Pluspunten
goed telefonisch bereikbaar, prima antwoord van personeel.
Verbeterpuntengebruiksaanwijzing bosmaaier is zeer matig.
Pluspunten
Prima zaken doen. Snelle levering. Houd zich aan de afspraak
Pluspunten
Is gewoon goed
Pluspunten
Service. Snelle levering
VerbeterpuntenWebsite. Eerder bestelde artikelen zitten bij het inloggen standaard al in het winkelmandje.
Pluspunten
Snelle service! Zeer goeie prijs/kwaliteit! Scherpe prijzen! Kan zeker niet klagen! Ik raadt deze website zeker aan!
Fijn om te horen, dank u wel!
Pluspunten
Altijd goed en vakkundig geholpen!!!!
VerbeterpuntenGeen ga zo door!
Pluspunten
Goed service en snelle levering
Pluspunten
Duidelijke afspraken, snelle levering en goede dienstverlening
VerbeterpuntenGa door op deze weg.
Pluspunten
Mijn bestelling was supersnel geleverd. Materiaal heel goed verpakt. Verschillende betaalmogelijkheden waaronder PayPal zonder extra aangerekende kosten wat bij andere webwinkels soms wel het geval is.
VerbeterpuntenZou liever de vermelde prijs van de artikelen vermeld zien met btw inbegrepen.
Pluspunten
heb een kantenfrees besteld en heb dit correct de volgende dag ontvangen.. prima bedrijf.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede service, ook na retourneren goederen.
Pluspunten
Goed telefonisch bereikbaar. Komen afspraken na. Denken mee en geven optimale service. Al met al een Top bedrijf. Zijn zeer concurrerend met prijzen zo niet de goedkoopste.
Pluspunten
Zending was goed verpakt
VerbeterpuntenDe levering duurde 1 week ipv 1 dag. Bij de radio zat geen nederlandse beschrijving. Lastig als je apparaten koopt.
Pluspunten
Snel. Mooi prijs
VerbeterpuntenGeen. Al was ik net te vroeg met mijn aankoop. Had me geld gescheeld.
Pluspunten
Niet duur
VerbeterpuntenGeen l
Pluspunten
duidelijke website, scherpe prijs en snelle levering
Pluspunten
Pluspunten
Via email een vraag gesteld over 2 vergelijkbare producten. De volgende dag een antwoord gekregen wat mijn beslissing heeft vergemakkelijkt.
U| kunt ons inderdaad altijd bellen op 077-4770581 als u vragen heeft. Onze medwerkers kunnen u vast helpen!