uitstekend

Goed product in overeenstemming met het aangebodene. Goede bestel- en leveringsinfo. Prijs/kwaliteit best in orde.

Uitermate behulpzaam bij een snelle levering. Product ook prima!

Super snel en goed

Top maat indicaties overhemd zat als gegoten en binnen 2 dagen in huis Top dus

Online pakken besteld. Kleur niet goed. Kon retour in winkel Maastricht en daar heel goed geslaagd voor nieuw pak. Zeer vriendelijke en behulpzame verkoper.

Trage levering

Duurde een paar dagen voor de levering maar de factuur lag al klaar .Niet prettig.

Helemaal perfect goede kwaliteit vlot bezorgd

lastig

moijlik om its te bestellen

goede service

we waren in vesteging in delft al vriendelijk geholpen met onze zoektocht naar een manchetten overhemd. echter was de maat die we nodig hadden niet op voorraad. Omdat het hemd wel erg goed in onze smaak viel heb ik de juiste maat besteld via de website van gents. Over deze service zijn wij erg tevreden. Gemakkelijk te bestellen en een snelle levering.

Prima.

Snel geleverd door Gents (post.nl zelf, was wat trager). Tevreden met het overhemd en de mooie prijs voor een hemd dat niet al te vaak gedragen gaat worden. Vond alleen de verpakking wat groot. In dezelfde doos - waarom een doos? - had een dozijn overhemden gepast. Maar overall houd ik een goed gevoel bij Gents!

Correcte geleverde bestelling en goed verpakt.

uitstekend

Bestelling in goed orde ondvangen. Spijt als haren op mijn hooft

Ik heb nu al 10 mailtjes gehad dat ik Gents moet beoordelen. En ik vind slecht dat ik zoveel onnodige mail ondvang.je koopt iets en ze blijven maar ongewenste mail stuuren. Erg jammer

Snel geleverd en goede kwaliteit

Goede ervaring

Kwaliteit zoals je mag verwachten

Twee overhemden gekocht, snel geleverd en van prima kwaliteit.

Snel en goede prijs

Snel en goede prijs

overzichtelijke website en zeer snelle levering

Een overzichtelijke website en zeer snelle levering. Kortom top

Niet 100%

Er zit een klein gaatje aan de achterzijde van het pak... Pasvorm is echter perfect. Weet niet goed wat ik met dit gaatje moet doen

Geweldig systeem !

Voor mij een vernieuwend systeem, gedaan met gaatjes in de riem bij te maken (wat soms al moeilijk gaat en dan nog steeds niet helemaal juist is !).

Interactie goed, product minder

Nadat er aanvankelijk een verkeerd product opgestuurd was , kreeg ik alle medewerking voor een omruiling. De ruil werd soepel gerealiseerd. Een punt is dat de internet plaatjes betreffende een set : das ,pochet, manchetknopen , doen vermoeden dat het item: Rood met stip een donkerder kleur heeft dan de rode set. Dit bleek , teleurstellend , niet zo te wezen. Zo heb ik nu wat ik besteld heb :Een set :rood met stip, maar niet in de tint waar ik op gehoopt had.

Wat een geweldig aanbod!

De schoenen waar ik naar op zoek was zijn alleen maar bij Gents te verkrijgen. Ik zal daar zeker in de toekomst nog vaker gebruik van maken. Ook over de snelle levering ben ik zeer te spreken1

Goede en snelle service voor een concurrerende prijs.

Vooral de service bij uw filiaal in Nijmegen was prima!

Fijne zaak met mooie en betaalbare kleding. Alleen 1 opmerking. De winkel in de Woustraat moet zijn klanten voor bv inname van een gilet, niet meer naar de kleermaker op de ceintuurbaan sturen. Hij heeft mijn gilet ingenomen en ik heb het door mijn eigen kleermaker over laten doen. Of beter gezegd, zijn prutswerk laten herstellen.

Verzending ging verkeerd, afhandeling oke

Ik heb vaker bij Gents besteld, vanwege hun overhemden met extra lange mouwen. Deze keer was de bezorging afgeleverd, maar later bleek dat de postnl app een andere locatie had doorgegeven dan wat ik hoorde toen ik contact opnam met de klantenservice. Deze bood aan de bestelling opnieuw te versturen, maar dit is helaas nooit gebeurd. Eerste contact was de reactie erg snel, vervolgens niks meer gehoord. Het geld is wel netjes en snel teruggestort.

Prima.

Snelle levering van een goede kwaliteit T-Shirt.

Snelle service. Krijgt wat je besteld

Duidelijke omschrijving. Duidelijke foto’s.