Prima product gekregen. Op juiste tijdstip
ππ»ππ»ππ»
Goed product en bezorging
Na een bezoek aan de winkel in Dronten een set gekocht, super vlotte service en snelle levering. Ontvangst is de winkel was geweldig met kopje lekkere koffie en lekker rond kijken en niet gelijk lastige gewetens vragen van verkopers! Na ontvangst van de tuinset bleek er een kleine beschadiging te zijn, na contact gehad hebbende met de klantenservice voortreffelijk opgelost!
In de winkel een ruim en prettig assortiment. Online makkelijk te bestellen. Ook het contact met de klantenservice verloopt prettig. Mail contact over bezorging e.d. is fijn en correct. Vriendelijke bezorger.
Snel, via sms aflevertijd echt top!
Goede service duidelijke site
Zeer snelle regeling, en zeer aardige hulpvaardige chauffeur! Echt een aanrader !
Makkelijk bestellen, snel geleverd. Klein puntje : er was geen levertijd benoemd.
Online een picknick tafel gekocht, ziet er super uit en keurige snelle levering.
Prima levering, Goede kwaliteit. Ben er blij mee!
Vlotte levering,mooi verpakt.Erg mooie stoele,zitten perfect
Tuinkleed besteld nav foto van eigen kleed. Eerst al snel mijn vragen beantwoord via de chat waarna ik mijn bestelling kon plaatsen. Levering was volgens afspraak, geen vertraging oid. Netjes geleverd in tijdvak wat was doorgegeven. Tuinkleed was precies zoals verwacht. Kortom.... alles super geregeld en nu fijn genieten van ons nieuwe tuinkleed.
Alles wat ik zocht heeft dit tuinset. Prachtig design, prachtige kleur en vorm. Helemaal blij mee!!
4 stoelen besteld, snel geleverd daarbij super kwaliteit. Zitten heerlijk.
Onze bestelling werd snel geleverd. Heldere updates over exact levermoment. Product was goed verpakt en bevalt top! Zou zo weer wat bestellen.
Lounge-set keurig op tijd geleverd, zelfs in deze Corona tijden ! De set is echt prachtig en staat heel goed. Ben er erg blij mee, kunnen heerlijk van het zonnetje genieten in een prachtig, kwalitatief en goed geprijsde lounge-set. Kan het iedereen meer dan zeker aanbevelen!
Onlangs hebben wij een geweldig bezoek gebracht aan Tuinmeubelland in Zaandam. Zelfs tijdens de corona periode is het daar juist goed vertoeven. Goede service van een verkoper met ervaring over de tuinmeubelen. Perfecte prijs / kwaliteitsverhouding en zelfs nog betere kwaliteit dan verwacht. Op woensdag Tuinmeubelland bezocht en op donderdag al afgeleverd voor de deur. Geweldige service om ook direct te kunnen genieten van onze nieuwe aankoop. U zal wel denken dit is een fake bericht, maar nee hoor ik zal nooit mijn naam achter laten op een review site. Dus mensen ga naar Zaandam! Met vriendelijke groet, Familie Bakx uit Purmerend
Ik heb voor de eerste keer een bestelling geplaatst via Tuinmeubelland.nl. Alles is netjes volgens afspraak geleverd.
Na het winkel bezoek waar het product niet aanwezig was laten thuis bezorgen een prima service vanuit de winkel een aanrader en altijd parkeer plaatsen zat voor de deur. Dit was voor ons de derde keer dat we er iets kochten en de kwaliteit is zeer goedππ
Tuinset netjes op tijd geleverd ! Tuinset ziet er mooi uit ben er erg blij mee.goede prijs kwaliteit.ik kan het u zeker aanbevelen!
De bestelling kwam binnen, binnen de afgesproken dag
Was volgens afspraak bezorgd zonder problemen. Ben er helemaal blij mee.
Overzichtelijke site met duidelijke levertijden. Goed verpakt en snelle levering.