Heel vriendelijk en vooral ook korte levertijd
Hartelijk dank voor uw positieve review! Veel plezier van uw aankoop en hopelijk tot ziens. Angela / Tuinmeubelland
Alles oké
Goede uitleg goed voor elkaar
zie boven
Fijne winkel met goed advies van de medewerkers
Mooie parasol alleen graag een duidelijke gebruiksaanwijzing dan is het helemaal oke
Prima en betrouwbaar
Het was goed producten netjes afgeleverd
Goed geholpen, mijn vragen beantwoord die ik had. Goed advies meegekregen.
Gewoon heel goed!
Zeer deskundig en uitermate vriendelijk en geduldig personeel
Goed geholpen . Snel bezorgd Miste een onderdeel is meteen opgestuurd.
Prima geholpen door vriendelijke medewerkster die de tijd nam om ons onze keuze te laten maken.
De klacht die nu nog steeds loopt. Wordt heel erg lang over gedaan om met een goede oplossing te komen.
Beste Colinda, Het is momenteel erg druk op onze klantenservice, ze doen er alles aan op zo snel mogelijk tot een passende oplossing te komen. Hopende dat u snel kunt genieten van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
We werden geholpen door een zeer vriendelijke Hilbert. Onder het genot van een kopje koffie hebben wij onze tuin lounge diner set gekocht. Zelfs de kinderen kregen heerlijke chocolade melk! De set zit heerlijk. En we zijn zeer goed geadviseerd door Hilbert. Uiteindelijk naar huis gegaan met een nieuwe tuinset 2 decoratie uiltjes en een goed gevoel!
Zie boven
Heel fijn! Telefonisch gesproken met Jade en onwijs goed geholpen, naast dat het nog een gezellig gesprek was ook. Super service!
Super geholpen
Als we van te voren geweten hadden dat de parasolvoet niet op zijn plaats gebracht kon worden dan hadden wij hem niet besteld.
Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent met de levering van uw parasolvoet. Het leveren van de parasolvoet in de tuin is extra (betaalde) optie, jammer dat u hiervan niet op de hoogte was. We wensen u alsnog veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Het was daar mijn eerste bestelling in line Prima services en afhandeling
Goed en vriendelijk
Precies wat ik zocht
Goed product en service ook top