Pluspunten
Scherpe prijs.
Pluspunten
Snelle afhandeling
Pluspunten
Goede kwaliteit , zowel qua materialen als qua dienstverlening en levering.
Pluspunten
Steeds goede communicatie en de beste prijs.
VerbeterpuntenGLS levert laattijdig. Heb contact met GLS opgenomen en er werd me gemeld dat ondanks het feit dat het pakje al 2 dagen in België was, er vertraging was. Hebben wel geleverd op Kerstdag omstreeks 19 u. Chapeau!
Pluspunten
Goedkoop en voor 5 uur besteld dag er na in huis!!
Pluspunten
Snelle reactie, op vragen goede levering.
VerbeterpuntenVia tablet order ingeven was het niet duidelijk om een afwijkend leveradres in te vullen. Goede service na één mailtje toch op het juiste adres geleverd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle en goede levering van produkten
Verbeterpuntengeleverd in opzichtige originele verpakking, is dit niet een beetje riskant voor diefstal!
Pluspunten
heel behulpzaam snelle levering goederen perfect in orde aan iedereen aan te bevelen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
prijs,correcte afhandeling,snelheid van levering
VerbeterpuntenGratis verzenden invoeren.
Pluspunten
Prijs en snelle levering Heb al diverse mensen dit bedrijf aanbevolen. Top
Verbeterpunten???
Pluspunten
een snelle en vlotte levering , en een ruim assortiment
Verbeterpuntenhet zaagblad die ik nodig had vond ik niet onder de accessoires ( zaagbladen) maar door enkel het toestel in te geven dat ik had.
Pluspunten
We hebben geen positieve delen gevonden.
VerbeterpuntenHet adres op de verpakking was verkeerd gespeld.
Dat is inderdaad niet goed gegaan. Onze excuses daarvoor. We hebben het technische probleem voor de toekomst in ieder geval verholpen.
Pluspunten
snel en klantvriendelijk
Pluspunten
Scherpe prijsstelling van gekocht product. Snelle en goed verpakte zending met duidelijke info.
VerbeterpuntenBetreffende de levering -geen- verbeterpunten
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Alles na verwachting. Alleen de makita tas is bij de eerste keer de rits dicht doen al kapot gegaan. Valt dit onder de garantie ?
Dat is vervelend en mag niet gebeuren! We sturen u direct een nieuwe toe.
Pluspunten
Goed materiaal en snelle levering