snelle levering, goed product

Ik heb 3 gilets besteld , bestemd voor een lustrum. Dit was een "trial" maar we zijn zeer tevreden en gaan er nog meer bestellen. De levering was snel en volgens afspraak, ik ben gebeld toen de gilets binnen waren. Kortom, zeer tevreden over de service.

Snel en netjes bezorgd

Producten zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee.

Makkelijk te bestellen

Eenvoudig bestel proces en vlotte levering

Prima shirt en snel geleverd.

Toegankelijke site.

Snelle levering en goed product

Bellen echt terug als je het afspreekt. Denken met je mee

Kwaliteit is goed, keurig verpakt en snel geleverd

De blouses zijn van goede kwaliteit. De levering was snel en e.e.a. is netjes verpakt (in een doos iets beter beschermd dan in een zak).

Correcte levering, goed product

Mijn smoking was niet meteen te leveren en ik werd keurig gebeld

Bedroevend

Smoking en hemd besteld. Alleen smoking geleverd. Nalevering van hemd nog niet. Maat van jasje was verkeerd. Geruild in winkel. Service was ver onder de maat. Accepteerde geen enkele verantwoordelijkheid voor webshop. Veel werk aan de winkel om dit bedrijf goed te laten draaien

Geweldig netjes verpakt

Goeie snelle service

Lokale service, mooie kwaliteit en een hele redelijke prijs!

Gents heeft in winkel zitten in ons centrum, ideaal om de kwaliteit te bekijken voordat je wat besteld. En ook voor de pakken in de lagere prijsklasse zie deze er gewoon goed uit!in de winkel was niet alles op voorraad, maar dan bestel je gewoon op de website en wordt het ook nog thuis gebracht.

Zeer mooie kwaliteit

Goede kwaliteit tegen een zeer acceptabele prijs

Niet volledig ontvangen

Helaas was de zending niet compleet en geen bericht van ze

Goede opvolging en terugkoppeling op vraag mbt aflevering bestelling.

Goede opvolging en terugkoppeling op vraag mbt aflevering bestelling.

rap en goed

heel snel en vriendelijk gebeld datver iets mis was direct terug verstuurd

Goede snelle levering, jammer dat retourkosten niet vergoed worden.

Mooie overhemden

3 van 4 artikelen niet gekregen na 12 dagen

Een uit 4 artikels gekregen en de 3 anderen niet na 12 dagen. Geen reactie van de klantendienst aan mijn e-mail.

Dankzij Klantenservice toch goede ervaring

Na een misverstand over het retourneren van artikelen werd ik gebeld door de Klantenservice. Met excuses en een kortingsvoucher. Goed opgelost.

Niet goed

Artikel wat ik besteld had niet geleverd gekregen wel eeen ander teruggestuurd

Goed spul

Goeie qualiteit, redelijk snel bezorgd, niet al te duur.

Levering duurde langer dan ik gewend was en toen was 1 artikel niet meer leverbaar. Wel goede afhandeling

Gemiste kans?

Lakschoenen gekocht via webshop. Dus niet kunnen passen. Had elders een maar 43( ander fabrikaat) gepast en die waren voor het mooi net wat te klein. Pasten, maar beetje krap. Dus maat 44 besteld. Normale schoenmaat hangt tussen 43,5 en 44 in dus moet altijd goed komen. Nou, nee dus. Krapper als de andere maar 43. En van voren veel smaller. Tegen elkaar gehouden, de 44 is niets langer als de andere 43 en duidelijk smaller. Wellicht goed om op de website te vermelden dat ze erg klein vallen en je eigenlijk een maar groter moet bestellen als je eigenlijk nodig hebt? Wil ze ruilen maar dat kan alleen in de winkel. De dichtstbijzijnde is 60 km…..retour 120 km is 10 liter benzine is 20 euro…. Dat heeft dus niet zoveel zin om apart voor te rijden. En tot ik toevallig in de buurt ben kan paar maanden duren en dan is de termijn verstreken…

Goede service en goede producten. Al bij al erg tevreden.

Ik had een colbert besteld die een maat te groot bleek te zijn. Geretourneerd in de winkel in Breda en goed advies gekregen voor de toekomst.