Product is nooit binnengekomen

Ik heb vorige 9 dagen geleden een bestelling geplaatst, niks ontvangen en zelfs na een mail te sturen niets meer gehoord.

Snelle, verzorgde levering.

Kwaliteit kleding die betaalbaar is.

Goed hoef niet duur te zijn

Mooi hemd en ook voor Kerstmis binnen gekomen

Snel klaar voor afhalen

De online maat tabel is niet erg uitgebreid. Hierdoor was het gokken of de gekozen maat zou passen.

Fijne site met een duideljk overzicht

Mooie pakken voor een goede prijs! Dat je per deel je maat kan kiezen is heel handig.

goede service

had een overhemd besteld, maar vanwege de lockdown kon ik natuurlijk niet passen gelukkig kon bij het ophalen de medewerkster al op het oog zeggen dat het de verkeerde maat was en heeft mij toen alsnog de correcte maat meegegeven

Prima trui en snelle levering

Nog nooit eerder bij Gents besteld maar dat ging allemaal erg goed!

goed en snel

x

Gegevens over juiste maat kloppen niet. Hierdoor extra hoge verzendkosten.

Op de website stond dat een trui klein viel, dus voor de zekerheid een maatje groter besteld, maar deze bleek te groot. Uiteindelijk een maat kleiner besteld en deze zit wel goed. Helaas worden de kosten voor verzenden niet vergoed, dus voor een trui van € 30,- heb ik inmiddels € 12,15 aan verzendkosten kwijt door verkeerde gegevens op de website.

perfect

Snel antwoord , goede opvolging en snel geleverd.

Redelijk goed

Minpunt was het toezeggen van een mailtje over de verzending. Nog steeds niet gekregen

Goede prijs, kwaliteit verhouding!

Had n overhemd nodig voor kerst. Gents is n prima merk en de service was snel! Fijn overhemd.

Prima service, super prijs kwaliteit verhouding

Op het laatste moment tijdens de Lockdown nog een smoking nodig. Online besteld, met telefonische ondersteuning van Britt. Click and collect! Prima.

Heel goed !

Mooie kleding !

Goede snelle levering verzorgd verpakt

Product voldoet aan verwachtingen.

Ook levertijd was binnen 24 uur. Top!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Mooi slim fit pak ontvangen. Goede materialen en pasvorm

alleen maar goede ervaringen.

klantvriendelijk. kundige verkopers M/V.

Super snelle levering,TOP

Heel prettig.

Heel erg slecht

Wacht heel lang op je bestelde items.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit!

Zelfs tijdens de drukke dagen voor kerst was mijn bestelling snel geleverd. De kwaliteit is erg goed en toch niet duur!

Extreem klantvriendelijk, en volle focus op de klant.

Toen ik mijn rokkostuum ging halen werd is gelijk grondig geholpen, zo goed dat ik in de kortste tijd met een volledig uitgerust pak uit de winkel kon lopen. Echt top

Past goed en snelle levering

Fijne spullen en zit goed.