Goed product in overeenstemming met het aangebodene. Goede bestel- en leveringsinfo. Prijs/kwaliteit best in orde.
Bedankt voor uw review, wij vinden het erg fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service!
Uitermate behulpzaam bij een snelle levering. Product ook prima!
Bedankt voor review, erg fijn om te horen dat de service naar wens was. We zien u graag weer terug bij Gents.
Top maat indicaties overhemd zat als gegoten en binnen 2 dagen in huis Top dus
Bedankt voor uw review. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en we zien u graag weer terug bij GENTS.
Online pakken besteld. Kleur niet goed. Kon retour in winkel Maastricht en daar heel goed geslaagd voor nieuw pak. Zeer vriendelijke en behulpzame verkoper.
Bedankt voor uw review. We zijn erg blij om te horen dat onze service naar wens was en wij zien u graag weer terug bij GENTS.
Duurde een paar dagen voor de levering maar de factuur lag al klaar .Niet prettig.
Bedankt voor uw review. Wij betreuren te horen dat de service voor u niet naar wens was. Wij zullen het volgende keer beter aan u melden.
moijlik om its te bestellen
Bedankt voor uw review. Hoe vindt u precies moeilijk om te bestellen? wij horen graag verbeter punten.
we waren in vesteging in delft al vriendelijk geholpen met onze zoektocht naar een manchetten overhemd. echter was de maat die we nodig hadden niet op voorraad. Omdat het hemd wel erg goed in onze smaak viel heb ik de juiste maat besteld via de website van gents. Over deze service zijn wij erg tevreden. Gemakkelijk te bestellen en een snelle levering.
Bedankt voor uw review. Wij zijn erg blij om te horen dat de service naar wens was en we hopen u snel weer bij GENTS te zien.
Snel geleverd door Gents (post.nl zelf, was wat trager). Tevreden met het overhemd en de mooie prijs voor een hemd dat niet al te vaak gedragen gaat worden. Vond alleen de verpakking wat groot. In dezelfde doos - waarom een doos? - had een dozijn overhemden gepast. Maar overall houd ik een goed gevoel bij Gents!
Bedankt voor uw review. Wij zijn erg blij om te horen dat de bezorging naar wens was. Wij leveren onze producten in de aangeschreven maten van PostNL, deze kunnen soms wat groter zijn dan bij het product verwacht wordt.
Correcte geleverde bestelling en goed verpakt.
Ik heb nu al 10 mailtjes gehad dat ik Gents moet beoordelen. En ik vind slecht dat ik zoveel onnodige mail ondvang.je koopt iets en ze blijven maar ongewenste mail stuuren. Erg jammer
Bedankt voor uw review. Het spijt ons om te horen dat u overlast ervaart van de mailtjes, wij hopen dat de service wel naar wens was.
Goede ervaring
Twee overhemden gekocht, snel geleverd en van prima kwaliteit.
Snel en goede prijs
Een overzichtelijke website en zeer snelle levering. Kortom top
Er zit een klein gaatje aan de achterzijde van het pak... Pasvorm is echter perfect. Weet niet goed wat ik met dit gaatje moet doen
Bedankt voor uw review. Excuses voor het ongemak, u kunt wellicht langsgaan bij een van onze filialen met het pak om te kijken wat er verholpen kan worden. Wij zien u graag weer bij GENTS.
Voor mij een vernieuwend systeem, gedaan met gaatjes in de riem bij te maken (wat soms al moeilijk gaat en dan nog steeds niet helemaal juist is !).
Nadat er aanvankelijk een verkeerd product opgestuurd was , kreeg ik alle medewerking voor een omruiling. De ruil werd soepel gerealiseerd. Een punt is dat de internet plaatjes betreffende een set : das ,pochet, manchetknopen , doen vermoeden dat het item: Rood met stip een donkerder kleur heeft dan de rode set. Dit bleek , teleurstellend , niet zo te wezen. Zo heb ik nu wat ik besteld heb :Een set :rood met stip, maar niet in de tint waar ik op gehoopt had.
Bedankt voor uw review. Onze excuses voor het ongemak, als u wilt kunt u het product altijd nogmaals ruilen bij ons.
De schoenen waar ik naar op zoek was zijn alleen maar bij Gents te verkrijgen. Ik zal daar zeker in de toekomst nog vaker gebruik van maken. Ook over de snelle levering ben ik zeer te spreken1
Vooral de service bij uw filiaal in Nijmegen was prima!
Fijne zaak met mooie en betaalbare kleding. Alleen 1 opmerking. De winkel in de Woustraat moet zijn klanten voor bv inname van een gilet, niet meer naar de kleermaker op de ceintuurbaan sturen. Hij heeft mijn gilet ingenomen en ik heb het door mijn eigen kleermaker over laten doen. Of beter gezegd, zijn prutswerk laten herstellen.
Ik heb vaker bij Gents besteld, vanwege hun overhemden met extra lange mouwen. Deze keer was de bezorging afgeleverd, maar later bleek dat de postnl app een andere locatie had doorgegeven dan wat ik hoorde toen ik contact opnam met de klantenservice. Deze bood aan de bestelling opnieuw te versturen, maar dit is helaas nooit gebeurd. Eerste contact was de reactie erg snel, vervolgens niks meer gehoord. Het geld is wel netjes en snel teruggestort.
Bedankt voor uw review. Onze excuses voor het ongemak. Wij helpen u graag nog steeds aan een overhemd dat perfect bij u past.
Snelle levering van een goede kwaliteit T-Shirt.
Bedankt voor uw goede aanbeveling!
Duidelijke omschrijving. Duidelijke foto’s.
Bedankt voor uw mooie aanbeveling!