Top, product en levering volgens aanvraag tegen de scherpste prijs!

Tot nu toe allemaal top!

Snel, correct topper

Zoals steeds snel geleverd, vlotte communicatie, eenvoudig website. Gewoon top! Er was spijtig genoeg 1 onderdeel niet meer beschikbaar. HD tools heeft dit direct teruggestort en op de factuur vermeld. Misschien in de toekomst een apart mailtje sturen met de melding dat deze niet meer beschikbaar zijn. Zo kon ik nog een alternatief laten weten. Er zijn natuurlijk ergere zaken.

snel en goedkoop

snel, overzichtelijk goedkoop

Niets geleverd en wel direct betalen !!!

Direct betalen en je hoort niets En word niets geleverd pfffff

Perfecte (web) shop

Kom hier iedere keer weer graag terug. Voor correcte informatie, materialen, tools, snelle levertijden en super goede prijzen natuurlijk :-) En niet te vergeten, een duidelijke en complete website.

Slecht

Ik heb 27april een bouwradio gekocht en het is nu 6 april en heb de radio nog steeds niet! En heb ook nog niks gehoord van hoe of wat!

In deze moeilijke tijden toch snelle levering en zeer tevreden van alle bestelde goederen

Super winkel

Eerst telefonisch advies gevraagd, heel prettig geholpen. Begreep gelijk wat ik bedoelde en gaf goed advies over het product dat ik zocht. Besteld en super snel in huis ondanks Corona virus

Snelle levering en gewoon goed

Goede service via site en telefoon. Zeer vriendelijk..en als er wat is... staan ze je te woord . Meerdere malen wat besteld... en ik ben er zeer content mee.

Geweldig bedrijf

Fijne winkel duidelijk en nooit lang hoeven wachten op mijn bestelde producten ook als niet op voorraad is komen ze aan op de afgesproken levertijd of zelfs eerder Ga zo door en ook als je telefonisch contact is altijd fijn wordt je ook zeker heel goed geholpen ga zo door jongens (en dame) tot de volgende aankoop Vriendelijke groeten Giel Heesbeen

Gewoon perfect

Zoals gewoonlijk zeer snelle en correct levering.

Alles altijd in perfect in orde

Alles naar wens

Prima snelle levering en service

Laat in de middag besteld, volgende dag geleverd. Goed spul en goedkoop.

Prima site en snelle levering!

En goed verpakt!

Correct service

Op tijd geleverd en een heel goed service chapeu

Prima gereedschap, goede website en snelle levering.

Prima gereedschap, goede website en snelle levering. Het enige minpunt is dar er geen Nederlandse gebruiksaanwijzing bij zat.

Correcte levering van goed product

Alles is verlopen zoals gewenst

Goed spul voor een nog betere prijs

Als houtbewerker heb ik vaker gereedschap nodig, gereedschap dat in de regel niet goedkoop is. Vergelijkenderwijs ben ik tot de conclusie gekomen, dat - als HD-tools het heeft - het daar goedkoper is dan elders. Als eerste kijk ik dan ook altijd bij HD-tools.

Fijne webshop, vriendelijke mensen waar je goed mee kunt overleggen

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst bleek ik een deel ervan van mijn broer te kunnen krijgen omdat hij het niet meer gebruikte. Even een belletje om de bestelling aan te passen en het was geregeld. Bedrag wat te veel was betaald dezelfde dag nog terug op mijn rekening. Super te vreden over de snelle aanpak en de scherpe prijzen!

Veel keuze, snelle levering

Snelle levering. Verkeerd schuurpapier besteld, vlot en soepel opgepakt door de klantenservice!

Uitstekende webshop!

Zonder poespas de goedkoopste versie vinden van wat je zoekt

Goed en goedkoop en snel!

Duidelijke webshop en toen ik de volgende dag mijn bestelling wilde wijzigen was dit geen probleem! Ik kreeg via de mail een betaallink en de bestelling werd aangepast en netjes verstuurd!

Snel en accuraat gereageerd en bezorgd

Snelle levering, goede prijs. Snelle reactie op aanvullende opmerkingen