Snelle levering goed artikel tegen goede prijs
Zou een andere vervoerder gekozen hebben.
Slecht product geleverd en in mijn ogen niet correct opgelost.
U was niet tevreden met de staat waarin wij het nieuwe product hadden geleverd. Helaas kwamen we er samen niet uit. We hebben uw bestelling ongedaan gemaakt en u heeft uw geld terug ontvangen.
Weeral een snelle en efficiënte bestelling
Altijd vriendelijk. Als je vragen hebt, kan je hen persoonlijk bellen. Ze zoeken het voor je uit en antwoorden je ook steeds. Zeer behulpzaam.
alles is uitstekend verlopen, juiste producten, juiste prijs en een snelle levering. Meer mag en kan je niet verwachten.
Makita boormachine gekocht, prima en snelle levering. Garantie is wel een dingetje: geen officiële dealer dus registratie bij Makita kan niet. Laten we hopen dat hij niet defect raakt.
Vrgr HD installatietechniek
Goede en snelle service
Ik heb in het verleden meer gekocht bij HD-Tools en is altijd naar volle tevredenheid geleverd.
Na de bestelling prima op de hoogte gehouden en mooi snel ons gereedschap ontvangen. Een aanrader.
Online besteld maandag ochtend al op kunnen halen in de winkel Vriendelijk personeel snel geholpen constructie tacker werkt super!
Goed product. Nu een week mee gewerkt bevalt ons prima krachtig en gaat lang mee op 1 accu. Zoals je van makita zou verwachten..
Nieuwe DAB bouwradio besteld. Snel geleverd.
Jammer dat er niet alles was wat ik besteld had
Gewoon goed
Snelle levering. Keurig verpakt en scherpe prijs.
Ik heb een onderstel van makita besteld en betaald maar ze kunnen het niet leveren kut bedrijf
Beste Bernd, Helaas hadden we inderdaad dit onderstel niet op voorraad en moesten we uw bestelling annuleren. We hebben uw geld direct teruggestort. We stellen het wel op prijs als u in de toekomst gewone taal gebruikt in plaats van deze krachttermen.
Heb reeds meerdere bestellingen gedaan bij HD tools gedaan. Nog geen slechte ervaringen gehad. Ga zo door!
De bestelling is keurig bezorgd.
Ik heb een Makita freesmachine gekocht. De prijs was goed en de levering ook, en goed verpakt.
Heel fijn om hier iets te bestellen. De prijzen liggen heel schappelijk. Gaat heel snel op de post. Een aanrader dus.
snel geleverd tegen een niet te kloppen prijs.
Na een eerste bestelling heel snel geleverd te krijgen bleek ik toch het verkeerde besteld. 2 dagen later de juiste bestelling in huis nadat de eerste was omgeruild. Was geweldig geregeld met volledig begrip en gesproken met erg vriendelijk personeel.