Ik zocht een pantalon en vond hem hier mooi kleuren goede kwaliteit
Bedankt voor uw mooie aanbeveling!
Levering is snel
Bedankt voor uw mooie aanbeveling!
Ik had 2 overhemden besteld voor mijn verlovingsfeest waarbij ze hadden aangegeven dat het binnen 3 werkdagen zeker wel op te halen was op locatie Tilburg. Dat is niet gelukt dus moest ik zelf op locatie extra aanschaffen!! Telefoontjes worden niet beantwoord zodat ik mijn online bestelling kan annuleren. In de winkel ben ik wel goed geholpen :)
Onze excuses voor de vertraging in de verzending van uw order. Wij hadden door extreme drukte en personeelstekort vorige week achterstand in onze orderverwerking. Fijn dat u in de winkel toch geslaagd bent.
Ruim 2 weken geleden is er in de winkel een polo besteld, deze kwam na 1 week nog niet,en is er nu nog steeds niet. Toen heb ik hem zelf nogmaals besteld op de website, levertijd 2 a 3 werkdagen,na 5 dagen nog niets vernomen, via de chat contact met medewerker,hij zou er spoed van maken en de polo zou over 2 dagen in de winkel zijn. Op de dag dat de polo in de winkel zou zijn krijg ik een mail dat het volgende week pas verstuurd wordt door personeelstekort. Intussen heb ik na ruim 3 weken nog steeds geen polo, wel betaald. Dus ik zeg zeer slecht en voor mij nooit meer een bestelling bij Gents.
Onze excuses voor de late verzending van uw poloshirt. Deze zal overmorgen afgeleverd worden, wat inderdaad vertraagd is door enorme drukte en personeelstekort vorige week. Daarnaast moest deze vanuit een ander filiaal verzonden worden, wat ook nog wat vertraging heeft opgeleverd. Desalniettemin hopen wij dat u tevreden bent met uw poloshirt.
Een hele fijne winkel, zeker de service als een artikel later binnenkomt als verwacht. Dan bellen ze.
Bedankt voor uw super mooie aanbeveling!
Ik heb alles keurig ontvangen. Echt geweldig
Bedankt voor uw mooie review!
Voor een pak ben ik goed geholpen in Almere door een aardige mevrouw die goed advies heeft gegeven. Ook later voor het op maat maken van de broek nog terug geweest en ook toen netjes geholpen
Bedankt voor uw mooie beoordeling, we zullen deze doorgeven aan onze collega's in Almere. Veel plezier met uw pak en graag tot een volgende keer!
Gezellige sfeer, goede sfeer en een lekker eigenwijze verkoper. Niet te veel naar luisteren, gewoon genieten. Verder prima spullen en nog echt goedkoop ook. En het past! Een winkel naar mijn hart. Aanrader.
Bedankt voor uw super mooie aanbeveling en leuke review! Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer!
Genoeg opties om te kiezen voor een betaalbare prijs. Goed geholpen door medewerker van Almere filiaal
Bedankt voor uw mooie review, we zullen deze doorgeven aan onze collega's in Almere.
ik had een overhemd besteld voor het programma first dates en ik heb het op tijd gehad en het stond goed op de site welke maat ik moest hebben omdat ik best een grote maat heb
Bedankt voor uw mooie review en fijn om te horen dat de maat van het overhemd goed is.
Toen ik een bestelling plaatste om die op te halen in een Gents filiaal stond er bij dat deze de volgende dag geleverd zou zijn. Aangekomen bij het filiaal werd mij verteld dat de bestelling niet was doorgekomen. Gelukkig was het artikel er sowieso aanwezig, anders was het niet op tijd geweest aangezien ik een week na dato pas een bericht kreeg dat de bestelling onderweg was. Gelukkig was de medewerker van het filiaal wel behulpzaam, al was deze niet heel aardig te noemen. Als de website en de achterliggende logistiek een upgrade zouden krijgen is deze winkel vast wel prima.
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze review te schrijven. Excuses voor de vertraging in de verwerking van uw order, deze was net in een week van extreme drukte en personeelstekort geplaatst. Fijn dat u in de winkel uw bestelling toch tijdig op kon halen.
Jasje gekocht, zit er een weeffoutje in. Kan gebeuren. Maar elke vraag hierover duurt minstens één dag soms meer voordat er reactie komt en een oplossing wordt niet geboden, daarop aangesproken blijft het eeuwig stil...geen reactie meer gehad op mijn laatste vragen. Buitengewoon negatieve ervaring.
Het gratis strikje was stuk waardoor ik toch nog op de grote dag met een veiligheidsspeld in mijn nek liep..dat was een beetje jammer.
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze review te schrijven. Spijtig te moeten vernemen dat het strikje stuk was. Wij zullen u een nieuwe sturen.
