Ik had de pakketjes snel in huis, werd goed geholpen aan de telefoon. Helaas niet met het gewenste resultaat, omdat de pakken niet naar wens zaten wat maat of pasvorm betreft.
Bedankt voor je positieve beoordeling en jammer om te horen dat de pakken niet naar wens zaten. We hopen je een volgende keer beter van dienst te kunnen zijn.
Bedankt voor je mooie aanbeveling!
Super mooi trouwpak online besteld. Prijs kwaliteits verhouding is perfect. En mijn pak werd ook nog eens persoonlijk bezorgd. Thanks Gents
Bedankt voor je super mooie beoordeling en we wensen je een fantastische trouwdag!
Duidelijke site met mooie producten, goede prijs kwaliteit.
Dank je wel voor je mooie review!
Snelle levering en prima communicatie! Excellent
Bedankt voor je excellente review en graag tot een volgende keer!
Ik had een relatief grote bestelling, waarvan niet alles beschikbaar was in het magazijn. Ik kreeg een keurige mail dat er meerdere paketten zouden komen.
Dank je wel voor je grote order en mooie beoordeling! Veel plezier met je aankopen!
Pak was in vestiging niet voorradig, werd netjes gebeld dat het werd opgestuurd naar mijn huisadres
Dank je wel voor je mooie aanbeveling en veel plezier met je aankoop!
Altijd mooie kleding te scoren bij Gents. Prijskwaliteit erg goed.
Fijn om te horen, dank je wel!
1 item miste in de bestelling, wat kan gebeuren. De manier waarop het is opgelost was helemaal top!
Dank je wel voor je goede aanbeveling!
Mooie kleding, scherp geprijsd en snel geleverd! Zeer prettige site en maakt meer waar dan verwacht!
Goed om te horen, dank je wel en veel plezier met je aankoop!
Perfecte overhemden (zeker voor langen mensen). Na een orderfout een keurig belletje.
Bedankt voor je mooie recensie!
Veel maatkeuze
Dank voor je mooie beoordeling!
OP internet twee coltruien uitgezocht, besteld en de volgende dag kon ik ze komen halen
Bedankt voor je mooie review en veel plezier met je aankopen!
Goed telefonisch advies gekregen tijdens lockdown over een nieuw pak. Maat uiteindelijk niet beschikbaar. Retourneren goed afgehandeld. Prijs/kwaliteit is uitstekend
Bedankt voor je positieve beoordeling! We hopen je een volgende keer wel van dienst te kunnen zijn.
Twee dagen na mijn bestelling was het geleverd. En dat in een drukke december tijd. De producten zijn van goede kwaliteit. Maat was juist, goede stof en juiste afwerking. Erg tevreden.
Bedankt voor je mooie review en fijn dat je zo tevreden bent! Graag tot een volgende keer!
Snelgeleverd maar was helaas te smalhet smokingoverhemd snel geld terug maar had liever een smokingoverhemd ontvangen met de goede maten. die ik op de retourbon had geschreven
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit bericht te schrijven en voor de goede beoordeling die je ons hebt gegeven ondanks dat je niet het overhemd in de goede maat hebt ontvangen. Inmiddels hebben we inhoudelijk gereageerd op je bericht en hopen je een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
snelle levering, keurig met bestellijst !
Bedankt voor je super mooie review!
Ik kon na sluitingstijd nog mijn pak afhalen. Van te voren hadden zij hier keurig over gebeld en toen ik de dag erna mijn broek wilde ruilen, omdat deze te lang was, dachten ze heel fijn mee waarna ze direct hebben geregeld dat ik op oudejaarsdag mijn broek nog kon laten innemen! Ik weet waar ik mijn volgende pak koop!
Bedankt voor je mooie review en fijn om te horen dat je broek naar wens en op tijd was! Graag tot een volgende keer!
Ongelooflijke kwaliteit van overhemden enzeer aangenaam om te dragen top top top
Bedankt voor je prachtige review en graag tot een volgende keer!
Had spullen nodig voor nieuwjaar Een dag van te voren besteld en Weer top geregeld super site echt een aanrader
Bedankt voor je mooie review en goed om te horen dat we ook in de topdrukte voor nieuw jaar tijdig hebben kunnen leveren!
Heb eerst een bestelling gedaan, deze verliep uitstekend, vandaar de 2e bestelling en deze verliep ook uitstekend
Bedankt voor je mooie review en veel plezier met je aankopen! Graag tot een volgende keer!
Snelle levering van smokinghemden. Na retour van 1 maat (had er 2 besteld voor keuze), ook snel afgewerkt en weer geld terug.
Bedankt voor je super mooie review en graag tot een volgende keer!
Mijn ervaringen met Gents zijn uitmuntend. Ik ben een vaste gast bij de locatie in Groningen. Reden hiervoor is dat de kwaliteit van kleding top is en dat ik altijd goede adviezen krijg betreft de kleding.
Bedankt voor je geweldige review en fijn om te horen dat je vaste klant bij ons filiaal in Groningen bent! Graag tot ziens!
Al sinds mijn studententijd kom ik hier graag mijn kostuums halen!
Beste Tim, bedankt voor je mooie review en fijn om te horen dat je al zo lang een tevreden klant bent!
Alles is keurig bezorgd zoals dit stond aangegeven. Helaas was de maat niet goed en moest ik 2 artikelen op eigen kosten terugsturen. Hier zit nog verbetering in. Bij bijna elke webshop tegenwoordig is het mogelijk om gratis retour te sturen en het viel mij tegen dat dit hier niet van toepassing was.
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit bericht te schrijven. Jammer dat de maat niet goed was maar fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit. We hebben inhoudelijk gereageerd op je bericht. Graag tot een volgende keer!