Nette en snelle levering

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling, ook snelle services. Producten kan je gespreid betalen en dat in paar stapjes. een top services dus.

Goed!

Een goede en snelle levering! Goede kwaliteit tuinmeubelen!

Goed prduct, goed geinformeerd over de (snelle)bestelling!

geweldig geholpen

de artikelen die ik had besteld waren zeer snel bezorgd, helaas was het pakje op een of andere manier verdwenen. Contact opgenomen met klantenservice en dit werd, uiteraard, eerst even uitgezocht en kreeg daarna toch nogmaals de bestelde artikelen in huis. Zeer vriendelijk en meelevend door de mensen daar te woord gestaan. En ... een mooi product gekocht en geleverd door Tuinmeubelland.

Zeer tevreden!

Snelle levering. Het juiste product in goede staat ontvangen. Ik had nog gebeld of t product na bestelling toch nog op een andere dag geleverd kon worden dat was geen probleem. Bezorging liep toen wel uit maar verder 100% tevreden!

Goede en snelle service

Zeer vriendelijke ontvangst, goede informatie gekregen. Tweede aankoop gedaan via de site (zweefparasol), telefoontje gedaan voor bijkomende info, vriendelijk en goed te woord gestaan. Perfecte levering in België op afgesproken dag. Wij hebben Tuinmeubelland reeds bij verschillende vrienden aangeraden.

Goede kwaliteit en service !

Prachtige tuinset besteld en thuis af laten leveren. Bedrijf komt alle afspraken na.

Uitstekende snelle service

De keter rockwood besteld, snelle service. Goed product, snel geleverd. Even contact gehad met de klantenservice,1 woord prima

Makkelijk bestellen keuzedag voor levering mogelijk

vriendelijk en snel

Vriendelijk en professioneel in de winkel geholpen, thuis ingemeten en online besteld, zeer snel geleverd .

Mooie tuinset voor een betaalbare prijs

Mooie betaalbare tuinset gekocht. Deze week binnen gekregen en hij staat mooi in onze tuin. Daar gaan wij lekker op genieten tijdens de zomermaanden. Levering is verder ook goed verlopen.

Klantgericht en probleem oplossend.

Na een ietwat lange levertijd en beschadiging van de producten door pakketdienst is er een top service geleverd en stonden er binnen een dag 2 nieuwe producten op de stoep. Hulde.

Ontzettend tevreden!

Op alle gebieden ben ik heel blij dat ik hier onze nieuwe loungeset gekocht heb. Mooie set voor een leuke prijs; bestellen ging prima (inclusief het selecteren van bezorgdatum) en de informatie mbt bezorging was volledig. Bezorgblok van 2 uur werd een avond van tevoren aangegeven - daadwerkelijke bezorging was ook binnen dit blok. Vriendelijke bezorger. Loungeset had geen schade o.i.d. en was goed in elkaar te zetten. Ben dus ontzettend blij!

Ze doen wat ze zeggen, mijn loungeset was goed te monteren (heb twee linker handen). Helaas is de kwaliteit anders als verwacht.

Vandaag besteld, morgen in huis👍

Zeer tevreden met de tuinset, precies op tijd voor het mooie weer. Zit heerlijk, daar worden vast veel boeken op gelezen!

Super !!

Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Goede service , uitgebreid assortiment. Komen zeker weer terug als we weer iets nodig hebben voor de tuin of iets dergelijks !

Super klantvriendelijk & meedenkend.

Vanaf het moment in de winkel in Zaandam, tm het moment van afleveren vriendelijk en behulpzaam.

Goede ervaring

De tuinset op de site gezien en bekeken in Dronten. Daar werden wij hartelijk ontvangen en kregen koffie met wat lekkers. De goederen zijn volgens afspraak geleverd. Er was een klein mankementje aan de tafel maar die is een week later omgeruild. Of de set goed is dat weet ik nog niet want het is nog recent.

Een tevreden klant!

Telefonisch besteld en dit keurig bevestigd gekregen per mail. Chauffeur had helaas niet gebeld voor levering, maar gelukkig was ik thuis. Chauffeur heeft alles netjes binnen gezet. Ook de service achteraf is goed. Mijn klacht is naar behoren opgelost en werd ook snel gereageerd door de klantenservice. Zou hier zeker in de toekomst nog eens bestellen.

Prima geholpen

Prima op tijd geleverd

Het verzonden pakket kwam niet aan op de afgesproken datum (zoek geraakt bij bezorg-bedrijf). Na overleg werd er een nieuwe set (andere bezorger) verzonden. Klasse!

Snelle klantvriendelijke afhandeling

Vriendelijk geholpen in de winkel, geen pressure. Daarnaast goede afhandeling levering en kwaliteit!

Een tevreden klant!

Goed geholpen in de winkel. De levering is goed en probleemloos verlopen. kwaliteit - prijsverhouding is prima.

Keurig afgeleverd op de dag dat was afgesproken

Werden vriendelijk geholpen in filiaal in Zaandam