Veel keuze tussen verschillende pakken en kleiren voor een prima prijs.
De webshop is makkelijk in het gebruik. De getoonde producten zijn duidelijk afgebeeld en de informatie is eerlijk. Het bestelproces ging vlot. Het product werd snel geleverd. Helaas was de maat toch net iets te klein. Het product voldeed verder wel aan de verwachtingen. Het proces van retourneren was eenvoudig en het bedrag werd snel teruggestort. Ik ben zeer tevreden.
Ik heb het totale PW rokkostuum wit besteld. Daarnaast gala handschoenen, een pochette en sokken bijbesteld. Rokvest Zit goed, sluit mooi aan. De strik De strik is in mijn optiek een lullig klein strikje. Iets meer materiaal en wat meer lengte zal niet misdoen. Ik heb boordmaat 42 en moet het strikje op het laatste gaatje zetten. Het jasje Het jasje is volgens mij verkeerd geleverd. Ik heb de duurdere Polyester Wol besteld, welke uitgevoerd zijn in tailloring modernfit. In de jas wordt aangeduidt dat deze slimfit is, wat gebruikt wordt voor de Polyester viscose uitvoering. Eenmaal in de binnenzak gekeken moet ik concluderen dat de stof inderdaad van viscose is De pantelon Waar ik normaal broeken (pak/chino/jeans) in deze maat koop, past deze maat mij totaal niet. Misschien is dit ook de PV en slimfit, al kan ik mij niet voorstellen dat de maat zoveel verschilt tenopzichte van de modernfit. Pochette Pochette wit ontbrak geheel aan de bestelling en heb ik nog niet ontvangen. Rokhemd Rokhemd past mij goed. Lakschoenen. Zitten goed. voelt degelijk aan. Sokken zaten wel in de doos. Levering De levering en nalevering was binnen beloofde twee dagen binnen. Top!
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze uitgebreide review te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. De maatvoering voor onze smoking pantalons is niet conform jeansmaten, vandaar dat deze niet paste. Onze excuses voor de verkeerd geleverde rokjas. Wij nemen hier nog contact over met u op en ook om u een maatadvies te geven voor de pantalon. Fijn om te horen dat de levertijd wel naar wens is geweest!
Slechte klantenservice. Geen update wanneer bestelling wordt bezorgd. Bij bellen of mailen wordt gezegd dat ze bij je terugkomen. Dat gebeurd niet
Vanwege enorme drukte door events, opdrogende voorraden en personeelstekort is momenteel de levertijd helaas langer dan normaal. Wij betreuren de gang van zaken omtrent uw order. Onze excuses hiervoor. Wij zullen contact opnemen over uw bestelling.
Goede pasvorm, zeker voor de prijs
Jammer dat product niet op voorraad was. Maar de communicatie is zeer klantvriendelijk en ook niet onbelangrijk, de terugbetaling was snel uitgevoerd.
Smoking besteld ziet er goed uit voor het geld. Snel geleverd goed verpakt
Kreeg mail dat het verzonden was en 1 minuut later dat het niet meer op voorraad was. Beetje vreemd
Zit geen stretch in de pak best armen kwaliteit Zou niet online bestellen want dat word een teleurstelling ga beter naar de winkel levering snel maar zwaar teleurgesteld voor 150 een pak die niet met precies detail is gemaakt knopen los en arm met een kunnen draag mag blij zijn dat die nog niet er van af is gevallen aub werk hier aan en als je slim fit stretch aan bied aub laat en ook echt stretch in zitten
Wij vinden het spijtig te vernemen dat het door u bestelde pak niet naar wens is. In de omschrijving van het artikel op onze website staat niet dat er stretch in dit pak zit maar u mag natuurlijk het pak retourneren als deze niet naar wens is.
Goeie kwaliteit/ prijverhouding Goeie service…
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Top advies vanuit de winkel
Originele beoordeling
Veel te lange levertijd.als t nu niet snel komt ben ik met vakantie ,echt waardeloos
Inmiddels 1 week geleden een bestelling gedaan . Wat heel snel gedaan was is de offerte echter de levering is nu nog steeds niet aangemeld. Maw lijkt het erop dat de bestelling niet is opgestuurd. Gisteren via de chat geprobeerd contact te krijgen met Gents echter het bericht werd wel gelezen maar er kwam geen reactie op mijn vraag .
Het door u bestelde colbert is helaas niet op voorraad. De communicatie hierover is vanwege enorme drukte, opdrogende voorraden en personeelstekort vertraagd. Onze excuses hiervoor en ook voor het niet kunnen leveren van uw colbert.
Anderhalve week moeten wachten op levering. opzich geen probleem maar een update tussendoor met dat het wat langer duurt zal toch wel fijn zijn. de kwaliteit van de bestelde producten zijn prima om deze reden geef ik nog wel een voldoende echter de afhandelijk van de bestelling laat wel te wensen over.
