Klant gericht personeel

prijs product goed koper dan elders Personen klantvriendelijk zowel telefonisch als op locatie (show room).

Scherpe prijs, vlotte aflevering

Handig en snel gevonden op site.

Bestelling en levering zijn prima maar helaasverkeerde type geleverd

De geleverde type decoupeerzaag is een D type en niet de T die besteld was. Omdat ik deze de volgende dag nodig had heb ik de geleverde niet retour gestuurd. Voor de lagere prijs tov andere webshops prijs krijg je wel een decoupeerzaag van 3 jaar oud volgens het plaatje op het apparaat. Op de makita site stond dat als je dit apparaat aanschaft een gratis 18V lamp krijgt via makita, maar wil je dit gaan registreren dan kent de makita site geen hd-tools

Goed product geleverd.

De sloophamer direct gebruikt bij een verbouwing badkamer. Voldeed prima. Gewapend beton was geen probleem.

Snelle levering tegen een scherpe prijs

Ik had een invalzaag besteld. Ik kreeg echter een doos met een afbeelding van een cirkelzaag. Even paniek maar toen ik de doos opende zat er toch de door mij bestelde invalszaag in. Erg blij ermee.

Klantvriendelijkheid met een grote K

Door een vergissing van mijnentwege had ik het verkeerde gereedschap besteld. Zonder problemen kon ik retourneren en ontving het aankoopbedrag terug.

snelle service

zeer prettig. scherpe prijzen

Zeer betrouwbaar!klant op nr 1!

Na besteld te hebben is er duidelijk gecommuniceerd over de levertijd.geen onzinverhalen maar duidelijkheid.

Scherpe prijzen en prompte levering

Klantvriendelijk telefonisch. Bij aankoop accumachine kan iets meer specifieke produktinfo. bruikbaar zijn om tot meer gerichte keuze te komen.

product op voorraaf, wordt helemaal niet geleverd !

Ik bestel een product (Makita schuurmachine, toch wel heel courant lijkt mij), dat op voorraad is volgens de website. Na betaling krijg ik te horen "helaas, niet op voorraad, wordt zsm opgestuurd". Ik heb na 3 weken de bestelling geannuleerd...nog niet geleverd

Prima gereedschap leverancier.

Ondanks sommige andere recensies heb ik bij meerdere bestellingen nog nooit last gehad van een late levering. Altijd zijn de producten de dag erna geleverd. Verder ruime keuze en scherp geprijsd.

De bezorging duurt veel te lang

Het is inmiddels de tweede keer dat ik iets bestel en ook deze keer wordt de beloofde bezorgd periode niet gehaald. Je kan voor een paar euro meer beter bij een andere site bestellen.

Goed gereedschap, scherpe prijzen

Gereedschap besteld, volgens afspraak ontvangen, zoals het hoort. Scherpe prijzen! Voor herhaling vatbaar

heel goed en betrouwbaar

Soms wat lang wachten op de levering door dat er bepaalde dingen niet in voorraad zijn en je word niet op de hoogte gebracht ! tip : stuur een mailtje naar je klant om dit te melden en laat je klant niet ongedurig wachten tot hij zelf belt .

Snel besteld, en snelle levering!

Helaas was het bestelde schuurpapier op, maar kreeg een mooie oplossing aangeboden. Dus toch dik tevreden

Topservice en klantvriendelijk zijn troef !!!

Goede en zeer vlotte service en daarbovenop nog een goede prijs !

Prima prijs, vlotte en nette afhandeling

HD-Tools had een gunstige prijs en de wijze van bestellen was eenvoudig. Vervolgens werd er vlot geleverd. Dit geeft ons vertrouwen voor een volgende keer.

Goed, duidelijk en snel

Duidelijk bestelwijze, snel ontvangen in goede staat

Product dezelfde dag als besteld nog kunnen ophalen.

Levering was gewoon snel en ook nog eens goedkoop.

Goederen netjes en op tijd ontvangen. Misschien is het handig als je twee artikelen in combinatie met elkaar(tegelijk) aanschaft dat er informatie bij staat dat er nog een ander artikel noodzakelijk is om de twee in combinatie te kunnen gebruiken. (cirkelzaag met geleiderail moet ook nog adapter gekocht worden)

Perfecte service

Geleverd zoals beloofd

Zeer snelle levering

Vanaf bestellen van mijn aankoop bij HD-Tools ,tot het leveren was alles volgens afspraak perfect verlopen.

Niet best.......

Heb nog steeds, ondanks belofte mijn cirkelzaag niet...... dus vul het zelf maar in.

Voordeel blijkt nadeel

Machine werd niet in de juiste koffer geleverd en met verkeerde inleg. HD-Tools was iets goedkoper maar ik kan wel geen gebruik maken van de Makita-actie voor gratis accu omdat ze blijkbaar geen officiële dealer zijn. Dus nadeel gedaan ipv voordeel! Communicatie laat ook te wensen over...

Ondanks corona toch vlot mijn apparaat gekregen

Bij ontvangst was alleen de binnen kant van de box kapot, dus gebeld en foto's gemaild en is mij belooft dat er een passende oplossing wordt gezocht, dus dat is even afwachten.