Pluspunten
Goed en snel geleverdt
Pluspunten
Supersnel antwoord op mijn vragen. Persoonlijke mail, geen standaard antwoord.
Pluspunten
Goed service, Denken mee
VerbeterpuntenHet is niet geheel duidelijk welke accu's je kunt gebruiken in de professionele of "doe het zelf" lijn. Omdat de lijnen qua uitstraling niet verschillen kun je als consument bedrogen uit komen. Bij verkoop van body's is het goed vermelden welke accu je nodig hebt zeer wenselijk.
Pluspunten
Snelle levering Goede en correcte prijs De juiste producten met prima uitleg / informatie Track and tracé Gratis verzending
VerbeterpuntenGeen. Zo hoort het!!!
Pluspunten
Snelle service Goede informatie en juiste werkwijze met veel info naar de klant betreft de bestelling
VerbeterpuntenTip ben blij met jullie service houden zo
Pluspunten
scherpe prijs en snelle levering
Verbeterpuntenassortiment nog meer vergroten
Pluspunten
Zeer snelle levering.
Pluspunten
Doen wat is belooft
VerbeterpuntenGezamenlijke zending? Evt optie daar voor
Bestelling wordt pas na een week geannuleerd!!!!
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Grote assortiment en scherpe prijzen Snelle en correcte levering
Pluspunten
Prijs en snelheid!
Pluspunten
Altijd snel, duidelijk en soepel
Pluspunten
Aangezien ze het bestelde apparaat niet meer op voorraad hadden zijn ze met een goed alternatief gekomen
Pluspunten
Snelle levering Goede en goedkope producten Nette service
Pluspunten
Zeer snelle levering, en netjes verpakt!
Pluspunten
Snelle levering, scherpe prijs.
Pluspunten
Dat er geen negatieve punten zijn
Pluspunten
Snelle reactie. Product was niet leverbaar binnen de beloofde termijn, daarom een vervangend (duurder) product gekregen.
VerbeterpuntenLaat het u klanten weten als u niet binnen de beloofde termijn kunt leveren. Ik heb zelf moeten vragen waar de levering bleef! De oplossing was daarna wel prima.
Bedankt voor uw terugkoppeling en excuus dat we u niet tijdig hadden geïnformeerd. We zullen dit zeker meenemen bij onze wekelijkse evaluatie.
Pluspunten
super bedrijf altijd goet snel en altijd een goede cirves
Pluspunten
Vriendelijkheid
VerbeterpuntenBij afspraak maken er aan houden
Pluspunten
Goede leveringen,goede service.
op 22 juni bestelling gedaan #100024713 daags nadien mail ontvangen dat pakket op gehaald zou worden door gls en de volgende dag zou geleverd worden tot op heden nog steeds niets ontvangen zelfs nog geen mail voor opvolging van paket weet nog niet wanneer zal geleverd worden ? mvrgr ludo
Beste Ludo, We hebben telefonisch contact gehad en begrijpen dat het gebaseerd is op een misverstand. Gelukkig heeft u uw grastrimmer op tijd ontvangen alleen was deze op een andere locatie op uw verzoek afgeleverd. Wel klopte het dat u niet een track & trace code had ontvangen als gevolg van een technisch foutje.