Al meerdere bestellingen gedaan. Tot nu toe alleen positief. Snelle levering, goede prijs. Alleen is de website op de mobiel onoverzichtelijk.
Op 1 juli een bestelling geplaatst, nog steeds geen zicht op levering terwijl aangegeven werd dat binnen 3 tot 8 werkdagen zou geleverd worden. Men wordt niet op de hoogte gehouden en er wordt sinds een hele tijd niet meer gereageerd op de e-mails die gestuurd worden om te informeren naar de status van de bestelling. Het lijkt alsof ze niet willen leveren. Kort nadat de bestelling werd geplaatst, werd op de website de prijs met bijna een kwart verhoogd en de levertermijn opgetrokken.
U had een actie artikel aangeschaft die snel uitverkocht was (de grastrimmer). Helaas hebben we inderdaad daardoor langer moeten wachten op nieuwe levering ervan. U heeft de machine uiteraard wel gewoon voor de actieprijs alsnog ontvangen. Onze excuses dat het hierdoor wel wat langer heeft geduurd...
Professionele uitleg en vlotte levering!
Snel geleverd en als je ze belt word je ook erg netjes geholpen
De bestelde schroeven zijn veel langer dan de pluggen. Verkeerd geleverd. Makita set is wel in orde en werkt zeer goed.
Helaas is er in het magazijn een fout gemaakt en had u de onjuiste pluggen ontvangen. Onze excuses hiervoor!
Helaas niet het bestelde artikel ontvangen, maar een goedkopere andere uitvoering van mijn bestelling. Vandaag binnen gekregen en direct gemaild. Ben benieuwd naar de reactie en oplossing. Eerste ervaring met dit bedrijf helaas niet positief tot dusver. Ondanks de snelle levering... Vooreerst niet op aanbevelen gezet. Mogelijk verandert dat nog..
We hadden een andere machine naar u gestuurd en we zijn samen overeengekomen dat u deze met een korting houdt. Mocht de machine niet hebben volstaan, dan had u deze uiteraard kosteloos kunnen retourneren.
Snel en goedkoper dan de rest. Merkmachines prijzen vergeleken incl verzendkosten en deze was de goedkoopste. kwam er bij dat ze nog is snel waren en dat GLS het pakje achteraan gelegd had in de plastic zak verstopt in een koffer op mijn aanvraag. de fooi hadden ze helaas laten liggen, die was verdiend. Graag weer! aanrader van een zeer tevreden klant.
Sneller levering zoals omschreven
was netjes verpakt. snel geleverd, kort en krachtig perfect
Ik heb al verscheidene artikelen besteld en ben steeds tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding alsook over de stipte levering.Een tevreden klant dus!
zeer snel zeer tevreden en de goedkoopste
Goede ervaring. Zal vaker mijn spullen daar aanschaffen.
Spul snel geleverd en goede prijs, site werkt niet optimaal op mobiel (zoekfunctie en filter).
Snelle levering en goede prijs
Om 21.00 uur besteld en de volgende dag om 12.00 uur in huis, goed.
Goed, makkelijk toegankelijk voor communicatie.
Als zeer goed ervaren, ga zo door
Als het goed is, mag het ook gezegd worden. Doe zo verder.
Afspraak nagekomen binnen 8 dagen leveren, jammer dat er word verstuurd met GLS, Postnl is veel beter, en ook jammer van de garantie- 1jaar ipv 3jaar zo als bij de concurrentie. Maar wel een scherpe prijzen.
Super goede levering van producten
Top! Zowel de prijs als de levering
Snelle levering ,slim verpakken( hergebruik materialen) en concurrerende prijs
Goed geregeld wedermaal . Snel en correct . Tegen scherpe tarieven Zeer tevreden