Snął geleverd, ales prima, 100% originele producten. Ik raad het aan
Bedieningsprobleem bij aan- en uitzetten werd adequaat opgepakt: eerst telefonisch door advies, vervolgens na terugzenden
Goede prijs Snelle levering Goed verpakt.
Juiste service en prima artikel zoals het ook hoort
Als makita fan blij met hun prijzen ligt een stuk lager als bij andere aanbieders. En elke week acties met nog meer korting
Prijs/kwaliteit is perfect service is goed en een groot assortiment op voorraad.
Heb hier al vaker items besteld. Goede communicatie en service. Zal zeker niet de laatste bestelling zijn.
Goede producten echter bezorgen duurt wel een aantal dagen tot een week, geen probleem maar wel iets om rekening mee te houden.
Altijd super tevreden van al de bestellingen die ik al geplaatst heb . Eerlijke handel super
De acties zijn soms erg aantrekkelijk. Maar als je het dan besteld, moet je soms een paar weken wachten voordat het er is. Dat is erg jammer.
Goede prijs
Deze aanbieding was voor mij zeer interessant, het Metabo onderstel voor mijn afkortzaag was dan ook snel besteld, erg blij mee!
Via de nieuwsbrief ontvang ik elke vrijdag actuele aanbiedingen waarvan ik regelmatig profiteer. Het aanbod is groot. Professioneel en de levering is top .
Wekelijks mooie aanbiedingen van merkgereedschap voor een scherpe prijs
Sneek levering voor een goede prijs
Goede deal, keurig op tijd geleverd.
De bestelling en de snelheid waarmee verzonden word is goed. Maar de bezorging zeer slecht. Wij hadden neer zet toestemming gegeven op een bepaalde plaats. Maar de koerier had de pakketten gewoon bij voordeur neergezet. In het zicht voor iedereen. Waardoor wij naar enkele uren telefoon kregen van oplettende voorbijganger dat het gereedschap heel erg in het zicht stond om meegenomen te worden.. Hierdoor onder werktijd op en neer moeten rijden, dus toch extra kosten moeten maken, waardoor het voordeel dat jullie goedkoop zijn. Vervallen is. Er stond toch voor 1300 euro bij de voordeur... Dit vind ik toch wel.heel.jammer.
ruime keuze in gereedschap tegen hele aantrekkelijke prijzen. En voor mij ook nog op een steenworp afstand.
Makkelijk bestellen , snelle levering en goed gereedschap
Als boven
Alles volgens afspraak verlopen!
Gewoon netjes en goed geleverd, zoals gewoonlijk. Top