Er is een ander artikel afgezonden. Ik weet dat mijn artikel slecht vooradig is , maar meld dit dan. Andere webshops hebben mij er eerst over geïnformeerd zodat ik de keuze had om te annuleren voor het verzonden werd. Omdat ik geen zin en tijd meer had om het terug te sturen , Heb ik besloten het product te houden.
Beste Ron, Bedankt voor uw terugkoppeling. Het is iets genuanceerder dan u hier aangeeft. U bestelde een zaagblad, typenr Makita B-09416 met als specificatie: Embedded Tip 185x30x2,0 20T 25g. Dit artikelnummer is vervangen door Makita met artikelnummer B-33102 met identieke specificaties: Embedded Tip 185x30x2,0 20T 25g. Ook de overige specificaties, die u kunt terugvinden zijn hetzelfde. Dit is ook terug te vinden op de Makita NL site. Het enige wat dus anders is, is het typenummer. Als we inderdaad een "vergelijkbaar" artikel zouden versturen, zouden we dit vooraf met u bespreken, want dan heeft u de keuze om aldanniet akkoord te gaan met het alternatief. We wensen desondanks veel werkplezier van uw aankoop.
Joost is zeer betrokken en levert een perfecte service. Top bedrijf, ga zo door
Top !
Mijn bestelling is snel verstuurd en keurig op tijd geleverd
Koop bijna alles van makita gereedschap hier. Valt nooit tegen. Altijd snel geleverd.
Besteld en de snel geleverd .
HD-tools is geen makita dealer, dus kun je verder niet online registeren.
Werd netjes gebeld of er iemand thuis zou zijn, snel geleverd
Ik heb zeer goede ervaringen met HD tools , steeds correct een goede service en scherp geprijsd gereedschap
Had bij HD tools een bestelling geplaatst, dit product was niet meer leverbaar. Ze kwamen gelijk met een vergelijkbare product en goed oplossing. Nette communicatie en binnen redelijke tijd geleverd. Zeker aan te raden.
Goede goedkope spullen
Goede. En snelle levering prijs en kwaliteit is goed Een aanrader
Makita accu gereedschap koop ik meestal bij HD-tools als iets van mijn wish-list daar in de aanbieding is...
Goed bereikbaar, meedenkend, zeer scherpe prijzen.
ik ben niet verplicht een beoordeling te schrijven
Product zat verpakt in een doosje van een ander product. Dit gaf even verwarring bij het ophalen. Verder prima
Prettig, ook bij vragen altijd correct
Snel verzonden,duidelijke site
Snel een degelijk product geleverd gekregen.
Snelle levering aan correcte prijs
Ze komen alle afspraken na
Het bestelde product heeft vertraging. Inmiddels 3 weken geleden besteld. Wordt niet goed op de hoogte gehouden. Moest er zelf achteraan om te vragen hoe het zit. En krijg geen update.
Producten aan eerlijke prijzen. Zeker een aanrader.
Mijn oude accutol van makita is stuk gegaan, op de site hd tools nieuwe accu besteld. voor een goede prijs.
Goede prijzen en supersnelle service.