Bij Gents slaag ik altijd en vind er modieuze kleding
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en fijn om te horen dat wij u tot onze vaste klantenkring mogen rekenen! Graag tot een volgende keer!
Ondanks dat ik online artikelen besteld had omdat ik het druk vond in de winkel, kon ik het toch zonder problemen ruilen en deels terugbrengen in de winkel. Dat alles met een glimlacht. Fijne winkel en betaalbare prijzen.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u de moeite heeft genomen om online te bestellen en wij zijn blij te horen over de goede after sales service in de winkel.
Voor het eerst iets besteld bij GENTS. Die service en het bestelde was heel mooi. Dus klasse.
Bedankt voor uw mooie aanbeveling en fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw eerste aankoop bij GENTS. Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer!
Ik koop nu al enkele jaren schoenen bij Gents. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Prima pasvorm. Kortom: ga zo door!
Bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze schoenen. Graag tot een volgende keer!
In winkel uitgebreid en vriendelijk geholpen
Top fantastisch en super goed bedrijf. Personeel die zo behulpzaam is en meedenkt, geeft advies. Echt een aanrader! Top bedrijf.
Bedankt voor uw super mooie review! Heel fijn om te horen allemaal! Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer.
Snelle levering en perfecte kwaliteit
Bedankt voor uw geweldige aanbeveling en veel plezier met uw aankopen!
PRETTIG
Snelle levering goede kwaliteit
Bedankt voor uw goede aanbeveling!
Kwaliteit-prijs verhouding is uitstekend en de snelheid van de levering was ook zeer goed.
Hartelijk dank voor uw uitstekende beoordeling en veel plezier met uw aankopen!
Ik heb een Smoking besteld bij Gents en een dag later kwam deze thuis afgeleverd. Het was een prachtige smoking met shawlkraag.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en veel plezier met uw smoking!
Goede en toegankelijke website, bestellingen worden inzichtelijk geplaatst en levertijden zijn uitstekend. Kwaliteitsproducten!
Bedankt voor uw mooie review en veel plezier met uw aankopen!
Goed geholpen, vriendelijk te woord gestaan
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Zeer arrogante en onvriendelijke verkoper
Wij schrikken er van om te vernemen dat u niet naar tevredenheid bent geholpen in een van onze filialen. Uw mening is heel belangrijk voor ons. Wij zullen daarom contact met u opnemen om te horen wat er gebeurd is zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren en om te kijken of we nog iets voor u kunnen betekenen.
Gisteren onze trouwpakken uitgezocht in Arnhem. Kim hielp ons enorm prettig. Eerlijk en deskundig advies.
Bedankt voor uw mooie review. Wij zullen uw complimenten doorgeven aan ons filiaal Arnhem. Veel plezier met uw trouwpakken en een mooie bruiloft toegewenst.
Correct geleverd.
Bedankt voor mooie aanbeveling!
Geen kasjmier maar prima smoking! Snel geleverd, moest helaas het colbetje ruilen omdat deze te klein was. Dit heb ik in de winkel in Amsterdam gedaan. Ik werd daar snel en keurig geholpen door een hele aardige meneer. Aanrader!
Bedankt voor uw mooie review, wij zullen deze ook doorgeven aan onze collega in Amsterdam. Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer!
Alleen wat meer schoenen op voorraad zou fijn zijn
Bedankt voor uw mooie beoordeling, wij zullen uw compliment doorgeven aan onze collega in Almere. Uw opmerking over de voorraad schoenen zullen wij meenemen in het verbeteren van onze dienstverlening.
Ik was super tevreden over de kwaliteit van de goederen. Ik had door een misverstand van mijn kant contact met de klantendienst en deze waren ook zeer correct en vriendelijk. De levering verloopt zeer correct en snel.
Bedankt voor uw mooie review en fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze levering en klantenservice. Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer.
Bedankt voor uw mooie aanbeveling!
Het kopen van een pak ging soepel makkelijke uitleg. Jammer dat als je 2 maten koopt voor het geval dat, dat retouren 7.25 kost
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze review te schrijven. Zoals u weet berekenen wij geen verzendkosten voor bestellingen boven 50 euro. Om daarnaast onze lage prijzen te handhaven, kiezen wij er voor om retourkosten voor eigen rekening te laten nemen. Fijn dat u wel geslaagd bent bij ons. Wij willen u altijd helpen met een maatadvies zodat u geen dubbele maten hoeft te bestellen. Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer!
Originele beoordeling
De bestelde blouse was niet meer leverbaar. Balen? Nee hoor. Telefonisch snel en adequaat opgelost door de serviceafdeling. Het geleverde alternatief bleek zelfs beter dan de originele bestelling. Goed werk hoor!
Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat het alternatief helemaal naar uw zin is en veel plezier ermee!
Bestelling gedaan en 4 dagen later bleek dat 2 van de 3 items niet op voorraad waren. Deze items lagen in de winkel en waren helaas net verkocht. De betaling werd redelijk snel terug gestort. Het is jammer dat de voorraad informatie niet up to date was. Gelukkig was het geen last minute bestelling. Aanbevelen voor prijs kwaliteit wel. Echter minpunt qua voorraad informatie.
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze review te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons en daarom nemen wij uw opmerking over de voorraadinformatie mee ter verbetering van onze dienstverlening.
Originele beoordeling
Bestelling gedaan en dagen later blijkt dat 2 van de 3 items niet op voorraad zijn. De betaling was al gedaan. Kwaliteit is voldoende van het jasje dat wel is aangekomen maar je zal maar een bruiloft hebben en paar dagen later erachter komen dat er niet geleverd gaat worden. De betaling is ook nog niet terug gestort.
Uitstekende service en snelle bezorging. Mooie pakken die perfect zitten.
Bedankt voor uw uitstekende beoordeling, fijn om te horen allemaal! Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer!
Super snelle levering
Bedankt voor uw super goede aanbeveling en veel plezier met uw aankopen!