Fantastisch!

Een zeer snelle levering en dat in deze tijd, goede communicatie van bezorger en binnen de afgesproken tijdslimiet bezorgd! Mooie stoelen overigens 😊

Geweldig.

Via de mail goed op de hoogte gehouden van de aflevering. Op het moment van bestellen was de afleveringsdatum bekend. En is ook op die dag netjes en correct afgeleverd. De chauffeur was netjes, vriendelijk en behulpzaam.

Keurig

Ik zocht een nieuwe tuinbank Zoeken op internet niets Toen kwam ik deze winkel tegen En daar een bank besteld alles werd keurig afgehandeld En een keurige site👍🏼

Man een man, woord een woord!

Parasol besteld en alles gewoon netjes zoals afspraak! Werd netjes op de hoogte gehouden wanneer de parasol bezorgd werd. Ook nog even half uur van te voren! Keurig.

Geweldige service

Hanging egg snel geleverd.

het artikel is goed ontvangen,we zijn er blij mee.

de artikelen werden netjes volgens de gestuurde dagen en tijden door 2 bezorgdiensten bezorgd.wij hebben de zweef-parasol in elkaar gezet en zijn erg content met onze aankoop.

Zeer mooie loungeset met hoes en snel bezorgd

De loungeset ziet er mooi uit en komt helemaal overeen met de afbeeldingen op de website. De bijgeleverde hoes past prima en zorgt hopelijk voor een langere levensduur. Wij gaan er extra van genieten in deze Coronatijd.

Uitstekende service

Onlangs een jacuzzi besteld. Goede beschrijving service en een top verzending. Chauffeur levert het netjes af en je wordt op de hoogte gehouden van de verzendstatus. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er met je pakket verkeerd om gegaan word! Ik schrijf eigenlijk nooit reviews maar bij deze webshop hebben ze het echt tot in de puntjes goed geregeld! Ik raad het iedereen aan.

Mijn bestelling niet ontvangen.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen,maar door het Corona ,wacht ik het af !?

Bij binnenkomst een stralende winkel.

Vriendelijk en goedeontvangst door personeel, daarna verbaasd over het ruime assortiment en de goede inrichting.

Producten goed geleverd op de aangegeven datum

BBQ en accessoire keurig geleverd zonder beschadiging van de zware doos. De BBQ werkt top en wij zijn hier heel tevreden over.

Blij met de prima service!

In de winkel zijn we heel gastvrij geholpen! Wat we vriendelijk personeel! Bij het testen van de meubels werd ons zelfs koffie met appeltaart aangeboden. Bij bezorging van de tuintafel, bleek deze niet helemaal in orde. De,e wordt zonder problemen binnen een week omgeruild. Wat een geweldige service. Wij zijn heel blij met onze keuze!

Veel keus snelle levering

In 1 woord TOP!

Zeer tevreden over de service en de kwaliteit! Echt een aanrader blij dat jullie er zijn!

Snelle en puntuele afhandeling

goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Doen wat ze beloven

Maken waar wat ze beloven. Snel geleverd

Duidelijk website, snelle en goede levering

De bestelling is snel en goed geleverd. Het enige minpunt was dat het handvat niet bevestigd kon worden omdat de meegeleverde bouten te kort waren. Gelukkig is het een courante maat dus had ik er nog een paar liggen.

Beste advies, uitstejende selectie Supervriendelijk

Meest vriendelijke personeel ooit. De dame van de buitenplanten verdient een lintje; Ze weet alles!!!!!!

Goed geholpen en netjes thuis bezorgt

Snel geleverde bestelling en mooi product

Afspraken nagekomen.

Super en snelle levering.

Goede communicatie. Klantenservice gaat echt een stapje verder voor je door mee te denken en verder te kijken dan neus lang is. Snelle levering en goede prijs.

Topservice!!!!

Vrijdag besteld en dinsdag geleverd!!! Superblij met ons tuinset

Meubels kwamen 4 weken eerder, dus onverwacht.... dan is het ff snel regelen. Maar zijn er blij mee. Goed verpakt en makkelijk monteerbaar

Geweldig!

Super goede service, had een tuinset besteld en verkeerde datum aan gelinkt. Meteen gebeld of het verzet kon worden, en was geen probleem. Vriendelijke telefoniste die mij had geholpen. Uiterste goeie kwaliteit tuinmeubelen. Heb de site aan meerdere personen gegeven en die hebben daar ook besteld. We kunnen niet wachten op onze nieuwe bestelling die binnen komt. Zeer tevreden en raadt het iedereen aan! Top zaak!

Snel een goede service

Meubelen zijn snel geleverd, alles is prima verlopen 👍 Zou aanraden aan andere!