Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en goede berichtgeving in track and trace van DHL
Pluspunten
Netjes op tijd geleverd
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
VerbeterpuntenEerste keer gebruik gemaakt van dit bedrijf, dus vooralsnog geen verbeterpunten.
Pluspunten
Snelle service. Denken ook logisch na omdat er door een systeemfout een dubbele bestelling was geweest hadden ze pro actief al 1 geannuleerd
Verbeterpuntengeen gevonden
Pluspunten
goede service zeer snel verzonden
Verbeterpuntengeen
Kleinere dozen gebruiken voor kleinere tassen. Ik klrege een mega doos voor 1 klein tasje, en dat vind ik zonde.
Pluspunten
Snelle levering, product komt overeen met beschrijving
VerbeterpuntenTe veel verpakkingsmateriaal; enorm grote kartonnendoos en veel luchtkussentjes om het product te beschermen. Bescherming is goed, dit was veel te overdadig.
Beste klant, bedankt voor uw reactie. We gaan ons best doen om dit te verbeteren. Met vriendelijke groet, Koffer & Tas
Pluspunten
Perfecte afhandeling van bestelling: heeft 2 dagen + half uur geduurd vanaf plaatsen bestelling tot aflevering product. Mijn complimenten. Gr....John
VerbeterpuntenNa één bestelling nog niet!!
Pluspunten
Vlotte levering, alles tiptop in orde.
Pluspunten
VerbeterpuntenDuidelijke omschrijving van de tas en wat er bij hoort
Pluspunten
correcte afhandeling, vlotte bezorging, geen opmerkingen
Pluspunten
De levering was zelfs sneller dan via de site aangegeven stond. Ik had na 16uur besteld en toch al de volgende dag in huis Uiteraard
VerbeterpuntenAls alles goed gaat is er geen reden tot klagen. So far so good. Maar alles correct behandeld.
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering
Pluspunten
Pluspunten
Klantenservice is prima. Snelle levering
VerbeterpuntenFoto's en meer specificaties bij de items. Dan hoef ik de klantenservice niet te bellen
Pluspunten
Goede informatie vooraf en snelle levering.
spullen moeten nog steeds retour worden gehaald, komt geen reactie
Beste klant, Wij vinden het erg vervelend dat u niet tevreden bent. Destijds hebben wij u een mail gestuurd met de retour gegevens. Wij hebben tot op heden geen pakket van u mogen ontvangen. Kunt u aangeven wat u bedoeld met "retour worden gehaald"? Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Koffer&Tas
Pluspunten
Goed overzicht, snelle levering met duidelijke mails over de vorderingen
VerbeterpuntenX