Wij zijn heel blij hoe soepel het allemaal is verlopen. We konden zelf de bezorgdatum kiezen en het werd ook echt bezorgd op die dag. Ik zou zeker iedereen aanraden om een bestelling te plaatsen bij Tuinmeubelland.
op tijd bezorgd
Op zondagavond besteld woensdag's geleverd. Heel snel aardige bezorger.
Mooie bank en hoes besteld. Alles netjes op de afgesproken datum geleverd. Behulpzame vrachtwagenchauffeur. Alleen de leverdatum-keuze was drie weken vooruit, daarom wel even moeten wachten en heb ik wat artikelen van mijn winkelwagen op een andere website besteld, zij konden in 2 dagen leveren.