Onvoldoende. Op het moment van bestellen niet geïnformeerd over mogelijke vertraging van de bestelling door personeels-/voorraad te kort. Terwijl dit toch zaken zijn die aan de voorkant bekent zijn. Als ik dat had geweten dan had ik tijdig alternatieven kunnen onderzoeken.
Nogmaals onze excuses dat wij uw bestelling niet op tijd hebben kunnen leveren en dat wij u ten tijde van bestellen hier niet over konden informeren. Inmiddels hebben wij onze achterstand weggewerkt en hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Blouse besteld. Een week later gebeld om te vragen wanneer deze geleverd zou worden. Medewerker gaf aan dat er door ziekte een achterstand was in uitleveringen, maar dat deze binnen 2 dagen geleverd zou worden. Na 2 dagen een mail met de mededeling: blouse niet voorradig, geld wordt teruggestort. Wat een amateurisme. Ik ga hier niets meer bestellen.
Nogmaals onze excuses dat wij uw blouse niet konden leveren en u hier niet eerder over geïnformeerd hebben. Inmiddels hebben wij onze achterstand in orderverwerking weggewerkt en hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Prima.
Bedankt voor uw mooie, bondige beoordeling!
Helaas heeft GENTS de zaken op het moment niet op orde. Ik bestelde een kostuum. Verwachte levertijd: 2 werkdagen. Na 21 dagen werd alleen de pantalon geleverd. Gebeld. Medewerker geeft aan dat de administratie een rommel is en er veel misgaat. De rest van de bestelling is niet leverbaar. Aanbod om de order te annuleren. Ik stuur de pantalon daarop terug. Nu krijg ik alleen het bedrag van de panatalon terug. De rest blijft 5 weken na dato nog altijd open staan. Geen informatie, geen product, geen geld retour.
Onze excuses omtrent de levering van uw order. De pantalon was 2 weken na bestelling verstuurd, dit is aanzienlijk later dan wij normaliter doen. Uw hele aankoopbedrag is op 11 mei gecrediteerd. Wij zullen hierover nog contact met u opnemen.
Ik heb bestelling geplaatst op 1 mei nu is het 11 mei en hoor helemaal niets. Bestelling zou binnen 2 werkdagen verzonden worden maar hierover is niets terug te vinden in account. Ik ben blijkbaar niet de enige, ze verschuilen zich achter smoesjes over personeelstekort etc. Ik word wel gevraagd een beoordeling te schrijven dus bij deze. Dit was mijn eerste en tevens laatst bestelling.
Onze excuses voor de vertraging in de verzending van uw order. Deze is door enorme drukte vorige week later verstuurd. Ook moest uw order deels vanuit andere filialen verstuurd worden wat ook voor wat vertraging heeft gezorgd. Inmiddels is alles op 13 en 14 mei afgeleverd, wij nemen nog even contact met u op om te horen of alles naar wens is.
Telefonisch goed bereikbaar. Oplossingsgericht.
Bedankt voor uw mooie review!
Behulpzaam, redelijke prijxen en Ze helpen je in de winkel met passen en ingormeren.
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Website is makkelijk in gebruik
Bedankt voor u mooie en bondige beoordeling!
Ik heb woensdag 4 mei om 10:29u een smoking online besteld èn betaald. Nu, vandaag 9 mei heb ik nog steeds geen bericht mbt wanneer deze geleverd wordt. Klantenservice reageert niet. Ik heb deze smoking zaterdag 14 mei nodig en deze zal ook nog vermaakt moeten worden, dus dat zal niet meer lukken. Zeer slechte ervaring dus en ik zal hier nooit meer bestellen.
Onze excuses voor de vertraging in de verzending van uw smoking. Deze is op 10 mei 's ochtends afgeleverd dus hopelijk nog op tijd voor uw gebruiksmoment op 14 mei. Wegens enorme inhaalvraag na Corona en personeelstekort zowel in magazijn als op klantenservice duurt onze verzending momenteel helaas langer dan u normaal van ons gewend bent. Wij doen onze uiterste best om deze situatie te verbeteren.
Op de site was het artikel nog op voorraad, maar een week later werd m’n bestelling ineens geannuleerd. Na een telefoongesprek pas te horen gekregen dat de broek niet meer voorradig was. Geen oplossing aangedragen, maar wel netjes m’n geld terug gekregen. Erg jammer. Het artikel is volgens de site nog steeds op voorraad.
Het spijt ons dat wij uw broek niet hebben kunnen leveren. Wegens enorme drukte en personeelstekort en opdrogende voorraden door corona inhaalvraag hebben wij momenteel wat achterstand in onze orderverwerking, vandaar ook de verlate reactie op uw broek. Wij zullen ons voorraadoverzicht aanpassen. Excuses voor het ongemak.
5 dagen geleden een bestelling geplaatst en nog geen update of leverdatum ontvangen
Ruime keus, goede prijs-kwaliteitverhouding en vlotte levering.