Pluspunten
Nette afhandeling en hele goede communicatie dmv mails.
Pluspunten
Klantenservice is super vriendelijk, mijn bestelling was nog niet verzonden en ik wou iets anders dan ik besteld had. (Niet dat ik het verkeerd had besteld maar moest even een beetje groter zijn.) Dat was geen enkel probleem, ik kreeg een linkje in mijn mail om via ideal het resterende bedrag over te maken. Gewoon top.
Pluspunten
Goed beschermd ingepakt voor transport en snelle levering, goede prijzen voor topprodukten.( na 7jaar intensief gebruik van 14,4v accuschroeftol nu nieuwe besteld)
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bestellen gaat snel en soepel, Snelle levering en lage prijzen!
Pluspunten
Prijs
VerbeterpuntenLevertijd 3tot 8 werkdagen. Kan volgens mij sneller. Ach af liever 18 euro meer betaald en volgende in huis.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle en goede service bij nieuwe bestelling.
Pluspunten
Ze hebben snel geleverd wat ik besteld heb.
VerbeterpuntenNiets aan te verbeteren.
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie. Ik ben er erg blij mee. Bedankt voor de service.
Pluspunten
Pluspunten
Doet wat het beloofd. Snelle afhandeling. Prima!
Pluspunten
Alles oké
Pluspunten
Vriendelijk onthaal en Super service.
Pluspunten
Correcte en snelle levering, de combinatie tegen de goedkoopste prijs die ik kon vinden op internet
Pluspunten
Scherpe prijzen Snelle verzending Regelmatig mooie promoties
Pluspunten
Prima service en snelle levering.
Pluspunten
Veel keus en professionele kennis
VerbeterpuntenMateriaal in de originele verpakking opsturen, gebeurd nu vaak niet.
VerbeterpuntenWeet ik niet
Ik kon mijn bestelling niet laten aanpassen dat is wel heel jammer en dat ik dan verzendkosten krijg was alleen mogelijk als ik alles annuleer en alles weer opnieuw bestel. Helaas ben nu naar een concurrent gegaan hier dus nooi weer