Ik werd ontzettend goed geholpen in de winkel en er werd aangeraden om de kleding online te bestellen doordat mijn maat niet aanwezig was in de winkel. Het ging om de goedkoopste smoking set. Helaas zijn er bij het jasje na één avond normaal gebruik een naad los gekomen en is de knoop er af gevallen. Al om al een goede ervaring en ik zal zeker vaker langs komen. Helaas was het in dit geval goedkoop is duurkoop.
Bedankt voor het schrijven van deze review en uw goede aanbeveling. Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen inzake het herstel van uw smoking colbert.
Mooie betaalbare kleding Van zeer goeie kwaliteit
Bedankt voor uw mooie aanbeveling!
Ondanks de drukte van het moment toch heel rustig geholpen. Hij nam alle tijd om tot een goed advies te komen. Inzichtelijk en vakkundig. Hij liet zich niet gek maken door de drukte.
Bedankt voor uw mooie aanbeveling, heel fijn om te horen allemaal! Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer!
Mooie producten juiste prijs kwaliteit verhouden en bovenal snelle levering.
Bedankt voor uw super mooie aanbeveling!
Bestelling kwam in 2 delen binnen zonder dat dat vooraf gemeld was. Wekte de indruk bij de eerste levering dat bestelling incompleet was
Bedankt voor uw mooie review en onze excuses dat u niet geïnformeerd bent over het vesturen in 2 delen.
Aan de telefoon erg aardig! Niet in staat om van winkel naar winkel te zenden van artikelen. Bij online bestelling bleek artikel na 3 dagen niet voorradig terwijl de website zei dat er nog enkele lagen. Geld netjes terug ontvangen, maar toch jammer.
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze review te schrijven. Wij kunnen wel degelijk interfiliaal versturen. Onze excuses dat wij het door u bestelde artikel niet konden leveren. Wij doen ons uiterste best om onze voorraad informatie te optimaliseren.
Niet duur en toch goede kwaliteit
Bedankt voor uw mooie aanbeveling!
De hemden die ik heb besteld van Blumfontain zitten perfect en zijn heel gebruiksvriendelijk. Je hoeft ze nauwelijks te strijken. Levering snel. Dus gewoon perfect
Bedankt voor uw prachtige aanbeveling en veel plezier met uw overhemden!
Makkelijk bestellen via site en snel geleverd en prima kwaliteit
Bedankt voor uw prachtige aanbeveling!
Leuke producten, goede prijs/kwaliteitverhouding en snel en goed geleverd
Bedankt voor uw mooie aanbeveling!
Overhemd besteld, is niet geleverd.
Wij hebben inmiddels contact met u gehad en u laten weten dat het overhemd klaar ligt om afgehaald te worden in het filiaal dat u opgegeven heeft bij uw bestelling.
Een goed advies in de winkel door de kundige heer aldaar. Goede afhandeling via de online webshop. Snelle levering. Alom een goede ervaring.
Bedankt voor uw prachtige aanbeveling en review!
Goede producten , goede levering
Bedankt voor uw mooie aanbeveling!
Goede ervaring. Mijn artikelen pasten helaas niet, de kwaliteit zag er goed uit. Dus retour, met een snelle en correcte afwikkeling.
Bedankt voor uw mooie aanbeveling. Jammer dat de artikelen niet pasten. Wij hopen dat u een volgende keer wel slaagt bij GENTS.
Helaas was het product niet in mijn maat. Maar Gents is qua snelheid levering goed.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en jammer dat we het product niet in uw maat hadden.
Prettige winkel, goede kleding en goede service.
Bedankt voor uw prachtige aanbeveling!
Mooi product zoals het omschreven werd in de omschrijving goede kwaliteit met een mooie en perfecte pasvorm de levering is snel en wat ook heel belangrijk is het product was goed verpakt ik kan geen minpunten benoemen
Bedankt voor uw prachtige aanbeveling, heel fijn om te horen allemaal en graag tot een volgende keer!
2 overhemden besteld, beide moeten nog retour as we speak. 1 overhemd is een maat S ipv een maat XXL, en de XL is helaas te kort op de mouwen.
Onze excuses dat u de verkeerde maat overhemd heeft ontvangen. Inmiddels hebben wij u een retourlabel gemaild zodat u dit overhemd kosteloos kunt retourneren. Voor het overhemd waarvan de mouwen tekort zijn adviseren wij u om deze met de 7 achter de maat te bestellen, deze hebben 7 cm. langere mouwen.
Snelle levering goede kwaliteit
Vriendelijke personeel
Bedankt voor uw mooie aanbeveling!
Snelle levering en goede producten, zeker een aanrader voor de studenten.
Bedankt voor uw prachtige beoordeling en aanbeveling aan studenten!
Goed duidelijke website die overzichtelijk is ingedeeld. Fijne afhandeling van het bestelde artikel en snel geleverd.
Online klopt alles. Product echter slechte kwaliteit. Nu lijkt dat logisch met die lage prijzen .
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze review te schrijven. Wij vinden het spijtig te moeten vernemen dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van het door u bestelde artikel.
Snel geleverd,maar wel verkeerd artikel ontvangen
Bedankt voor uw mooie aanbeveling en onze excuses voor het verkeerd geleverde artikel. Wij hebben hier inmiddels contact met u over opgenomen.
Een week geleden een pak besteld, een week later nog niks binnen. Gemaild met de klantenservice waarop ik geen reactie heb, bellen heeft ook geen zin want er wordt niet opgenomen.
Het spijt ons te moeten vernemen dat u zo lang op uw bestelling heeft moeten wachten en op de reactie van onze klantenservice. Uw mening is heel belangrijk voor ons dus wij doen hier onderzoek naar om dit soort incidenten in de toekomst te voorkomen.