Prettige prijsstelling, goede service, snelle levering.
Besteld en gewoon product snel ontvangen. Gewoon prima
Correct en snelle levering
Helemaal top
Netjes geregeld, rap geleverd. Wat ze zeggen doen ze ook.
Snelle levering en keurig verpakt
Mijn broer adviseerde mijn om het te kopen.
Goede service, na bestellen netjes optijd geleverd. Heb meerdere machines gekocht.
uitstekend
Overzichtelijke website, makkelijk bestelproces en snelle verwerking en levering!
Goede ervaring
De site van HD tools is een goede nette site. Product wat ik zocht snel gevonden. Daarna goede en nette bezorging. Product was perfect ingepakt en voldoet aan verwachting.
Alles OK
Lage prijzen voor top gereedschap
Mooie aanbieding en snel geleverd.
Altijd voorraad en snelle levering
Ik had een aantal dingen besteld en deze hadden wel wat levertijd. Toen het er was bleek er een foutje te zijn gemaakt. (Had een set van 5 besteld en er zat er maar 1 in) maar na mijn mailtje had ik binnen twee dagen de andere 4 ontvangen. Dus prima en snel opgelost. Prijs was scherp en service ook prima.
Erg prettig. Heb een bestelling geplaatst en retour gestuurd. De volgende dag stond het geld alweer op de rekening.
De bestelde artikelen werden snel geleverd. Misschien iets te snel, namelijk bij de buren, terwijl we thuis waren. Mogelijk een verwisseling van huisnummers Ook was een van de dozen licht beschadigd, maar het artikel zelf gelukkig niet.
Gewoon goed
Goede website
Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding!
prettige wijze van bestellen via de website om ook snel en punctueel de spullen mogen ontvangen.
Snelle levering. Artikel voldoet aan mijn wens.
Ik heb een foutieve bestelling gedaan realiseerde ik me na 3 minuten. Ik moest mijn bestelling annuleren, maar dat ging al niet meer. Nu heb ik het foute product en moet het retour. Dat is niet echt CO2- neutraal geregeld.