Pluspunten
Wat ze beloven, doen ze ook
VerbeterpuntenSoms klopt de info die ze geven niet helemaal, bijv dat je voor de terugvlucht nog wel zelf moet inchecken, terwijl dat niet hoeft; je hebt nl. al een instapkaart voor de terugvlucht van ze gekregen
Pluspunten
Extra inzet getoond voor kaarten laag in het stadion. Toen we aankwamen in het hotel waren de kaarten er al.
VerbeterpuntenTweede betaling naar een ander rekeningnummer, komt niet heel betrouwbaar over. Daarnaast geen 'echte' kaartjes maar printjes. Ziet er net iets minder uit.
Pluspunten
Wij hebben op 19 november 2016 de wedstrijd Manchester United - Arsenal bezocht (1-1-). Van tevoren kregen we een duidelijke beschrijving hoe we bij het hotel en stadion konden komen met het openbaar vervoer. Ook het regelen van de wedstrijdtickets en stadiontour was prima geregeld. Het enige jammere was dat onze zitplaatsen helemaal bovenin waren in het stadion (vak NE 3417). Ondanks dat een fantastisch weekend gehad
Pluspunten
Communicatie top
VerbeterpuntenVooraf aangeven waar je in het stadion komt te zitten
Pluspunten
- Luisteren, - Reageren op vragen, - Aanbod luxe tijdens de trip, - Opsturen incheck kaarten.
VerbeterpuntenCommunicatie betreffende de plaats in het stadion en aangeboden faciliteiten.
nvt
Pluspunten
Top wedstrijd gezien in Madrid (Alleen jammer dat Atletico niet scoorde). Kaartjes lagen keurig klaar in verzegelde envelop op naam in ons hotel. Vanaf begin al gevoel van betrouwbaarheid.
Pluspunten
Informatieverstrekking was duidelijk en compleet. Het reisadvies op maat en ook qua tijdplanning afgestemd op de bezochte wedstrijd.
Pluspunten
Alles keurig verzorgd en duidelijke routebeschrijvingen meegekregen.
Pluspunten
Prima en snelle service
VerbeterpuntenKaarten wellicht zelf kiezen (vak etc)
Pluspunten
duidelijk , korte lijnen, komen na wat ze zeggen !!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles was goed geregeld en klopte gewoon. Hotel was ivm verbouwing erg rommelig en druk. Locatie van hotel was prima. Leuke voetbalreis met mn zoon gehad. Voetbalreizen.com is voor herhaling vatbaar!
Pluspunten
Heel goed georganiseerd. Duidelijke communicatie over waar we de trein of bus konden nemen, hoe naar het hotel te geraken en welk uur we zeker in het stadion van Liverpool moesten zijn. Hotel was ook uitstekend, vriendelijk onthaal en zeer mooie kamer. We doen dit zeker en vast nog eens opnieuw!
Pluspunten
Goede communicatie Er wordt hulp geboden door zeer vriendelijke medewerkers en Evt. Problemen worden snel opgelost of er wordt een alternatief aangeboden Chapeau
Pluspunten
Goed geregeld alles vlot verlopen
Hadden kaarten besteld voor stadion tour echter deze zijn niet afgeleverd bij het hotel waar we waren , dus geen stadion tour gehad . Voor de rest was alles prima geregeld
Pluspunten
Positieve benadering van jou als klant Kennis van zaken Snelheid in reageren en afhandelen issues Nakomen van afspraken Alles goed geregeld
VerbeterpuntenUitleg waarom prijs / kwaliteit verhouding zo is (zeker als je prijs toegangskaarten aan het loket ziet). Check hotels
Pluspunten
Keurig georganiseerd. Goed hotel. Goede plaatsen in het stadion.
VerbeterpuntenVoucher voor stadion tour ontbrak in eerste instantie
Pluspunten
Alles is in één keer geregeld. Dat is fijn. Het hotel was prima en er zijn handige tips gegeven.
VerbeterpuntenDe doorgegeven aanvangstijd was niet correct. Door mijn eigen oplettendheid waren we wel op tijd bij de wedstrijd. Daarnaast duurde het lang voordat we de boardingpassen hadden en moest ik hier wederom zelf achteraan. In Milaan zelf klopte enkele informatie niet. Zo was de treinkaart veel duurder dan aangegeven.
Pluspunten
Geeft goede informatie
Verbeterpunten.