Ik zocht een opblaasbare jacuzzi. Tuinmeubelland kon de jacuzzi naar mijn keuze het goedkoopst leveren. Ik heb hem daar dan ook besteld. De bezorgkosten waren gratis. Binnen 3 werkdagen werd de jacuzzi bezorgd binnen het tijdsvenster welke was opgegeven. Perfect bedrijf dus om je spullen te bestellen. We zijn er hier heel blij mee
Aardig telefonisch contact gehad, snelle aflevering
Bezorger heeft e loungeset netjes achterom in de tuin afgeleverd. Verder alles prima in orde!
Zeker zal ik nog een keer bestellen !๐๐
Makkelijk te regelen en betaalbaar
De artikelen zijn origineler en veel betaalbaarder dan bij overige tuinmeubelcentra. Bovendien word je als klant heel vriendelijk verwelkomd met een (gratis) kopje koffie, thee of fris. Ook de service is prima!
Telefonisch contact was ook goed en duidelijke antwoorden en tot nu toe beloofd wat ze leveren. Wacht nog op nalevering
Goed geholpen en snel geleverd. Heel blij met onze aankoop!
Mooi product en snelle levering!
Ondanks de paasdrukte toch een snelle levering. Duidelijke communicatie over de levering vooral heel fijn dat je een tijdspad van 2 uur krijgt voor aflevering zodat je niet een hele dag hoeft te wachten. :-)
De bestelling die ik had geplaatst was echt heel snel geleverd. Netjes voor de deur neer gezet! En de stoelen zitten heerlijk!
De bestelling verliep goed, levering ook en het klantcontact ook. De vraag gesteld of het eerder geleverd kon worden en gelukkig was die mogelijk er ook!
Lounge set besteld. Top kwaliteit voor scherpe prijs. Aangegeven specifieke leverdatum. Volledig uitgevoerd en vriendelijke behulpzame bezorging. Top
Werd goed geholpen en alles was duidelijk.
Ondanks de "corona drukte" werd mijn bestelling snel en vakkundig afgeleverd. Helaas had ik verkeerd gemeten en moesten de mooie stoelen retour wat ook weer keurig werd afgehandeld. Vriendelijk, behulpzaam en deskundig.
Goede ervaringen. In de store, duidelijke uitleg gekregen, maar ook de ruimte om zelf eerste keuze te maken, zonder dat iemand de hele tijd met je meeloopt. Uiteindelijke online bestelt. Levering ging iets rommelig (maar het was aan de start van de coranacrisis. In goed overleg de leverdatum naar voren kunnen halen en die werd nagekomen. We hebben telefonisch contact gehad over een aanspraak op garantie. Dat is door de serviceafdeling goed opgepakt en opgelost. Nu genieten we van onze loungeset met volle teugen.
Prima tuinset keurig op tijd bezorgd Kan nu genieten van in me tuin Dank jullie wel
Dit was de eerste keer dat we iets bij Tuinmeubelland bestelden, want meestal gaan we liever in een tuincentrum kijken. Maar vanwege de coronacrisis hebben we ervoor gekozen om nu eens via internet te bestellen. Is goed bevallen.
Levering kwam op de afgesproken dag, en producten allemaal compleet. Tuinset oogt stevig en kussens zijn van goede kwaliteit, zit heerlijk!
De tuinset is van goede kwaliteit (kwam overeen met de fotoโs op de site) en vlot geleverd door een vriendelijke chauffeur. Communicatie over de levering was duidelijk en volledig.
Snelle levering en goed verpakt
Het product werd perfect aangeleverd en geeft veel vreugde.Dank voor alle.service.De aankoop is een succes. Afz Fred Hardenbol.
Onze loungeset is binnen de levertijd aangekomen. In goede staat, vriendelijke levering. Ik kan het iedereen aanraden Topservice!!! ๐๐ป
mijn ervaring met Tuinmeubelland is in een woord geweldig. de bestelde bbq was heel robuust en stevig en mooi om te zien echt een sieraad ons terras. het werd heel snel en correct geleverd. ze verdienen echt een pluim
Het pakket wordt tussen een tijdsbestek van 2 uur afgeleverd. Erg fijn. Hoef je niet de hele dag te wachten. Ze waren al vroeg en hebben het pakket onder de carpoort gezet. De tuinset is geen bouwpakket, maar is bijna compleet inelkaar gezet geleverd. Ideaal. Goed materiaal en de kussens zijn van goede dikte. Wij zijn super tevreden over de prijs kwaliteit van deze dinerset en over de bezorging ervan.