Prima maar kan beter

Produkt netjes geleverd. Maar levering kan sneller. Andere sites heb je volgende dag in huis.

Gekregen wat is heb besteld

Zeer goede ervaring, geen op- of aanmerkingen

Geen klachten, alles in orde

Positief.

Ik ben er te vrede over. Mooie prijs en snel geleverd. En wat betreft die gratis accu actie, waarbij je hier niet voor in aanmerking komt had je van tevoren kunnen weten. Ik heb er bewust voor gekozen omdat ik ze zelf heb.

Levering te laat maar ok, garantie regeling slecht

Accu boormachine besteld. Is later geleverd dan op de website stond vermeld. Helaas is HD tools geen Makita dealer. Dit betekend dat ik niet in aanmerking kom voor een gratis extra accu. Maar erger is dat de as-blokkering niet goed werkt en dat het apparaat terug gestuurd wordt met de opmerking dat er niets aan de hand is. HD tools wil graag verkopen maar als er service verleend moet worden zijn ze niet thuis

Snelle levering mag wel een extra doos omheen

snelle levering en geweldige service

goede no nonsense aftersales van Rob gehad. Volgende aankoop weer bij HD tools

Snelle en goede service tegen scherpe prijs

Ze hadden mijn bestelde apparaat niet op voorraad. Werd de volgende dag meteen gebeld hierover en boden een alternatief aan.

TRES BONNE PREMIERE EXPERIENCE

RIEN A REDIRE, SITE TRES BIEN FAIT, DES PRIX COMPETITIFS, COMMUNICATION SANS SOUCIS, EXPEDITION COLIS PAS DE SOUCIS AUSSI QUI EST TRES BIEN FAIT, MERCI

Bestelling keurig afgehandeld

Produkten worden tegen zeer concurerende prijzen aangeboden

super

super, contact verloopt erg prettig. hulp en kennis in de winkel erg prettig. ga er zeker vaker komen.

Alles op tijd en bij een vraag ook meteen antwoord

Goed, er word nog wat nageleverd maar dat was meteen duidelijk

Mooie prijs, snel geleverd

Mooie prijs, snel geleverd

Geen Makita accu

Makita heeft een actie met gratis accu bij bepaalde 18v machines. Ik heb een Makita machine bij HD-Tools gekocht met de veronderstelling dat ik een gratis accu van Makita zou krijgen. Maar het blijkt dat HD-Tools geen officiële Makita dealer is. Dus geen gratis accu. HD-tools had op hun website moeten weergeven dat ze geen Makita dealer zijn en dat ze niet aan de Makita actie mee deden.

Mooie accu met test functie, snel geleverd.

Prima product

wat langere levertijd maar veruit beste prijs

De problemen met de levering werden vlot en vriendelijk opgelost na een telefoontje.

Goed voor elkaar

Eerder al een invalzaag besteld bij de hd-shop. Toen ging alles goed en nu weer dat ik een schuurmachine Verzonden met dhl, en ook daar tevreden over. Ga zo door👍

Helemaal top..!

Super snelle levering en zeer scherpe prijzen..!

Snel bezorgd en je hebt de keuze om meteen aan te geven om het te bezorgen op een afhaalpunt

Uitstekende service..duidelijk en snelle levering

Prijs kwaliteit vlotte levering

Altijd alles correct verlopen.

Zeer betrouwbaar en goedkoop

positief over de hele lijn

lage prijzen, snelle levering, goede service

Super snel geleverd.

Mijn perfecte adres voor mijn handgereedschap machines.

Zoals hierboven vernoemt.