Produkt netjes geleverd. Maar levering kan sneller. Andere sites heb je volgende dag in huis.
Zeer goede ervaring, geen op- of aanmerkingen
Ik ben er te vrede over. Mooie prijs en snel geleverd. En wat betreft die gratis accu actie, waarbij je hier niet voor in aanmerking komt had je van tevoren kunnen weten. Ik heb er bewust voor gekozen omdat ik ze zelf heb.
Accu boormachine besteld. Is later geleverd dan op de website stond vermeld. Helaas is HD tools geen Makita dealer. Dit betekend dat ik niet in aanmerking kom voor een gratis extra accu. Maar erger is dat de as-blokkering niet goed werkt en dat het apparaat terug gestuurd wordt met de opmerking dat er niets aan de hand is. HD tools wil graag verkopen maar als er service verleend moet worden zijn ze niet thuis
Beste Ernst, We kunnen u niet vinden in ons klantenbestand. Kunt u contact opnemen met ons om te kijken wat hier aan de hand is. Dank u, het HD-TOOLS team
Snelle levering mag wel een extra doos omheen
goede no nonsense aftersales van Rob gehad. Volgende aankoop weer bij HD tools
Ze hadden mijn bestelde apparaat niet op voorraad. Werd de volgende dag meteen gebeld hierover en boden een alternatief aan.
RIEN A REDIRE, SITE TRES BIEN FAIT, DES PRIX COMPETITIFS, COMMUNICATION SANS SOUCIS, EXPEDITION COLIS PAS DE SOUCIS AUSSI QUI EST TRES BIEN FAIT, MERCI
Produkten worden tegen zeer concurerende prijzen aangeboden
super, contact verloopt erg prettig. hulp en kennis in de winkel erg prettig. ga er zeker vaker komen.
Goed, er word nog wat nageleverd maar dat was meteen duidelijk
Mooie prijs, snel geleverd
Makita heeft een actie met gratis accu bij bepaalde 18v machines. Ik heb een Makita machine bij HD-Tools gekocht met de veronderstelling dat ik een gratis accu van Makita zou krijgen. Maar het blijkt dat HD-Tools geen officiële Makita dealer is. Dus geen gratis accu. HD-tools had op hun website moeten weergeven dat ze geen Makita dealer zijn en dat ze niet aan de Makita actie mee deden.
Het klopt inderdaad dat we niet aangesloten zijn bij het Nederlandse dealer netwerk van Makita. Dat geldt overigens voor meerdere (grote) partijen in Nederland.
Mooie accu met test functie, snel geleverd.
De problemen met de levering werden vlot en vriendelijk opgelost na een telefoontje.
Eerder al een invalzaag besteld bij de hd-shop. Toen ging alles goed en nu weer dat ik een schuurmachine Verzonden met dhl, en ook daar tevreden over. Ga zo door👍
Super snelle levering en zeer scherpe prijzen..!
Uitstekende service..duidelijk en snelle levering
Altijd alles correct verlopen.
lage prijzen, snelle levering, goede service
Super snel geleverd.
Zoals hierboven vernoemt.