Prima geregeld

Snelle levering goed artikel tegen goede prijs

Prima artikel goede prijs.

Zou een andere vervoerder gekozen hebben.

Onbegripvol en niet correct

Slecht product geleverd en in mijn ogen niet correct opgelost.

Weeral een snelle en efficiënte bestelling

Weeral een snelle en efficiënte bestelling

Top service bij een top bedrijf!!

Altijd vriendelijk. Als je vragen hebt, kan je hen persoonlijk bellen. Ze zoeken het voor je uit en antwoorden je ook steeds. Zeer behulpzaam.

Ze maken waar, wat ze beloven

alles is uitstekend verlopen, juiste producten, juiste prijs en een snelle levering. Meer mag en kan je niet verwachten.

Prima snelle levering. Garantie wel opmerkelijk

Makita boormachine gekocht, prima en snelle levering. Garantie is wel een dingetje: geen officiële dealer dus registratie bij Makita kan niet. Laten we hopen dat hij niet defect raakt.

Prima artikel en dito prijs

Vrgr HD installatietechniek

Goede en snelle service

Ik heb in het verleden meer gekocht bij HD-Tools en is altijd naar volle tevredenheid geleverd.

Prima service en snelle levering

Na de bestelling prima op de hoogte gehouden en mooi snel ons gereedschap ontvangen. Een aanrader.

Dat is die ding

Online besteld maandag ochtend al op kunnen halen in de winkel Vriendelijk personeel snel geholpen constructie tacker werkt super!

Snelle levering!

Goed product. Nu een week mee gewerkt bevalt ons prima krachtig en gaat lang mee op 1 accu. Zoals je van makita zou verwachten..

Goed geregeld

Nieuwe DAB bouwradio besteld. Snel geleverd.

Jammer dat er niet alles was wat ik besteld had

Gewoon goed

Gewoon goed

Snelle levering keurig gedaan

Snelle levering. Keurig verpakt en scherpe prijs.

Kut

Ik heb een onderstel van makita besteld en betaald maar ze kunnen het niet leveren kut bedrijf

Prijs goed,levering snel en degelijk verpakt.

Heb reeds meerdere bestellingen gedaan bij HD tools gedaan. Nog geen slechte ervaringen gehad. Ga zo door!

Prima verlopen

De bestelling is keurig bezorgd.

Goede prijs en snelle levering.

Ik heb een Makita freesmachine gekocht. De prijs was goed en de levering ook, en goed verpakt.

Snel en correct

Heel fijn om hier iets te bestellen. De prijzen liggen heel schappelijk. Gaat heel snel op de post. Een aanrader dus.

zoals altijd snel goed deal en betrouwbaar!

snel geleverd tegen een niet te kloppen prijs.

Goede service en goed bereikbaar

Na een eerste bestelling heel snel geleverd te krijgen bleek ik toch het verkeerde besteld. 2 dagen later de juiste bestelling in huis nadat de eerste was omgeruild. Was geweldig geregeld met volledig begrip en gesproken met erg vriendelijk personeel.