Even een belletje van hen ter verificatie van de bestelling en prima op tijd geleverd.
Keep up the good work
Al meermaals iets gekocht. Nog nooit problemen gehad en altijd snelle levering naar België.
Prima product voor beste prijs online, levering zoals aangegeven op de website. Alles vlot verlopen, zoals het hoort!
Prima prijs en snelle levering met aandacht voor het milieu door gebruik te maken van gebruikt verpakkingsmateriaal.
Mooie prijs voor bestelde producten. Goede services bij vragen of opmerkingen. Zeker aan te bevelen!
contact zeer onvoldoende!
Helaas was de verwachte levertijd van 5-10 werkdagen inderdaad zoals gemaild uiteindelijk 11 werkdagen geworden. Onze excuses hiervoor.
De verschillende producten die ik heb besteld voldoen prima. Het is jammer dat ze geen officiële dealer zijn van Makita voor de garantie en de gratis accu acties in het begin van het jaar. Ook jammer dat de bezorging alleen mogelijk is via GLS. Heb hier alleen maar nare ervaringen mee. en vaak zitten te wachten op niets.
kwaliteit aan beste prijs
Snelle levering en goede prijs.
Mooie aanbieding en op tijd geleverd
Duurt erg lang.
Het klopt, onze excuses! We zien dat we hadden aangegeven maximaal 8 werkdagen en het is uiteindelijk 10 werkdagen geworden.
Dag na bestelling geleverd Wij bestellen al jaren bij HD-Tools naar aller tevredenheid.
netjes melding gekregen dat levertijd uit ging lopen en prima alternatief gevonden wat ook voor scherpe prijs de dag erop werd geleverd
Sowieso, had ik ook mooie spullen gekocht, maar HD heeft mooi op tijd geleverd en prettig dat ze de fabrieks verpakking niet weer in nog een verpakking stoppen. Lekker simpel.
Tja, 't is inderdaad mooi spul wat we verkopen :-) Fijn dat u weer tevreden bent!
Goede prijs, kwaliteit verhouding. Scherp prijzen en de levering is de volgende dag. Personeel is zeer vriendelijk en telefonisch geen lange wachttijd.
Ik koop mijn gereedschap al 2,5 jaar van HD tools en is altijd goed. Toekomst zal ook gewoon van hier zijn. Harstikke tevereden..
De gekochte machine is goed maar doordat zij geen officiële dealer blijken te zijn krijg ik maar 1 jaar garantie. Dit wordt niet op de site vermeld en kreeg ook geen reactie op mijn schrijven hierover. Gevolg is dat ik hier niet meer koop.
goed communicatie
Prima bedrijf, online overzichtelijk aanbiedingen zijn scherp geprijst en de levering is de volgende dag.
top
Wat je bestelt is altijd op tijd en goed
zeer snelle levering