Pluspunten
Goede prijzen en snelle levering. Product is exact als omschreven.
VerbeterpuntenGeen,
Pluspunten
alles prima geregeld
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Overzichtelijke site
VerbeterpuntenAndere bezorger nemen
Pluspunten
Helemaal top! Super prijs kwaliteitverhouding, prachtige producten.
VerbeterpuntenDe zoekfunctie van de website vind ik niet zo goed. Teveel resultaten en kunt het moeilijk filteren/specifiek maken. Was een hele zoektocht het juiste product te vinden.
Bedankt voor uw opmerkingen. We proberen altijd onze website verder te verbeteren!
Pluspunten
snel mijn acculader binnen gekregen, snelle service voor een lage prijs.
als het verstuurd word via gls mag het niet afgegeven worden bij de buren of anderen
Pluspunten
Makkelijke navigatie site en snel geleverd
Pluspunten
Alles klopt
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
eenvoudige bestelmethode
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De prijs van het product is zeer gunstig ten opzichte van andere winkels! Het contact verliep ook vrij soepel. Alle gestelde vragen werden snel opgepakt en netjes beantwoord.
VerbeterpuntenDe levering duurde wat langer dan verwacht. Niet geheel de schuld van HD tools en ik werd voldoende op de hoogte gehouden.
Pluspunten
Snelle levering en een van de goedkoopste prijzen
Pluspunten
Eerlijke en correcte prijzen. Supersnelle levering.
Verbeterpuntengeen .
Pluspunten
Juiste prijs en zeer snelle levering.
Pluspunten
Ik heb nog mijn bestelde materiaal niet ontvangen
VerbeterpuntenIk heb nog mijn bestelde materiaal niet ontvangen
U had de aanbieding van de stapelkoffers besteld en dit duurde helaas inderdaad iets langer dan verwacht. De aanbieding was heel snel uitverkocht maar wilde u toch laten profiteren van de aanbieding en hebben bij de nieuwe leveringen vanuit Makita u alsnog de koffers voor de aanbiedingsprijs kunnen leveren.
Verbeterpuntenbeperkt aanbod.
Pluspunten
Perfecte afhandeling van mijn bestelling. De 18V accu die ik had besteld was niet op voorraad en kreeg gratis een upgrade.
Pluspunten
Duidelijke site snelle levering
VerbeterpuntenGLS geeft geen tijd van levering aan kan soms lastig zijn
Pluspunten
Goede prijzen en grote collectie,. Bestelling snel geleverd, en omdat de bestelde accu's niet op voorraad waren zijn er zonder meerprijs grotere accu's bij de machine geleverd.
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
Zeer snelle service voor betaalbare prijs.