Wegens enorme drukte door events, opdrogende voorraden en personeelstekort is de verzending van uw order vertraagd. Onze excuses hiervoor. Wij doen onze uiterste best om uw order zo snel mogelijk te versturen.
Originele beoordeling
Anderhalve week geleden bestelling geplaatst. Hierna alleen bevestiging gehad van bestelling daarna geen informatie meer gekregen. Na 5 werk dagen er achter aan gebeld hier werd ik netjes te woord gestaan ze wisten niet wat er mis was gegaan maar ze gingen het oplossen. Nu weer een paar dagen van stilte. Kortom waardeloos
rokkostuum besteld die ze vervolgens hebben geannuleerd omdat ze geen inventaris kunnen behouden, ze zijn me tegemoet gekomen als wat het nog steeds te laat
Bedankt voor uw 4* beoordeling ondanks dat wij uw rokkostuum niet hebben kunnen leveren. Vanwege enorme drukte en personeelstekort heeft onze reactie te lang op zich laten wachten, waarvoor onze excuses. We hopen dat wij u binnenkort weer van dienst kunnen zijn.
Originele beoordeling
rokkostuum besteld die ze vervolgens hebben geannuleerd omdat ze geen inventaris kunnen behouden, geen excuses wat dan ook. slecht bedrijf
In orde
Bedankt voor uw mooie beoordeling en bondige review!
Ik heb op 17 april een bestelling geplaatst en een bericht gehad dat het betaald is maar heb tot vandaag 24 april nog niets ontvangen. Ik heb het nodig op dinsdag 26 april. Als dat niet lukt wil ik mijn geld terug en een schade vergoeding.
Vanwege enorme drukte door events, voorraad- en personeelstekort hebben wij uw order niet op tijd kunnen leveren. Onze excuses hiervoor. Wij zullen contact met u opnemen om te bekijken of wij nog iets voor u kunnen betekenen.
ik heb lastige maat 30 korte maat en 68 confectie maat en Gents heeft wat ik zoek . en Zeer betaalbaar. dus ik best nu online. en ga persoonlijk naar de van woustraat
Super bedankt voor uw mooie aanbeveling en review. Fijn dat u bij GENTS slaagt en graag tot een volgende keer!
Retourmogelijkheden zeer beperkt
Jammer om te vernemen dat u onze retourmogelijkheden beperkt vindt. U kunt online orders kosteloos retourneren in onze 16 winkels. Bij opsturen betaalt u helaas wel de retourkosten. Wij zullen contact met u opnemen om te horen wat uw wensen zouden zijn.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en bondige review!
Ik heb een gilet ( bloementjesmotief ) besteld. Dit is in goede staat ontvangen, maar helaas te klein. Het retourformulier kan ik niet uitprinten. Daaropvolgend heb ik geprobeerd te chatten met Gents ... dit lukt niet. Ook een mail gestuurd ..... wederom geen reactie Ondertussen een reactie gekregen !!!! Door diverse oorzaken was het de klantenservice niet gelukt om te reageren, iets wat ik in deze hectische tijd zeer goed kan begrijpen. Dus toch een tevreden klant !!!!!!
Onze excuses voor de verlate reactie op uw mail. Wegens enorme drukte door events, voorraad- en personeelstekort hebben wij wat achterstand. Inmiddels hebben wij u een retourformulier en maatadvies gemaild.
Originele beoordeling
Ik heb een gilet ( bloementjesmotief ) besteld. Dit is in goede staat ontvangen, maar helaas te klein. Het retourformulier kan ik niet uitprinten. Daaropvolgend heb ik geprobeerd te chatten met Gents ... dit lukt niet. Ook een mail gestuurd ..... wederom geen reactie !!!!!!! Dus tot nu toe niet tevreden .......
Laatste bestelling via de webshop had een ongebruikelijk lange levertijd in vergelijking tot eerdere bestellingen of aankopen. Deze keer weer opgehaald in de winkel, slordig verpakt in een plastic tas, broek zonder label (2e hands?). Enfin broek paste niet en wilde deze ruilen of tegoedbon. Onvriendelijke verkoopmedewerkster deze keer, ruilen was niet mogelijk, dat kan gebeuren echter ook niet terugnemen of compensatie met een tegoedbon was niet mogelijk.. Moest't zelf maar regelen. Contact gehad met het kantoor in Amsterdam en schijnt toch niet een normale gang van zaken te zijn. Als excuus werd grote drukte opgegeven... Zo slecht allemaal, mij zien ze dus nooit en nooit meer terug, genoeg andere zaken in Utrecht.
Het spijt ons de slechte ervaring met uw laatste weborder te vernemen. Onze excuses hiervoor. Wij zullen hierover contact met u opnemen.
Duidelijke foto's. Mooie kwaliteit. Snelle levering.
Bedankt voor uw super goede aanbeveling en review!
Heel omslachtig om te retourneren. Waarom met die externe firma (returnista) werken? Die dan nota bene nog 10€ vraagt erbovenop en op de koop toe niet opdaagt op het afgesproken tijdstip!