Goede prijs/kwaliteit

Besteld via post nl. Post nl komt afspraak op geen enkele wijze na, echt erg. Dus naar winkel in Tilburg gereden. Daar enigszins of beter gezegd zeer vreemd geholpen door een dame. Luisterde ook niet naar het probleem van mijn bestelling. Heb zelf ook een winkel maar was nu klant, zo zou ik mijn klanten niet te woord staan, Veel gebeld met post nl en geprobeerd het hoofdkantoor van Gents te bereiken, dan had het pakket nog geleverd kunnen worden zei post.nl. Maandag ochtend meteen hoofdkantoor Gents gebeld, te woord gestaan door een zeer vriendelijke dame die mee dacht, ook netjes terug gebeld.

Prima kwaliteit

Mooie smokings in goede kwaliteit.

Super kwaliteit

ik ben heel tevreden met mijn smoking alles top. super kwaliteit en goedkoop ik heb alles kompleet gekocht met schoenen etc.

Helaas dinner jacket niet ontvangen

Post NL geeft op track & trace aan dat dinner jacket is bezorgd. Maar helaas heb ik het smoking jasje niet ontvangen. Klantenservice ook slecht bereikbaar voor hulp. Ik had het dit weekend nodig. Ga straks wel naar winkel in Amsterdam

Top product

Heel fijn kostuum top service.

Prima geregeld. Alles op tijd verstuurd en ontvangen

alles correct . Ga zeker weer bestellen.

Geweldig geholpen!

Wij kwamen in de winkel in Arnhem. Het was druk en de verkoopster was alleen en hielp ons toch nog tussendoor. Super advies en met een smoking tevreden weer naar huis.

Mooi hemdje

Helemaal goed

Te laat bezorgd

Hadden een feest met thema goud. Helaas heb ik i.p.v. 1 á 2 werkdagen bezorg termijn mijn pakketje 6 dagen later ontvangen.. dus houd daar rekening mee. Verder zag het er goed uit!

Prima kleding voor een eerlijke prijs

Kleding is van goede kwaliteit en de maten kloppen goed. Snelle levering met een zogenaamde fietskoerier, maar DHL komt de kleding met een elektrische auto brengen. Wel verstandig de bugs uit de website te halen. Het opvragen van een factuur is bijvoorbeeld niet mogelijk (geeft een foutmelding)

te vroeg om te beordellen

Geachte, Kopie van de mail naar [email protected] van de 11.11 Ik heb in twee keer de bestelde shirts ontvangen en dit is niet belangrijk, maar gisteren 11.11 heb ik slechts twee van de drie M7 39/40-shirts ontvangen. Kunt u deze fout herstellen? Dank U wel. Mvg M M Cruellas. BISTROT DEUX LA PLACE. Site https://restaurant-le-bistrot-deux-la-place.business.site/?m=true Maliestraat 9. 2514 CA Den Haag. 070.364.33.27.

Goed op de hoogte gehouden van de levering, Gents heeft telefonisch contact met mij opgenomen toen bleek dat artikel in de gewenste maat niet leverbaar was en bood alternatief. Persoonlijker dan via mail!

Prijs kwaliteit is goed , bestelling overzichtelijk en duidelijk , retour sturen is niet gratis, jammer

Uistekend

Online besteld .Zeer snel geleverd.

Niet goed, niet slecht

Het kostuum is uitstekend en vlot geleverd, echter.... kon op de website ideal niet bereiken dus gekozen voor achteraf betalen. Krijg vervolgens mailtje met betaalverzoek van Klarna, ook hierin geen link naar ideal dan maar via bankoverschrijving. Raar, ergerlijk en omslachtig.

PRODUCT NOG NIET ONTVANGEN

U vraagt mijn mening maar ik heb nog niets ontvangen.

Topservice in de winkel in Amsterdam.

Ruim de gelegenheid gehad om de juiste maat te bepalen.

Erg klantvriendelijk in de winkel

De mevrouw heeft alle moeite gedaan om ons te helpen echt geweldig

Gents is duurzaam en betaalbaar

Alle kleding heeft een goede betaalbare kwaliteit. Al jaar en dag koop ik /of mijn man bij Gents

Snelle levering en voldoet aan de verwachting

prima service

Zelfs in het weekend krijg je antwoord op je online vraag.

Mooie grote witte handschoenen voor Sinterklaas supersnel geleverd, top

Zie hierboven

The shirt was good quality but a bit tighter than expected

The shirt was good quality but a bit tighter than expected

Is zeker positief.

Ik ben super tevreden met mijn bestelling en de snelle levering hier van. ( Misschien kan de verpakkinng iets beter)

stipte bezorging

De bestelling wordt correct en tijdig afgeleverd.