Pluspunten
Goede leveringen,goede service.
op 22 juni bestelling gedaan #100024713 daags nadien mail ontvangen dat pakket op gehaald zou worden door gls en de volgende dag zou geleverd worden tot op heden nog steeds niets ontvangen zelfs nog geen mail voor opvolging van paket weet nog niet wanneer zal geleverd worden ? mvrgr ludo
Beste Ludo, We hebben telefonisch contact gehad en begrijpen dat het gebaseerd is op een misverstand. Gelukkig heeft u uw grastrimmer op tijd ontvangen alleen was deze op een andere locatie op uw verzoek afgeleverd. Wel klopte het dat u niet een track & trace code had ontvangen als gevolg van een technisch foutje.
Pluspunten
Keurig product.
VerbeterpuntenIn de website werd het artikel niet onduidelijk omschreven het was niet duidelijk of er een accu bij aanwezig was. De bestelling heb ik gedaan op zondagavond de aflevering was woensdag.
Pluspunten
zeer tevreden met mijn artikels en zeer scherpe prijs
Verbeterpuntenvertraging met verzending gls
Helaas komt het inderdaad heel af en toe voor dat bij onze distributeur wat vertraging oploopt. Dat kan verschillende oorzaken hebben, door drukte op de weg waardoor een aansluiting gemist wordt. Ook kan het ooit voorkomen dat bij de sortering een fout gemaakt wordt waardoor het wat vertraging oploopt. Gelukkig gaat het veruit in de meeste gevallen goed en wordt Nederland en België in 1 dag geleverd.
Pluspunten
Snelle verwerking en zending bestelling
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Telefonische bereikbaarheid, prijsstelling en snelheid van levering! Om 16:50 uur besteld, volgende dag rond 09:30 uur afgeleverd, helemaal super.
VerbeterpuntenKan niets verzinnen.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenEen extraatje bij een bestelling doet het altijd goed, bijvoorbeeld een gratis botsende bij aankoop van een accu schroefmachines of een bouwpotlood
Bedankt voor uw tip!
Pluspunten
Goedkoop en snel
Pluspunten
Goeie prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
VerbeterpuntenBezorgen kan veel beter Gls bezorger zet de doos gewoon voor de deur neer als niemand thuis is En niet bij de buren afgegeven Slechte zaak Verder prima service
Dat is een zorgelijke zaak. Dit zullen we met hen bespreken, want er moet altijd getekend worden. Daarom wordt normaalgesproken inderdaad bij de buren geprobeerd om het af te geven.
Pluspunten
Alles goed geregeld. Top na 1 belletje om te vragen of we het product de volgende dag konden ontvangen. Direct geregeld Aardige personeel. Top
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Snelle levering,
VerbeterpuntenInitieel foute levering, wel de dag erna het missende deel al ontvangen
Klopt, we hadden inderdaad een artikel per ongeluk verwisseld, excuus daar nog voor!
Pluspunten
Snel, goedkoop en correct
Pluspunten
Prima! Laagste prijs en snel geleverd.
Pluspunten
Goed telefonisch contact, prettig meedenken en zeer scherpe prijzen!
Pluspunten
Snelle levering van het gevraagde.
VerbeterpuntenGa zo door.
Zullen we doen!
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenals bestellingen niet geleverd worden laat eens wat weten hoe het dan verder gaat
Pluspunten
Geweldige snelle levering
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling !
Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
alles
Verbeterpuntenprima zo