Altijd goed

Wat je bestelt is altijd op tijd en goed

kundig personeel goed advies gegeven

zeer snelle levering

Uitstekend professioneel klantgericht bedrijf.

Na bestelling geplaatst te hebben dezelfde dag verzendbevestiging en de dag erna keurig verpakt geleverd. Artikel is BOSCH gbh 4-32drf boorhamer en zeer gunstig geprijsd €336 netto, ergens anders minimaal €525. Dus ze leveren ook nog direct uit voorraad en niet fabriek af. Ik dacht dat er nog een boorkop bij zat gezien het plaatje bij het artikel en heb het bedrijf daarover gebeld. Die zijn direct gaan kijken in de andere koffers waar de boorkop 'ook niet zat', hebben BOSCH gebeld en om uitleg gevraagd hoe dat zat. Met 20 minuten werd ik terug gebeld met de verklaring dat 'het plaatje' aangeeft dat de SDSboorkop demontabel is en de set met 'snelspanboorkop' wel bestaat maar een ander artikelnummer is, met de excuses voor de onduidelijkheid. Een dikke 10+ als bedrijf als je je zo gepassioneerd met je klanten bezig bezig houdt.

Alles Klopt!

zer vriendelijk telefonisch te woord gestaan, geen ellenlange wachttijd, of bandje, levering snel en correct én de prijs klopt!

erg goed

Mijn ervaring was is goed ga zo Door gr tom

Super!!

Snelle levering pracht bedrijf

gewoon top

goede prijs, snelle levering

Prima service!!

👍👍

Veruit de goedkoopste online en perfecte levering

De prijs was veruit de laagste online en daardoor besloot ik om bij HD-tools te bestellen. Perfecte afhandeling en de aankoop kwam in perfecte nieuwstaat binnen. Erg blij mee. Levering kwam helaas een dag later maar dat is de schuld van GLS, niet van het bedrijf.

Super Service

Makita Tacker plus brads besteld. Snelle levering en keurige afhandeling.

Alles netjes en goed verzorgd!

Alles netjes en goed verzorgd!

Tevreden

Netjes en correct geleverd zal volgende keer zeker weer bestellen 👍👍

snel - correct - goede prijzen

Snelle levering duidelijk website en uitleg bij de artikelen concurrentiële prijzen

Super, nette en snelle levering. Erg tevreden.

Erg tevreden met apparaat. Levering snel. Goed bevallen.

Goede service en prijs.

Snelle en complete levering.

Uitstekende service

Snelle levering vrijdag besteld en zaterdag geleverd en wat een prijsverschil met de concurrentie.

Uitstekende service..!

Blazer gekocht en thuis bleek dat mijn accu niet paste. Eén telefoontje en niet alleen de bijpassende accu en oplader gevonden, maar er werd ook nog gekeken wat de goedkoopste combi was. Complimenten voor deze service..!

prima service

makkelijke website bestellen betalen en snelle levering

Komen levertijd niet na, geen bericht,uiteindelijk open doos ontvangen

In eerste instantie ok. 2 artikelen besteld, waarvan 1 een levertijd had van 5-10 werkdagen Na 3 weken een mail gestuurd, levertijd onbekend. Op verzoek toch andere artikel als deellevering opgestuurd gekregen. Na 6 weken kwam dan uiteindelijk mijn bestelde afstandslaser binnen in een beschadigde (originele) doos deze was open geweest. Terug gestuurd volgens procedure, mail gekregen dat het niet op tijd was (6weken) echter binnen 5 dagen retour gestuurd. Uiteindelijk wel geld terug gekregen, moest wel verzendkosten betalen en daarnaast de retourkosten

Correcte levering

Accuboormachineset besteld. 2 dagen later compleet volgens afspraak geleverd.

Goede communicatie

Niet 100% tevreden, score is 55%.

Wacht nog steeds op de twee Makia 18V accu’s die niet bij de levering waren. Kan de blazer nog steeds niet gebruiken. Wachten maar. Met klantenservice gesproken en Joost heeft het binnen 24 uur opgelost en de batterijen heb ik al ontvangen. Super service,

Goei prijs en kwaliteit, snel geleverd.

Even ter info. Je kan geen extra garantie aanvragen bij Makita omdat HD-Tools geen Dealer is.

Goed product goede service

Ik had een lader besteld was online op voorraad maar bleek niet zo te zijn. Kreeg netjes een mail dat het product niet op voorraad was en kreeg netjes door wanneer de lader binnen zou komen. Netjes binnen de tijd wat ze gezegd hadden. Netjes en klantgericht.