Artikelen snel ontvangen en als verwacht
Zowel het materiaal als levering is tip top. En de beschrijving van het product is altijd correct.
Artikel vrijdags besteld... Maandag verwacht je dan de levering... Maandags bericht gestuurd ivm ontbreken T and T. Verontwaardiging met uitroep teken "Wij hebben uw bestelling pas einde van de dag gekregen!" Ik stuur een bericht terug met de mededeling..."goh dat is wel vreemd want jullie eigen orders-systeem stuurd mij vrijdag 13:51 het bericht eea goed te hebben ontvangen! Vervolgens bericht we gaan dinsdag leveren zorg dat er iemand thuis is! Verder geen excuus of zo...goh meneer sorry u had gelijk we hadden Maandag moeten leveren.. Ik vind dit echt heel slecht...je zet je klant neer voor leugenaar "je besteld te laat" daarom leveren we dinsdag! Echt heel slecht!... Ik overweeg mijn volgende bestelling elders te plaatsen... RDW Verbouw en Renovatie
Precies dat. No nonsens.
Makkelijk besteld met snelle levering. Product is zoals verwacht. Top!
Reeds meerdere keren besteld, zowel zakelijk als privé. Altijd correcte behandeling, super service. Heb hier al tal van Makita accu machines besteld. Zal een volgende keer weer hier iets bestellen.
Goed kunnen vinden wat ik zocht, scherpste prijs en de volgende dag in huis.
Beste, Als een product op voorraad is en je betaald voor 17.00 uur dan verzenden we ook nog die zelfde dag. De volgende dag zal dan de levering plaats vinden. Deze is netjes te volgen via een Tracking mail van GLS. Het HD-TOOLS team
na zoveel bestellingen altijd even correct en altijd scherpe prijzen
Beste paul, Bedankt voor jouw reactie. Het HD-TOOLS team
Meer aandacht nemen voor terugkoppeling status opdracht
Beste Lambertus, Bedankt voor jouw reactie. Wij gaan het terugkoppelen van de statussen intern bespreken. We staan altijd open voor verbetering. Het HD-TOOLS team
Eerste keer bestelling bij HD-Tools. Goede prijs en snel geleverd. Toen het geleverd werd zat het netjes verpakt.....in een andere verpakking. Netjes dat ze oude dozen hergebruiken als het product zelf geen verpakking heeft.
Beste Dennis, Bedankt voor jouw reactie. Inderdaad hergebruiken wij dozen. Het HD-TOOLS team
Super tevreden, en snelle levering!
Beste Anna, Als een product op voorraad is en je betaald voor 17.00 uur dan verzenden we ook nog die zelfde dag. De volgende dag zal dan de levering plaats vinden. Deze is netjes te volgen via een Tracking mail van GLS. Het HD-TOOLS team
Beste Arno, Bedankt voor jouw korte maar duidelijke reactie. Het HD-TOOLS team
Duidelijke uitleg en een goed advies
Beste Erik, Voor advies kun je altijd bellen en mailen maar ook zeker langs komen in onze Showroom in Baarlo. Je bent tussen 8.30 en 17.30 u op wekdagen altijd welkom! Het HD-TOOLS team
Altijd een snelle levering en scherpe prijzen. Goede advies en problemen worden goed opgelost.
Beste Erwin, Wij zijn op werkdagen van 9u-17u telefonisch en per mail bereikbaar juist om goed advies te kunnen geven en ook eventuele problemen kordaat op kunnen lossen. Het HD-TOOLS team
goedemorgen prijzen, snelle leveringen ! no.nonsense site, helemaal prima, AANRADER!
Beste Erwin, We doen ons best om de prijzen laag te houden. Als een product op voorraad is en je betaald voor 17.00 uur dan verzenden we ook nog die dag. De volgende dag zal dan de levering plaats vinden. Deze is netjes te volgen via een Tracking mail van GLS. Het HD-TOOLS team
Helemaal top
Beste Daan, Bedankt voor jouw reactie. Het HD-TOOLS team
top bedrijf wij bestellen alle makita bij jullie
Beste Wim, Bedankt voor jouw reactie. Het HD-TOOLS team
we hadden leuke evenement en de waterkoker was goed gebruikt bij ze. ook was de levering netjes net als de communicatie van het bedrijf.
Beste Sjaak, Inderdaad proberen wij met onze klanten goed te communiceren. We zijn daarom ook iedere werkdag van 9u-17u telefonisch aanwezig voor u. Veel plezier nog met de waterkoker. Het HD-TOOLS team
gewoon goed en netjes
Beste Cor, Bedankt voor jouw reactie. Het HD-TOOLS team
Bestellen en leveren werkt uitstekend
Beste Wim, Inderdaad werkt bestellen handig en worden de artikelen mits op voorraad en voor 17.00 uur besteld dezelfde dag nog verzonden. Het HD-TOOLS team
Pakket was stevig ingepakt en de boor met onderdelen compleet. Scherp geprijsd!
Beste Bert, Bedankt voor jouw reactie. Het HD-TOOLS team
Zaagmachine met verschillende reien besteld. Website gaf aan dat reien niet op voorraad waren, en levertijd vijf dagen zou zijn. Ik heb gebeld en HD heeft geregeld dat ik alles de volgende dag, en dat was zelfs een zaterdag, in huis had. Wij konden gewoon doorwerken door super service van HD Tools.
Beste Iwan, Ons even bellen is in jouw geval noodzakelijk en moet ook. juist telefonisch kunnen we net iets meer betekenen voor onze klanten. We doen ons best altijd mee te denken. Het HD-TOOLS team
We hebben een goede ervaring gekregen met het bestellen van gereedschap bij HD-Tools
Beste Peter, Fijn dat je zo tevreden was. Mocht je tijdens het bestellen meer advies willen dan zijn we ook altijd telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur en natuurlijk per email. Het HD-TOOLS team
Goeie spullen snelle levering
Beste Ernst, Bedankt voor jouw reactie. Het HD-TOOLS team