Pluspunten
Snel No-nonsensse Redelijke prijzen
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering en denken met je mee
VerbeterpuntenIets groter makita assortiment
Pluspunten
Een fijne webshop ik mail ze , ze geven snel antwoord en zehadden het stuurt een link en kan het gelijk bestellen
Pluspunten
Snelle reactie cq levering
Pluspunten
SNelle levering, goede service
Pluspunten
Geweldige service. had een verkeerd artikel besteld, deze kon gewoon retour en het juiste artikel snel zonder extra kosten geleverd! TOP!
Pluspunten
snel geleverd
Verbeterpuntendealer worden
Pluspunten
Lage prijzen, snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering. Product is zoals op de foto en in de beschrijving
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door
Zorg dat duidelijk is dat jullie geen Makita dealer zijn. Dat heeft me een accu van €110 gekost. Goedkoop is duurkoop zoals het gezegde luidt.
De "gratis accu" actie geldt inderdaad niet voor ons, wij vermelden ook nergens dat dat wel zo is. Wij zijn een onafhankelijke leverancier van Makita zoals meerdere partijen. De accu waar u aan refereert heeft wellicht "ergens" een waarde van eur 110,- maar bij ons had u die voor de helft (eur 55,-) erbij kunnen ontvangen. In de meeste gevallen is dat alsnog voordeliger voor u.
Pluspunten
goede merken gereedschap voor een leuke prijs
Pluspunten
Geleverd binnen aangegeven termijn.
Pluspunten
Prima duidelijke site en snelle levering
Pluspunten
Goed volgens afspraak zoals altijd.
Pluspunten
Prima verzorgd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer goede uitleg van de producten en zeer snelle levering
Pluspunten
Altijd perfecte kwaliteit en betrouwbare levering en dat tegen zeer concurrerende prijzen.
Pluspunten
Snelle en correcte levering, nette (maar niet altijd de goedkoopste zoals beweerd wordt) prijs.
VerbeterpuntenVerzending met gls is niet praktisch voor mij. Ze bezorgen alleen overdag, als ik dus aan het werk ben. En het dichtstbijzijnde ophaalpunt is 12 km rijden, enkel! Dit moet beter/anders kunnen.
Pluspunten
Pluspunten
Goedkope gereedschap
VerbeterpuntenIk heb mijn bestelling al meer dan een week betaald maar nog niks ontvangen,..ik hoor ook niks meer
Pluspunten
Zeer goede service/ communicatie Prijs /kwaliteit top Levertermijn uitstekend Niets negatief te zeggen
Pluspunten
Snelle levering en laagste prijs