Snelle levering, goeie kwaliteit.
Bedankt voor uw super mooie aanbeveling en veel plezier met uw aankopen!
Op de website wordt een duidelijk advies gegeven over de juiste maat. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Bedankt voor uw mooie aanbeveling en positieve feedback over het maatadvies op onze website. Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer!
Bretels zijn wit en vertonen helaas roestvlekken van de gespen.
Wij hebben inmiddels hier contact met u over gehad en zullen een paar nieuwe bretels opsturen. Onze excuses voor het ongemak.
Originele beoordeling
Verder geen berichten van Gents zoals ik die normaal wel krijg van andere onlinewinkels. Ik ga er ook van uit dat ik mijn grld kwijt ben.
Product voldoet erg aan de verwachting. Goede prijs en snelle afhandeling.
Bedankt voor uw mooie aanbeveling en veel plezier met uw aankopen!
Opnieuw een goede keuze om bij Gents te bestellen.
Heerlijk katoenen shirt met V-Hals
Bedankt voor uw mooie aanbeveling en veel plezier met uw shirts!
Kleding was niet goed passend. Retour gezonden in originele verpakking. Geld wordt niet terug gestort.
Wij hebben inmiddels uw aankoopbedrag gecrediteerd. Onze excuses voor de vertraging.
snelle levering en goede kwaliteit
Bedankt voor uw mooie aanbeveling en veel plezier met uw aankopen!
Heb Gents gevonden via Google ben zeer tevreden en zal er zeker terug komen.
Bedankt voor uw leuke review en fijn dat u ons gevonden heeft! Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer!
Schoenen besteld. Snel geleverd. Voor de zekerheid een maatje groter besteld, blijkt geen luxe ze vallen klein uit, maar zitten nu dus prima.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat de door u bestelde schoenmaat goed is. Onze schoenen hebben geen brede leest dus het kan inderdaad kloppen dat u een maat groter nodig heeft. Veel plezier ermee!
Positief
Bedankt voor uw positieve aanbeveling en graag tot een volgende keer!
Ik ben verknocht aan de bamboe shirts, wat een prettig gevoel :-)
Bedankt voor uw mooie aanbeveling en leuk om te horen dat u onze bamboe shirts zo fijn vindt.
Goede keuze
Bedankt voor uw mooie aanbeveling!
Heel fijn bedrijf. Toen ik in Almere woonde een pak voor mn kerstgala voor de studentenvereniging endzjin S.V.E.I.A gekocht en werd toen heel goed geholpen. Dit word mn 2e pak. Nogmaals , fijn bedrijf.
Bedankt voor uw mooie aanbeveling en veel plezier met uw pak!
Mooi wit dun overhemd met mouwen die goed lang zijn zodat het mooi onder een pak staat met die dubbele manchet. Goede kwaliteit.
Bedankt voor uw mooie review en veel plezier met uw overhemd!
Goede kwaliteit en goede service!!!!?
Bedankt voor uw mooie aanbeveling en veel plezier met uw aankopen!
Snelle levering en goede service
Bedankt voor uw super mooie aanbeveling en graag tot een volgende keer!
Omruilen via bijgeleverd document en ook nog eens een email ter bevestiging wordt blijkbaar niet gelezen, echter werd wel het bedrag teruggestort op mijn bankrekening.
Bedankt voor uw goede aanbeveling. Ons retourbeleid houdt inderdaad in dat u een ander artikel opnieuw moet bestellen en het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel gecrediteerd wordt zodra we uw retour verwerkt hebben. U kunt wel kosteloos omruilen in 1 van onze 15 winkels.
Na omlangs een smoking gekocht te hebben ditmaal 3 overhemden gekocht met excellente pasvorm,
Bedankt voor uw super mooie aanbeveling. Veel plezier met uw overhemden en graag tot een volgende keer!
Door Gents heb ik een nieuwe garderobe met stijlvolle werkkleding.
Bedankt voor uw leuke aanbeveling, heel fijn om te horen!
Leuk ontvangen en goede service
Bedankt voor uw mooie aanbeveling!
Hele mooie kwaliteit en snelle levering.
Bedankt voor uw mooie aanbeveling en veel plezier met uw aankopen!
Super snelle levering en prima kwaliteit
Bedankt voor uw super mooie review en veel plezier met uw aankopen!
Top snelle levering en netjes gebeld over een onlogische maat in mijn bestelling doordat ik voor 2 verschillende personen bestelde! Dus zeer scher en goed
Bedankt voor uw leuke review en mooie aanbeveling!
weinig plastic verpakking positief! retourbeleid duidelijk
Bedankt voor uw mooie review!