Pluspunten

Overzichtelijk aanbod , makkelijk bestellen plus bestelling is binnen 2 dagen afgeleverd . Heb 2 x een bestelling bij HD-Tools gedaan en ben zeer tevreden .

Pluspunten

Alles tot in de puntjes gereguld.

Pluspunten

Leuke echte aanbiedingen. En supersnel geleverd. Top

Pluspunten

Snelle levering zoals aangegeven en snelle respons op de mail.

Leverancier het pakket heeft 24 uur stil gestaan op een depot

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijzen, snelle levering

Ruim 2 weken geleden mijn bestelling ontvangen, excl. zaagblad dat zou worden nageleverd. Is nog niet geleverd. Op mail wordt niet gereageerd. Dat het soms wat langer duurt als iets niet op voorraad is vind ik niet erg maar zou enige vorm van communicatie over de status van mijn bestelling zeer op prijs stellen.

Pluspunten

Snelle levering conform de order. Ook erg prettig contact gehad met een additionele vraag. Gewoon eigenlijk zoals het hoort, maar niet overal gebeurd. Tevens zag ik bij de bestelling dat er een gratis inlegtray in mijn Mbox zat en normaliter moet ik daar elders voor bijbetalen.

Pluspunten

Goede service en dito prijzen!

Pluspunten

Snelle bevestiging en levering

Pluspunten

Snelle prima levering!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geld binnen een dag terug gestort

Bedrijf stunt met mooie aanbiedingen die vervolgens niet leverbaar blijken te zijn. In eerste instantie wordt er gecommuniceerd dat het product de volgende dag verzonden zal worden. Vervolgens komt er een mail dat er vertraging is omdat het product niet meer op voorraad is. Op de vraag naar passende oplossig wordt gewoon niet gereageerd. Echter volgt er wel een mail dat het product ineens helemaal niet meer leverbaar is en het geld wordt terug gestort. Er wordt niet gezocht naar passende oplossingen, alternatieve producten of iets dergelijks. Ook op negatieve berichten op Facebook wordt verder niet echt gereageerd. Er wordt gevraagd naar een order nummer en daarna blijft het stil. Mijn tips: 1. Hou de voorraad op je website beter bij 2. weet of je leveranciers nog kunnen leveren bij lagere voorraden 3. Communiceer tijdig en correct. Ga niet beloven dat een product verzonden gaat worden terwijl het niet op voorraad is. 4. bied een compesatie aan, bijvoorbeeld korting op een vergelijkbaar product oid! Bespreek in ieder geval de mogelijkheden. Ga in gesprek met de klant in plaatst van mede te delen dat de levering niet gaat lukken het geld terug te storten. Nu, 7 dagen na de originele bestelling, zie ik de heggenschaar nog steeds op de website staan met een levertijd van 3-5 werkdagen!!! Dus is die nu toch weer wel leverbaar? Of is de website gewoon niet aangepast op de problemen met de leverancier???

Pluspunten

Ik heb mijn bestelling nog niet binnen. Ik ga donderdag as 27/7 op vakantie graag voor woensdag leveren. Verder goed bedrijf,duidelijke site,erg overzichtelijk. En natuurlijk de prijzen zijn goed.

Duidelijker zijn in waneer iets geleverd gaat worden. En ook zeker de klant laten weten dat de bestelling onderweg is ofzo.

Pluspunten

- Zeer snelle levering - Overzichtelijke website - Makkelijke betaling - Goede prijzen

Pluspunten

De afhandeling van mijn aankoop is uiterst correct verlopen.

Pluspunten

Was zeer snel geleverd

Niets

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik heb een verkeerd ptodukt (ander type) ontvangen. Ik heb gebeld en gezegd dat ik mij met deze machine ook wel kon redden. Het verschil in prijs zou teruggestort worden. Tot op heden niets meer vernomen.

Pluspunten

Makita zaagmachine op zaterdag besteld, maandag bericht dat gekregen dat hij zou worden verstuurd en dinsdagmiddag werd de machine bij mij thuis gebracht. correcte afhandeling.

Pluspunten

Prima en snelle service, ik zou iedereen aanraden hier te kopen. Goede producten en lage prijzen. Top.

Ik heb de makita bl1830 besteld en ik heb geleverd gekregen de bl1830b deze zijn met batterij indicatie. Ik weet niet of dit fout is gegaan maar het klopt eigenlijk niet. Voor mij geen probleem, maar voor jullie wellicht iets om de site aan te passen of beter opletten met uitleveren. Voor de rest prima tevreden over jullie service en communicatie. Top

Pluspunten

Goede prijs. Snelle levering

Pluspunten

snelle en correcte service

Pluspunten

Goede prijs en snelle levering.

Pluspunten

Snelle service en levering