Besteld, afgeleverd binnen de termijn, product voldoet aan de eisen.
Vlotte bezorging .Goed verpakt . Keurig .
Mooie laptopkoffer, goede kwaliteit en ruim.
Gisteren mijn piloottas besteld, vandaag ontvangen. Superkwaliteitstas
Via de chat een vraag gesteld en door medewerker goed geïnformeerd over de koffer en de specificaties. Goed verpakt en koffer is van goede kwaliteit.
De bestelling vlot uitgevoerd, goed ingepakt. Kosten en kwaliteit in orde.
Bij het rondkijken op de website werd mij heel vriendelijk hulp aangeboden. Niet opdringerig, maar gewoon deskundig en correct. Snel geleverd ook.
Snel en goede kwaliteit!
Het product is van goede kwaliteit
perfecte snelle levering
Keurige website, mooie producten. Duidelijke omschrijving en een zeer correcte telefonische ondersteuning.
Ik kocht een laptoptrolley en zocht er een met specifieke kenmerken. De medewerker hielp mij eerst via de chat en later nadat zij wat dingen had uitgezocht werd ik netjes teruggebeld. Super!
Alles naar wens
Ik had een laptop trolley besteld en ontvangen. Maar de maatvoering klopte niet. Mijn fout. De bereikbaarheid, de snelheid van reageren, en de service is buitengewoon.
Snelle levering en prima product
heldere bestelling, snelle levering, goed product
De bestelling was goed, het vervelende was alleen dat ik niet aan kon geven wanneer het bezorgd zou worden. Ik moest het pakketje nu weer ergens anders ophalen omdat ik net op dat moment even niet huis was.
Pluspunten
nvt
VerbeterpuntenZe zeggen op 1 dag is het geleverd! Niet waar! Dinsdag om 15u besteld en maandag aangekomen! Geen goede reclame
Beste Marijke, Wat vervelend dat dit zolang geduurd heeft, onze excuses voor de vertraging. Ik wil je graag ter compensatie een korting aanbieden van 15% op je eerst volgende aankoop. Mail ons even op [email protected] als je hier gebruik van wenst te maken. met vriendelijke groet, Team Koffer & Tas
Pluspunten
Snelle levering en mooie koffers!
Pluspunten
Snel en behulpzaam!
Pluspunten
snel en goed geholpen via de live chat op de website. Mooie producten en goede kwaliteit.