Goed geregeld.
Mooie schoenen ,maar heel trage levering 3 weken moeten wachten na eerste telefoon was nog niet binnen,een week later zelf terug gebeld ging ze terug bellen hebben niet terug gebeld na een dag ook weer zelf gebeld hebben ze dan opgezonden jammer van de service
De levering van de instappers duurde helaas langer dan wij anticipeerden, maar we doen er altijd alles aan om onze artikelen zo snel mogelijk binnen te krijgen als we deze niet op voorraad hebben en vervolgens dezelfde dag nog op te sturen. Onze excuses voor de wat langere levertijd!
Snelle en correcte levering en scherpe prijs
Ik ben al 10 jaar klant. Steeds tevreden geweest, en nog steeds. Een goede, meestal de beste prijs, snelle levering. Ondersteuning prima. Houden zo, Rob.
Dat is goed om te horen, Bert, dank u wel!
Goeie slijper voor scherpe prijs en snel geleverd.
Product is goed omschreven. Wel wat groot voor kleine bouten van m8 of kleiner. Krijgt zelf een vaste wielmoer los sleutel 32. Met een kruissleutel alleen los te krijgen als er een 2 meter lange hefboom aan zit.
Snelle levering en goede service. Ze houden je op de hoogte van de levering. Product goed verpakt
Veel keuze op website, bij een gunstig prijspeil. Deugdelijk ingepakt en vlot geleverd. Bestelde machine bevalt in de praktijk zeer goed.
Mooi zo! Veel plezier van uw aankoop!
Bestelling van reserveonderdelen voor mijn boustofzuiger duurde enkele dagen zoals ook aangegeven op de site. Netjes een tussentijdse update gehad en uiteindelijk volgens opgave geleverd.
I bought a tool for my husband's birthday and on the website it stated 5-10 days delivery. I had to keep calling and emailing about shipment and I was not always responded to. Eventually, after more than 3 weeks (= 15 working days), they said that the product was not available and they returned me the money. Communication has been difficult and never an initiative of the company to keep me updated.
We are sorry you´ve had this experience with us. Some articles have been proven to be hard to get on stock in this period. As soon as we had updates on delivery we communicated, but I´m afraid in your case this apparently did not go wel. Again we are sorry for the inconvenience caused!
Goede kwaliteit voor een goede prijs.
Eerst belde ik voor advies en werd daarbij kundig te woord gestaan. Vervolgens de bestelling geplaatst. Na nog een keer gebeld te hebben met een vraag waarvan ik het antwoord al makkelijk had kunnen weten, had de man mij vriendelijk antwoord. Product binnen gekregen zonder problemen en precies optijd. Top geregeld!
Goedkoper dan bol.com...!
Dat klopt... Dat is eigenlijk vrijwel altijd wel zo :-)
Als ik iets nodig heb vraag informeer ik altijd of HD tools het product kan leveren. Soms is het een paar euro duurder maar service mag ook iets kosten. Tegenwoordig kijkt iedereen alleen maar naar de prijs maar uit eigen ervaring weet ik dat de gemiddelde prijs knaller waardeloze service levert als er een probleem is. HD tools onderscheid zich hier in en is gewoon een prima winkel, de volgende keer koop ik weer bij hun.
Bedankt voor uw positieve feedback... We zijn inderdaad meer dan gewoon een webshop proberen met de klant mee te denken als 't net iets anders moet!
Fijn, goed en op tijd geleverd
Verscheidene malen besteld op deze site. Scherpe prijzen en snelle levering.
Bestelling online geplaatst. Dezelfde week kon ik t afhalen. Alles netje verpakt. Goede service.
Verschillende bestellingen gedaan over een langere periode altijd perfect geholpen,aanrader
Geen ervaring , door geen levering
Helaas had u inderdaad een artikel besteld met zeer lange levertijd. Uiteindelijk heeft u ervoor gekozen de order te annuleren en hebben we direct het geld aan u teruggestort.
Slagboormachine was niet verpakt in originele verpakking, maar in een doos van een decoupeerzaag. Verder zat er ook geen enkel boekje of iets dergelijks mij. Product zelf was overigens okee.
Daar gaan we voor u achteraan. Bedankt voor uw terugkoppeling!
Kan ik nog niks over zeggen eerste keer dat ik er besteld heb
Snelle reactie en maken waar wat er gemaild wordt.
Alleen maar positief. Zeer scherp geprijst!
Uitstekend, aanrader.