De bestelling werd netjes op de aangegeven dag bezorgd binnen het aan gegeven tijdstip Loungeset is echt prachtig. Stevige kwaliteit mooie kussen. Alles goed verpakt en zonder schade
Ik bestelde op maandag een tuinbank (Exotan bamboe tuinbank, ze staat prachtig en zit heerlijk :) ) & op woensdag werd deze al geleverd. Vriendelijke bezorger, die rekening hield met de corona-maatregelen, bank was ook makkelijk in elkaar te zetten.
De levering was keurig verpakt, netjes voor de deur geleverd. En conform afspraak. Half uur voor levering een SMS zodat je kunt zorgen dat je thuis bent. Goed verpakt en zonder beschadigingen geleverd.
Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding
Bestelling gedaan via V&D. Na het monteren van het frame en de hangmat, stond de mat zo strak als een snaar in het frame. Gebruiksaanwijzing precies gevolgd. Mijn vrouw, het was haar kado, probeerde er in te gaan liggen maar doordat de mat zo strak gespannen stond viel ze er meteen af/uit. meteen uit elkaar gehaald. De mat past niet bij het geleverde frame......helaas.. Na twee mails uiteindelijk de klantenservice van V&D gebeld om te kunnen retourneren. In verband met de drukte bij de klantenservice wacht ik nog steeds op gegevens voor de retourprocedure.
Wij hebben sinds kort een loungeset gekocht via Tuinmeubelland. Mijn ouders hebben een aantal jaren geleden een loungeset gekocht via Tuinmeubelland en deze is nog steeds erg mooi en van goede kwaliteit, dit is dan ook de reden geweest dat wij bij dit bedrijf een set hebben gekocht. De levering is goed gegaan, op zeer kort termijn en alles zat goed in de verpakking samen met het materiaal om de set in elkaar te zetten. Kortom wij zijn erg blij met onze nieuwe set en kunnen niet wachten op de zomer! Tuinmeubelland, bedankt!
Vrijdag rolgordijn van Nesling besteld. Ondanks 3 meter lengte product netjes verpakt geleverd, maandag om 11:00 stond het op mijn stoep!
Bij mijn bestelling van een hangstoel was een verkeerde montage set geleverd/ingepakt. Dit heb ik telefonisch en ter verduidelijking met mail gemeld bij Tuinmeubelland. Zij hebben contact opgenomen met de leverancier en twee dagen later had ik de missende montage onderdelen met post nl binnen zodat ik kon genieten van de geweldige hangstoel. Top!
Snelle levering zelfs in deze vreemde tijd van Corona. Medewerkers hielden prima afstand en waren heel vriendelijk.
Snelle levering en prima prijs!
Maar helaas een verkeerde kleur bijzettafel gekregen. verkeerd gepakt
bestelling loopt goed verzending loopt goed informatie goed
Helaas was het bankje dat we hadden besteld beschadigd. Direct na de levering aan huis foto’s gemaakt en meegestuurd met een mail aan de service-afdeling. Al de volgende dag werd het nieuwe bankje thuis geleverd.
+++Levering tiptop,uitgevoerd zoals planning en vriendelijke chauffeur, parasol heel mooi en van uitstekende kwaliteit. --- Belgische klanten betalen wel extra vervoerskosten (39euro), niet altijd evident als je vlak voorbij de grens woont, alsook serieus bedrag in aankoop doet...beetje afknapper om nogmaals te bestellen.
Prima snelle levering. Stoelen voldoen aan verwachting en staan prachtig bij onze tuintafel.
Goede prijs, groot assortiment en snel geleverd!
Zelfs in deze covid-19 tijd stond mijn loungeset de volgende dag op de oprit. Vriendlijke chauffeur en alles netjes verpakt en schadevrij. Had deze set via V&D besteld vanwege een kortingsactie, dit leverde geen vertraging of problemen op.
Snelle levering en mooie tuinbank heel blij mee?
Net als de vorige keer perfect... Hele aardige bezorgers Chapeau
Mooi product, snel geleverd
We hebben een tuinbankje besteld bij Tuinmeubelland, en die werd al heel snel bezorgd, waarover goed gecommuniceerd werd. En de kwaliteit van het bankje is top, dus we zijn erg tevreden!
Prima, de spullen waren de volgende dag al in de tuin. Zeker gelet op de coronaperikelen nu een prestatie.
Een mooie loungeset uitgezocht en een paar dagen later stonden ze al op de stoel om hem af te leveren! Goede service en hele fijne loungeset.
Wij hebben een leuke tuinset gekocht met gezellige kussens. Wij hebben zowel de online webshop, de winkel als het personeel als heel goed ervaren. Goede service! Ik zou zo weer bij hen bestellen en raad ze zeker aan bij mijn vrienden en familie. Aanrader!