Mijn bestelling maakte een grote omweg voor ie bij mij ( een dag te laat volgens track en tracé) aankwam
Heel soms kan er inderdaad een pakket een foutsortering krijgen bij de sorteercentra van GLS. Helaas was dat bij uw pakket het geval.
Pluspunten
veel op voorraad levering bijna altijd binnen 24 uur
Pluspunten
goeie prijzen en heldere uitleg op site
Verbeterpuntenis wel eens onduidelijk wanneer de spullen geleverd gaan worden
Pluspunten
Goede prijs Snelle levering
Pluspunten
snelle service en goede prijs/kwalititeit goede promo's ook
Verbeterpunten/
Pluspunten
Ik had een verkeerde bestelling geplaatst en afgerekend. Na een telefoontje waarin ik de fout van mij had uitgelegd werd direct aangeboden de betaling terug te storten. Klasse!
Pluspunten
De klant wordt op de hoogte gehouden als een product tijdelijk niet leverbaar is en wanneer hey dan wel geleverd wordt.
Pluspunten
Snelle levering, goede behandeling en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering. Klant wordt goed op de hoogte gehouden
Pluspunten
GLS levering is fout gegaan. Was afgeleverd op een ander adres. Ik heb dit zelf moeten opsporen.
Verbeterpunten-
Wat vervelend. Wij kunnen in de track & trace hiervan niets terugzien. Het lijkt juist te geleverd. Excuus hiervoor in ieder geval!
Pluspunten
Snel handig en goedkoop
VerbeterpuntenWellicht van te voren aanvragen of het oke is om bij de buren af te geve.
Pluspunten
Snel verzending,
Pluspunten
Pluspunten
Weinig tot geen
VerbeterpuntenVoorraad artikel besteld en betaald, mailtje ontvangen dat zoals vermeld op de website het artikel een levertijd heeft van 3-7 werkdagen. Toen was ik al pissig en had ik spijt dat ik het bij hd-tools besteld had. 5:telefoontjes later, na 3 weken het product eindelijk ontvangen. Ben gewaarschuwd !
Beste Toine, Het spijt ons dat de service naar u toe niet is gelopen zoals u van ons zou mogen verwachten.
Pluspunten
Corekt en eerlijk
VerbeterpuntenIs al top
Pluspunten
-alles perfect verlopen qua levering van mijn bestelling! -klantendienst perfect, hielden zelfs rekening met mijn leveringsvoorwaarden! (kan je niet veel meer tegen). - perfect qua prijzen ik ga zeker nog bestellen in de toekomst
Pluspunten
Hergebruik oud verpakkingsmateriaal is n mooi zet. Prijs van product bij HD tools was op dat moment de laagste.
VerbeterpuntenKan even geen bedenken
Pluspunten
Super snel geleverd,helemaal tevreden
Pluspunten
Snel No-nonsensse Redelijke prijzen
Verbeterpunten-