Pluspunten
net bedrijf en komen afspraken na
Pluspunten
Kreeg van toolnation geen antwoord op een simpele vraag. Kwam via woodworking.nl bij HD tools terecht. De ene dag besteld en de volgende dag in huis! Het lijkt gewoon, maar dat is het niet! Een prima ervaring dus.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle correcte levering en goede prijs
Verbeterpuntenverpakt in een doos van Makitaboormachine ipv neutrale verpakking.
Pluspunten
Goede prijzen en snelle service
Pluspunten
Mijn bestelling is perfect op tijd verzonden en aangekomen. De machines zijn perfect precies wat ik wilde.
VerbeterpuntenOp HD-Tools zelf niks op aan te merken top perfect. Het enige wat mij echt niet is bevallen is jullie koerier (GLS) de doos waar mij machines in verstuurd zijn was helemaal kapot en de koffers van de machines waren zichtbaar en beschadigd zo ga je niet met andermans spullen om.... vandaar een ster minder... dankzij jullie koerier
Pluspunten
Goede spullen Snelle verzending Mooie prijzen
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Goed en betaalbaar assortiment
VerbeterpuntenBetere duidelijkheid over levertijd
Pluspunten
Snelle en perfecte afhandeling van mijn bestelling
Pluspunten
Prima bedrijf
Pluspunten
levertijd is goed mooi op tijd en de producten ook perfect.
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan
Pluspunten
Veel gezocht op het internet naar ons artikel. HD-Tools was op dat moment het goedkoopst. Om 12:00 besteld de volgende dag op de correcte tijd geleverd, te volgen via een track/trace link....helemaal top!
Pluspunten
Snel verstuurt en snel geleverd. Prima
VerbeterpuntenDoor de lange straatnaam stond er geen huisnummer op het pakket, gelukkiglijk heeft GLS me snel gecontacteerd .
Pluspunten
Snel en goedkoop , super tevreden
Pluspunten
Pluspunten
Zeer snelle levering, duidelijke omschrijvingen .
VerbeterpuntenGeen !
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering. Gewoon top!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Behulpzame klantenservice Scherpe prijzen
VerbeterpuntenUitlevering van meerdere artikelen niet gezamenlijk, onduidelijk wat/wanneer afgeleverd ging worden. Fout gemaakt bij nakomen bezorgafspraak.
Pluspunten
CORRECTE PRIJZEN VLOTTE LEVERING
Pluspunten
Supersnelle levering.
Pluspunten
Goede service en levering als beloofd
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
In eerste instantie verkeerde product gestuurd. 1 telefoontje enbalkes geregeld de dag later juiste product binnen
VerbeterpuntenVersturen met tnt post
Pluspunten
duidelijke site, goede prijzen, behulpzaam aan de telefoon, snelle levering indien voorradig
Verbeterpuntengeen