Pluspunten
goedkoop
Verbeterpuntenmeteen verzenden wanneer de bestelling weer binnenkomt
Pluspunten
Vlugge levering
Pluspunten
Snell
VerbeterpuntenNothing
Pluspunten
Pluspunten
Toppie
VerbeterpuntenGLS de deur uitdoen..heb ik zelf met mijn webshops ook problemen mee
Pluspunten
snelle verwerking retourzending
VerbeterpuntenLevert geen producten onder fabrieksgarantie, Stelt zelf pakketten samen Levert beschadigde producten en doet dan voorstel om 12.50 in compensatie te doen. Weer verstandig en koop bij erkende dealers voor 20 euro meer 3 jaar extra garantie...
Beste heer, Wij weten niet waar u deze foutieve informatie vandaan heeft, maar wij leveren wel degelijk producten onder fabrieksgarantie (kunt u ook terugvinden op onze site). Uw machine komt gewoon van Makita af. Wat er bij u heeft plaatsgevonden, is dat hoogstwaarschijnlijk tijdens transport een klein krasje op de haakse slijper is gekomen doordat deze in een stapelkoffer van Makita zit. Daarnaast was er een een klein krasje aan de binnenzijde van de koffer. We hebben u aangeboden om de machine terug te sturen en een vervangende te ontvangen of dat u inderdaad korting ontvangt voor het ongemak. U heeft ervoor gekozen om alles terug te zenden en uw geld terug te vragen. Dat hebben we direct voor u geregeld.
Pluspunten
Nette en snelle levering van een zeer gunstig geprijsd merkprodukt
Pluspunten
komt afspraken na, levering op tijd, goede prijs
Pluspunten
wordt altijd correct geleverd
Pluspunten
Snelle levering, en een scherpe prijs
Pluspunten
Goede prijzen, vertrouwbare service
Pluspunten
Alles correct verlopen, enkel de levertijd had beter gemogen.
VerbeterpuntenSnellere levertijd had beter geweest, verder alles ok!
Beste heer, bedankt voor uw terugkoppeling! Helaas heeft u inderdaad anderhalve week op uw bestelling moeten wachten. We proberen op onze site altijd duidelijk weer te geven wat de verwachte levertijd is van ieder artikel.
Pluspunten
goede prijs en goede producten. Komen afspraken na garantie 1x gebruik van gemaakt ook helemaal super!
Pluspunten
Snelle service.
Pluspunten
Pluspunten
Alles op orde en snel leveren. Alles is goed en goede prijs. Top! Aanraden
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
alles verloopt telkens perfect
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering van een DeWalt afkortzaag en een vandiktebank. De volgende dag al in huis! Maar wat dom van mij: De afkortzaag was veel te groot voor mijn werkbank! In goed overleg besloten om de zaag retour te sturen en voor een kleiner zaag te kijken. Toen kwam de aap uit de mouw: verzendkosten voor eigen rekening, en die zijn fors... Dit had ik helaas van te voren niet bedacht. De materiaalspecificaties zijn ondertussen op de site aangepast. Nogmaals: Prima snelle levering, prima contact; prima apparatuur, maar kijk goed wat je besteld. ;)