Ondanks de drukke december maand op de afgesproken datum compleet geleverd.
Fijn te horen! Het HD-TOOLS team
Geven levertijd op die vaak net wat dagen langer blijkt te zijn als het een niet op voorraad product is. Voor mij geen probleem zolang de communicatie goed is en je een eerlijk antwoord krijgt. Tegenwoordig ben je toch al verrast als, om het even wie, het gaat als is opgegeven.
Bedankt voor je reactie Het HD-TOOLS team
Het bestelde product is nog niet geleverd dus lastig te beoordelen, had gehoopt op een snellere levering.
Excuus dat het langer duurde dan gehoopt Het HD-TOOLS team
al jarenlang een goede ervaring met HD-Tools
Beste Mark, En je bent altijd welkom bij ons! Het HD-TOOLS team
Excellent
Bedankt ! Het HD-TOOLS team
Een bijgeleverde accu zat onverpakt zonder originele verpakking bij de zending. De zending was niet compleet, er ontbrak een accessoire. Er werd op aangedrongen of ik nog iets wilde bestellen, zodat de accessoire hierin mee kon worden genomen. Oftewel en ‘verplicht’ iets kopen en opdraaien voor de verzendkosten.
Beste C, Jammer dat we elkaar daarin verkeerd begrepen hebben. Wat we namelijk bedoelen, is omdat we toch kosteloos iets naar u toe nasturen, u zonder extra verzendkosten iets kleins erbij kunt bestellen. Normaal gesproken zou het niet de moeite zijn om een bijvoorbeeld een doosje schroeven te bestellen omdat daar direct 7 euro verzendkosten bijkomen, maar nu dus niet.... We bedoelden het als extra service in plaats van u iets op te dringen. Het HD-TOOLS team
Net zoals vorige bestellingen, prijs is heel goed en wederom een snelle levering.
Dank u wel! Het HD-TOOLS team
snelle levering en goede kwaliteit
We doen ons best ! Het HD-TOOLS team
Snelle levering, en nog belangrijker, een origineel Dewalt product. Ik had elders een 'dewalt' laser besteld en kreeg een imitatie.
Nu fijn aan de slag ! Het HD-TOOLS team
Het pakje schijnt zoek geraakt bij GLS
We gaan het zsm oplossen! Het HD-TOOLS team
Bedankt voor de reactie ! Het HD-TOOLS team
Goede prijs en prima levering, ook de nalevering netjes geregeld.
Dankjewel ! Het HD-TOOLS team
Schuurmachine gekocht kwijt geraakt moet wachten op geld terug omdat GLS het onderzoek nog niet heeft afgerond (langer dan 10 werkdagen)
Hallo Peter, Helaas duurt een GLS onderzoek meerdere werkdagen. We kunnen pas het geld terugstorten als we de terugkoppeling hebben gehad dat het pakket ook daadwerkelijk zoek is geraakt en niet bijvoorbeeld bij een buur is terecht gekomen of toch ergens bij u is afgeleverd. Als we u bijvoorbeeld het geld al zouden hebben teruggestort en daarna ontvangt u het pakket alsnog, dan klopt het natuurlijk ook niet. Over het algemeen duurt een onderzoek niet langer dan 10 werkdagen. Het HD-TOOLS team
Al eerder voor deze heggenschaar geïnformeerd maar was niet voorradig. Zou wel binnenkort binnenkomen. Wegens een ervaring met andere leverancier NOG niet besteld. Maar op de beloofde tijd was de schaar binnen, helaas wel duurder. Omdat uit de mededelingen over levering correct waren ook de accu's en laadapparaat besteld., ondanks iets hogere prijs. De levering van alles was zoals afgesproken op het afgesproken tijdstip.
Dankjewel en nog veel plezier met de heggenschaar. Het HD-TOOLS team
Laatste maanden producten besteld staat dat deze op voorraad zijn maar dat blijkt niet zo te zijn vervolgens duurt het heel lang voordat het product geleverd wordt
Jammer als er iets mis liep met de voorraad. We zijn er nu nog meer druk mee dus hopen dit soort problemen meer te gaan voorkomen. Het HD-TOOLS team
Snelle en juiste levering
We doen ons best! Het HD-TOOLS team
Goede prijs , correcte bezorging
Dankjewel! Het HD-TOOLS team
Topfirma
Mooi reactie, dankje Het HD-TOOLS team
leverancier denkt mee.
Meedenken proberen we zeker te doen. Het HD-TOOLS team
Voor het eerst wat besteld, scherpe prijs en netjes geleverd volgens afspraak.
We doen ons best Het HD-TOOLS team
Goed!
Fijn ! Dankje Het HD-TOOLS team
Ik heb een makita 18v schuurmachine besteld in een mooie combideal. Voor er andere klus had ik een multitool nodig welke door omstandigheden niet op tijd geleverd werd. Dit werd super netjes en super snel afgehandeld.
Graag gedaan Het HD-TOOLS team
Al geruime tijd is HD tools de leverancier van kwaliteit gereedschap voor mdhelektroshop.nl.
Mooi ! Het HD-TOOLS team
Snelle en probleemloze levering! Fijne vriendelijke klantenservice: geef Jenny opslag!
Ha ha, bedankt voor de leuke reactie ! Het HD-TOOLS team
Onze excentrische schuurmachine van makita werd snel bezorgd voor de beste prijs. Er zat geen extra doos om de doos van het apparaat, beter voor het milieu.
Inderdaad versturen wij zo. Ook hergebruiken wij zoveel mogelijk verpakkingen. We doen ons best. Het HD-TOOLS team