Snelle levering en producten zoals afgesproken

Eerste bestelling en totaal geen klachten van mijn kant. Het geleverde is precies zoals het bestelde en de vriendelijke en snelle service zorgen dat ik hier volgende keer weer ga bestellen.

Verkoop van goede producten tegen verrassende prijzen.

Goede producten, betaalbare prijzen goede service snelle levering. Top!

vlotte levering

vlotte en correcte levering voor een goede prijs

Duidelijke webshop goede prijzen.

Netjes en snel geleverd TOP.

Goed en snel

Heldere site, duidelijke prijzen. Levering zoals beloofd

Via Google bij deze site terechtgekomen. Overzichtelijke sites met duidelijk aangegeven prijzen. Bestellen afhandelen van deze bestelling ging prima. Levering volgens de beloofde afleverdatum.

Alles wat ik had besteld is op tijd gekomen ondanks de lange verwacht lever tijd door de Corona door de paket bezorger. Er stond alleen lang lever tijd op een radio. Later heb ik deze voor dat die werd geleverd nog om kunnen ruilen voor een die wel leverbaar was.

Hele slechte service

Vorige maand een pin tacker van makita gekocht na 1x schieten viel de nietgeleider ervan af bij info moest ik deze op eigen kosten opsturen belachelijk voor woorden een machine van €300,00.

Zeer slecht bij hd tools

verkopen gebruikte spullen En zeggen dat het nieuw is Vaar je het geld terug krijgen je 30 %minder oplichters zijn het

Prima Makita spullen

Uitgebreid assortiment en snelle levering, concurrerend prijzen.

Netjes en goed

Snelle levering en scherpe prijzen

HD Tools heeft een breed scala aan producten tegen scherpen tarieven. De levering was ook snel. Bestel er zo weer

Goede kwaliteit voor scherpe prijs

Altijd kwaliteit voorop, plus scherpe prijs en snelle bezorging! Dik tevreden.

goede ervaring bij mn volgende bestelling graag wel een door hd tools geprinte garantie bewijs erbij.

top

Niks op aan te merken.

Laagste prijzen en snel geleverd

Prima !

Makita Bosmaaier gekocht bij HD Tools. Goede communicatie, prima materiaal , correcte prijs en heel snel geleverd. Kortom: 100% tevreden.

Goed advies en snelle levering.

Snelle levering en goed advies.

Goeie Service en prijs is ook goed!

Jaren klant naar tevredenheid!

Scherp geprijsd, zelfde tools

Mooi assortiment, ik vond gemakkelijk wat ik zocht, snelle levering, prima!

Top bedrijf

Heb nu twee keer iets besteld bij HD tools. De eerste keer een boormachineset. Een boormachine was niet meer te leveren, heb ik voor hetzelfde geld een zwaarder exemplaar gekregen. De tweede keer een bladblazer. Was even niet leverbaar. Gebeld met klantenservice. Kreeg netjes uitleg over de latere levering

Prima levverancier

Uitgebreid assortiment en vlotte levering. De prijzen zijn concurerend.

niet erg tevreden

schroefklopboormachine DHP458ZJ besteld en geleverd in Mbox voor DDF481ZJ , geen voorzieningen tegen transportschade van deze , los in Mbox .De Mbox verpakt in doos die veel te groot was zonder dat deze goed ingepakt was tegen eventuele schade , kon zelfs kantelen in deze doos . Gebruiksaanwijzijng ontbreekt eveneens .

Goed gereedschap en snelle levering

Goed gereedschap en snelle levering

Top! Alles zoals het hoort

Ik heb al verschillende bestellingen bij HD Tools geplaatst en tot nu toe elke keer prima in orde. Betaling via Paypal en na 1 of 2 werkdagen geleverd. Dus top!