Mooie prijs. Duidelijk
Spullen snel en korrelt geleverd tegen nette prijs!
Snelle levering goede kwaliteit en dat voor een goede prijs
Vette aanbieding en snel geleverd
Zeer goede service, werd netjes ingepakt verzonden en deed volledig aan mijn wensen. Na bestelling zal kort daarna bezorgt worden, na mijn melding dat ik de volgende dag niet thuis was, is mijn bestelling gelukkig een dag langer vast gehouden, perfect!
Mooie aanbiedingen maar de levertermijn zou korter mogen,telefonische service ok.
Reeds meerdere artikelen gekocht bij HD-Tools. Goede prijs kwaliteit verhouding en de spullen worden snel geleverd.
Onze bestelling is snel geleverd en is deugdelijk verpakt en verzonden. Prijs/kwaliteit van het produkt is goed.
Besteld en snel geleverd! Product was goed omschreven. Zeer tevreden.
Bandschuurmachine besteld en zelfs gebeld om te checken of ik ook daadwerkelijk datgene kreeg wat op de site vermeld stond. Het werd bevestigd. Bij levering, overigens keurig op tijd, blijkt niet geleverd conform de afspraak. Na telefonisch contact en excuses voor het ongemak heb ik een korting op de aankoopsom gekregen. Zeer coulant! Dit zou direct teruggestort worden. Echter na 11 dagen nog geen bedrag ontvangen. Maar weer eens gebeld. Het bedrag was per abuis, om onduidelijke redenen, nog niet gestort. Het werd vervolgens dezelfde dag nog overgemaakt. Op zich een zeer vriendelijke en behulpzame dame aan de lijn gehad, maar ik zou toch adviseren aan HD-Tools om de service beter op orde te krijgen. Zorgen dat de info op de site klopt met wat er geleverd wordt en dat klanten op tijd hun geld terugkrijgen. Zij moeten immers ook direct betalen via i-Deal, dus is het net zo fair dat ze ook direct hun geld terugkrijgen!
goed bedrijf ga ik vaker Makita gereedschap bij bestellen goede afhandeling en correct aan de telefoon
Snel, goed en betrouwbaar
Ik bestel regelmatig gereedschap bij hd tools. Altijd goed geprijsd en de levering en informatie daar omtrent is erg goed
Zeer goede en snelle service. Prima prijs voor het product.
correcte prijs en snelle levering
Goedkoop en snelle levering.
Snelle reacties op mail en artikel snel mogen ontvangen
Vragen zeer netjes en snel afgehandeld door de klantenservice. Een tevreden klant.
Reageert goed op aanvullende vragen. Bestelling, betaling, levering prima en op tijd. Prijzen zijn oké.
Vanwege niet meer op voorraad zijn van keuze is er in overleg een andere betere uitvoering verzonden. Dit zonder bijbetaling. Top dus
Snelle levering maar de tegoedbon is niet te verzilveren
Helaas had u uw kortingscode al een keer gebruikt, maar deze order heeft u daarna gecancelled waardoor de kortingscode niet meer werkt. Dit hebben we uiteindelijk toch voor u verwerkt.
Artikel voldeed aan de verwachtingen en bovendien scherp geprijsd en vlot geleverd.
Product voldoet aan de verwachtingen
bestelling netjes en correct afgehandeld