Mooi en goede kwaliteit

Sfeervol vloerkleed wat perfect past op ons balkon. Makkelijk te onderhouden

Makkelijk, betrouwbaar en snel.

Zeer tevreden over mijn bestelling. Mijn bestelling werd snel geleverd, precies volgens afspraak.. De omschrijving van het product komt ook precies overeen met het geleverde. Erg tevreden en kan nu heerlijk genieten van mijn loungeset.

Netjes, precies het artikel wat ik nergens voor deze prijs kon vinden!

Netjes, precies het artikel wat ik nergens voor deze prijs kon vinden!

Snelle nette levering

Snel en netjes geleverd! Goed verpakt, aardige chauffeur, netjes gebeld een half uur van te voren. Set helaas erg hard en korte zit plek. Voor de rest geen beschadigingen of iets.

Groot aanbod, snelle levering!

Groot aanbod aan tuinmeubelen en toebehoren. Erg snelle levering en keurig op de aangegeven datum. Ook zeer tevreden over de tuinset tot nu toe!

Snelle correcte service.

Mooie bank gekocht, snelle levering.

Onze tuin is af!

Via internet jullie bedrijf gevonden. Ruime keuze aan tuinmeubelen. Wij zijn geslaagd! Voor onze overkapping zochten we een mooie set. De verkoper hielp goed en dacht mee. perfect

Ben niet zo blij

Heb donkergrijze stoelen besteld en witte geleverd gekregen. Kunnen jullie dit oplossen? Dank je wel! Marjolein Jans

Prima tuinset en snelle levering

Uitgebreide collectie. Mooie Tuinset gevonden en online besteld. Werd de volgende dag keurig afgeleverd, ondanks de crisis..

Super service!

Makkelijk besteld, snel geleverd en duidelijke communicatie over de levering. Spullen makkelijk in elkaar te zetten. Super blij met de geleverde spullen!

Prima.

Snelle levering. Goede vermelding van tijd bezorging. Goede service van de chauffeur. Kortom, uitstekend.

Snelle levering en goede service

Bestelde tuinset erg snel geleverd. Er was een beschadiging aan een glasplaat en deze werd een week later opnieuw geleverd. Erg tevreden!

Heel goed! Snelle levering

Perfect!

Geweldige aankoop!

Een geweldige aankoop mijn nieuwe tuinset. Voor een klein prijsje een geweldig stevig en mooi setje. Het zit lekker en staat super gezellig op mijn balkon. Super blij mee, en zal vaker van jullie service gebruik maken. Bedankt!

Meer dan prima

Artikel op voorraad, nette communicatie en op tijd geleverd.

Duidelijke bestelsite, snelle levering!

Toegankelijke website. Makkelijke bestel procedure. En je krijgt wat je besteld. Top kwaliteit, geleverd door een vriendelijk transportbedrijf.

Product beschadigd en vies

Volgens mij hebben ze een showmodel opgestuurd... Wel snel geleverd.

Zeer snelle en correcte levering

Binnen 24 uur geleverd. Correcte levering. Via de mail op de hoogte gehouden wanneer de bezorger voor de stoep zou staan.

Normaal gezien duurt het een extra werkdag naar België maar ze waren ze de volgende dag al! Heel mooie tuinset! Heel blij mee!

Vorige dag besteld, volgende dag geleverd. Uiterst vriendelijk geholpen. Prima service een echte aanrader ! Nogmaals dank.

Super producten snel bezorgd met super service!

Mooie parasol met toebehoren gekocht. Zowel de parasol als de voet & de hoes zijn van hele goede zware kwaliteit, erg mooi! Super goede service en keurig netjes bezorgd op de gewensde dag. Van mij krijgt tuinmeubelland een dikke 10!

Reageren gelijk op mail. Top levering weer. Keurig verpakt. en weer een heerlijke zit. Nu in het Wit voor de dochter, wij hebben de Rode. Een aanrader.

Snel, correct, zorgvuldig verpakt

Goede keus, makkelijk bestellen Correct en zorgvuldig verpakt aangeleverd Kortom: goed bedrijf

Prima, alles in orde.

Prima, alles in orde.

Snelle levering, goede aftersales

Via internet een lounge/dinerset gekocht die we in de winkel in Veghel hadden gezien. In de winkel nog niet besteld, omdat we nog wat andere sets wilde gaan bekijken. Toch de knoop doorgehakt en via internet besteld. De set werd binnen 2 werkdagen netjes op een pallet geleverd . Bij montage bleek 1 onderdeel niet juist afgewerkt te zijn. Verhaal uitgelegd aan servicemedewerker en dezelfde dag is er nog een vervangend onderdeel opgestuurd. Helemaal top.