Mijn bestelling had ook in een envelop gekund. Nu kreeg ik een pakketje.
Heel makkelijk op site product uit te zoeken en bestellen en betalen.
2 dezelfde machines besteld met tussenpozen van een week . Totaal verschillend verpakt. Inhoud: machines oké Eentje in plastic hoes met gebruiksaanwijzing. Andere zonder hoes en zonder gebruiksaanwijzing. Heb zo mijn twijfels.
Bij het verpakken hergebruiken wij verpakking die we binnenkrijgen. Uiteraard ontvangt wel altijd nieuwe artikelen. Waarom de 2e keer geen gebruiksaanwijzing aanwezig was, kunnen we helaas niet zo verklaren, maar we hebben dit teruggekoppeld aan ons magazijn-team.
Ik heb een boor-/beitelset besteld. Ziet er prima uit en de prijs was goed. Enige dat me opviel was dat de grens voor het wel/niet betalen van verzendkosten vrij hoog ligt t.o.v. andere webshops. Levering duurde iets langer dan gemiddeld (GLS?)
Levering is snel en de prijs is goed maar voor die 12,- euro die ze goedkoper zijn dan hun concurrent mis je wel een gratis accu twv 60,- euro. Ook kun je het product niet voor de extra garantie op "mijn Makita" registreren. Ik zou hier om die reden zelf niet meer kopen
Goed, snel geleverd en snelle reactie op vragen
tot nu toe mijn beste ervaring met webshops voor gereedschap
Nou, dat is fijn om te horen! Dank u!
Heb 2 weken geleden een multi tool van makita besteld, met 42 delige gereedschap set erbij, maar wat blijkt tellen ze elk velletje schuurpapier ook mee als gereedschap en er zaten er 40 stuks bij. Dus dat hadden ze er wel even bij mogen zetten bij de advertentie.
Het klopt inderdaad wat uw zegt. Bij het kopje "standaard meegeleverd" ziet u wel altijd in detail wat erbij geleverd wordt, dus daar kunt u het de volgende keer ook nog even checken.
Vanuit HD Tools prima communicatie over lange levertijd en vervolgens verrast omdat het product alsnog sneller beschikbaar was. HD Tools lijkt geen officiële Makita-dealer te zijn, dus je komt niet in aanmerking voor acties met gratis accu's etc. Op zich geen ramp als je het vooraf maar weet. Wel jammer dat GLS het transport verzorgt. Daar is het altijd een verrassing wanneer ze komen. Deze keer gaf de mail van HD Tools aan dat het 8 jan zou worden geleverd en kwam GLS op 11 jan uiteindelijk met het pakket eens een keer tevoorschijn zonder enige vorm van communicatie. Ik zou best een paar Euro extra willen betalen als ik ook kon kiezen voor transport via DHL.
Dit is altijd een lastig en terugkerend onderwerp. We zijn zelf ook kritisch op de transporteurs. Onze ervaring is dat de kwaliteit van de transporteurs toch echt redelijk vergelijkbaar is. De achterliggende systemen zijn bij sommige partijen inderdaad al beter geregeld. GLS is voor ons een betrouwbare en flexibele partij gebleken waar we graag mee samenwerken.
Bijna had ik het pakket niet aangenomen van de postbode door de slordige manier waarop de doos van de decoupeerzaag was opengemaakt om de pakbon bij de zaag in te doen. Aangezien er geen omdoos omheen zat kon de doos eventueel makkelijk open zijn gemaakt voordat hij bezorgd werd, vandaar mijn aarzeling om het aan te nemen. Ik had liever een dichte nette doos gehad. Door de slordige manier van openmaken voor de pakbon en doordat de adressticker direct op de doos van de zaag was geplakt en niet normaal verwijderd kon worden lijkt het ook gelijk een tweedehandsje en dat geeft een stuk minder leuk als cadeau natuurlijk, het was namelijk een kerstcadeau voor mijn zwager. Gelukkig hebben mijn kinderen de doos niet gezien bij levering anders kon ik het niet meer onder de kerstboom doen. Al met al komt het er dus op neer dat er op zijn minst beter even een zakje, doosje of papiertje omheen kon, vooral rond de feestdagen. Op mijn feedback is nog niet gereageerd. Nu, bijna een maand later, ga ik daar ook maar niet meer vanuit.
Bedankt voor uw terugkoppeling. Dit nemen we ter harte en zullen we intern bespreken met onze magazijn-team.
Goede service en producten voor een redelijke prijs.
de acties zijn prima van kwaliteit en prijs. en altijd correct geleverd.
Uitgebreid materiaal-pallet waar je steeds met "prijs qualiteit" goed zit. Accurate communicatie en je kan betalen met mastercard. Ik heb geen ervaring met dienst na-verkoop.
Laat flink op zich wachten........kan dus ook geen verder beoordeling geven
Nog geen slechte ervaring en dat zegt tegenwoordig al wat
HD-tools is goedkoop en snel. Maar let wel op, ze zijn geen officiële Makita dealer waardoor je dus ook niet mee kunt doen aan Makita acties, zoals een gratis accu of zaklamp. Daarnaast worden producten in verkeerde M-boxen met verkeerde Inlays verstuurd, ik heb het idee dat ze Makita sets uit elkaar halen en dit vervolgens los verkopen.
Beste Ruben, U heeft de juiste machine in de juiste Mbox ontvangen. Mbox kwam uit een set waar de door u bestelde slijpmachine in hoorde. Alleen staat op de Mbox naast een plaatje van de slijpmachine een tekst van de set waar deze uitkwam met nog een lampje erbij. Uiteindelijk is dat voor u reden geweest om uw bestelling retour te sturen. Uiteraard is dat altijd mogelijk en heeft u uw geld teruggekregen.
Ik raad het iedereen aan om bij HD tools te bestellen .
Zeer goed en snelle Makita gereedschap levering
Mijn makita op tijd in huis... Werkt nog sneller dan een muis..
Product voor een scherpe prijs geleverd en prima service
Gereedschap voor een zeer concurrerende prijs en uiterst snel geleverd. Geen enkele kritiek op HD-Tools dus !
de bestelling van mijn product verliep uitstekend,maar de levering minder,ik bedoel koerierbedrijf GLS. Ze laten een bericht voor leveren ,je blijft ervoor thuis,pas 3 dagen later zonder bericht te laten staan ze er opeens.Dan is DHL beter als koerierbedrijf,ze laten een uur voor levering iets weten en dan zijn ze er ook.
Ik ben zeer tevredenover de deskundigheid en vriendelijkheid van deze meneer.Probeer je niets aan te smeren,alleen een eerlijk advies.
Artikel was op voorraad terwijl dat bij andere niet zo was. Goede prijs betaald en volgende dag afgeleverd.