Pluspunten
Pluspunten
Goede communicatie over bestelling en zeer snel geleverd !
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering
Pluspunten
Goed bezig en houdt zich aan de afspraak
Pluspunten
Snelle levering En kom de afspraken Volgende keer ga ik zeker weer bij jullie bestellen
Pluspunten
Doen wat ze beloven
Pluspunten
Bestellen ging vlot.
VerbeterpuntenAccessoires (benodigde frezen) waren niet in assortiment en bezorging was erg traag, maar dat lag Wrsch aan transporteur . Dinsdagavond verstuurd, vrijdagmiddag geleverd!
Pluspunten
Eerlijk geven goed advies snelle levering
Pluspunten
Webshop is heel duidelijk en makkelijk
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke communicatie
Pluspunten
Overzichtelijke website Producten scherp geprijsd Snelle levering
VerbeterpuntenPaar maanden geleden een mail gestuurd met enkele vragen, geen reactie gehad.
Pluspunten
Snelle levering, goede service!
Pluspunten
Goede producten , snelle levering.
Pluspunten
Een prima prijs voor kwaliteits gereedschap welke snel wordt geleverd en goed wordt verpakt tegen beschadigingen.
Pluspunten
Snelheid leveren; goed verpakt; vlotte afhandeling; scherpe prijzen voor topmerk Makita.
Pluspunten
Goede service, goede prijs gewoon top!
VerbeterpuntenAssortiment mag nog uitgebreider met bijv imbussleutelssets etc (meer speciaal gereedschap)
Pluspunten
Snelle service, goed verpakt, en een goede prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Verbeterpunten10000000x beter verpakken. Schade aan mbox door hem volledig ondoordacht en achterlijk te verpakken. Hier een mail over gestuurd en dan komt uit uiteraard door een transportbedrijf. Als je iets goed verpakt beschadigd het ook niet. En met betere oplossingen komen, wat heb ik aan 5 euro korting op een volgende bestelling, die door dit amateuristisch gedoe er toch niet gaat komen Daag
Beste Jef, erg vervelend dat uw bestelling niet goed is aangekomen. Onze instructies bij het inpakken zijn duidelijk, het moet ingepakt worden zodat het zonder beschadigingen en veilig bij u aankomt. We hebben dit uitgezocht en met camerabeelden nagekeken en kwamen inderdaad tot de conclusie dat tijdens het vervoer dit inderdaad helaas fout moet zijn gegaan en we hoopten met een passende oplossing te zijn gekomen gezien de schade.
Pluspunten
Goede service , denk mee met klant zelf na aankoop / goede prijs